Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
uplne nejradsi se smeju se svoji KRI a pak ji hezky s usmevem pomiluju
Špek a smích jsou dva nerozluční přátelé.
Život mi někdy silně připomíná houpačku: nahoru - dolů, nahoru - dolů. Ale furt je to zábava, ne ?
We be just smoking.....then listening to music....or having sex....or eating ice cream....or going for walks, enjoying the nature....ALWAYS being in peace....JUST doing whatever we like, whatever we feel, whatever we want...
Nejneradeji se bavim se starou po telefonu, ridim auto ,jedu autobusem, sedim za nejakym hovadem na sedmsetpadine......
Nejlepsi je si zahrat fotbalek, a neboo cutnout si haki(y)YIse.
Jaktožesemtenhlethreadpřehlíííd??? Tak předně záleží jestli jointík přijde přes den nebo v noci. Přes den je to většinou někde venku, takže většinu dne protrajdáme (nikdy nehulím sám) u řeky nebo po polích, a když nás to přestane bavit, tak dem provětrat sk8y (je to psycho pocit...lítat). A přes noc se zavřem v baráku a pustíme hudbu, a k tomu paříme nějakou dobrou gamesku. Nebo taky rád kuchtím, to pak má člověk šílené kreativní nápady ( posledně jsme stlachali hrnec kyselého zelí s třešňovým kompotem)
nejlepsi je se jen tak prochazet s kemosema a pozorovat vsechno kolem sebe ceho si jinak nevsimnem nebo si rad nekam sednu a pozoruju lidi. jak jdou jak se bavy co delaji. to je fakt bomba.
Zdravim ve spolek... mno u me je to docela naladovy ale ze vseho nejradsi mam (sakra je toho hodne..:) uvedu to nej... Kdyz sem sam tak po fajfce si nejradsi senu/lehnu pustim pohodovou music (Massive atack, Busch, Banco de gaia, Eleison, Enigma, Nirvana, Tata bojs, Tomato juice, Volant, Vypsaná fixa - je toho hodne:) a vezmu si do ruky kytarku, nebo basu abrnkam si do ritmu...obcas si zaparim nakou gamesku... kdyz je nas vic tak vecinou litame po Praze nebo v parku, hodne casto sme u fotbalku nekdy zajdem na ryby, s kamosem udelame nakou animaci nebo si zajamujem na kytaru+basu ... kdybych to tady mel vsechno vyjmenovat tak to bude prispevek na par stranek/monitoru ... dneska sem sel okouknout ty zaplavy, pote nacpal faju sel se projit a pak sem se usidlil u palackeho mostu a cumel acumel a..... :o) mimochodem sem asi v tom desti chytnul nakou chripku :o/
Nazdarek...;o)
Tak u mě to zase hodně záleží na tom, jestli jsem sám, nebo s někým. Když jsem sám, tak jdu někam do přírody, nebo do zámeckého parku a tam přemýšlím. A když nás hulí víc, tak jdeme většinou někam sednout. Ale to už není ono.