Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
přináším poslední fotky nonamu 3 (nycd??) kterýho jsem nechal ještě potmě páč mu na vrcholovkách začaly růst takový anténky a navíc se krutě vybarvil..ale dnes bo zítra ho sejmu taky..
před samotnou sklizní dostaly nálož takovejch třicet litrů vody na květník, tak snad to bude stačit..byly ale 3-4 dny potmě než přišlo samotný sklízení...tywe štípou mě z toho oči ještě teď a na noční docela výplach
teď visej v boxu, ofuk zapnutej, ufíčko na plný koule, ale vlhkost stejně 60-70%...snad to nesplesniví
a ještě nášup fotek kapek pryskyřice co se vytvořila na Mandale..popravdě můžu říct že jsem tohle ještě neviděl..
k- do mě jestli je to bežný a já jenom machruju
omlouvám se za kvalitu fotek, holt levnej foťák..ale některý doporučuju zvětšit
výrazná tvrdá chuť, kope jaxviň, silné high, nevhodný do práce - špatná sebekontrola, soustředěnost, mírné halucinace, zasekanost..nejsilnější a nejzmašťující model co jsem vypěstoval..a vůbec asi kdy kouřil
tento modýlek mě moc neoslovil, snad jen vyšším výnosem, ale za cenu menších palic..chuťově i účinky jako dobrej střed, ale nemá to žádnej ten kopanec do zadku, ničím se mi nezapsala..možná je chyba ve mě, nevím...
přímočará, silná chuť, svěží, sladší, nekopající, prostě fér genetika, čistá, malý tvrdý obsypaný palice..rád si ho zakouřím ve společnosti, vpoho komunikace, žádná zasekanost..
ps..a krááásně voní při žmoulání mezi prsty....je to jak....no......jsou jen dvě luxusní vůně který rád nasávám z prstů...bid bud a.....moudří už vědí
ovocná voňavá chuť, mírně trošičku voňavka, jemná, sametová, prostě jedinečná
slabší účinky, pomalejší nájezd, za to výbornej stav, veselej, rád si ji zakouřím v práci, ve společnosti...
krásný velký kompaktní palice
tak jsem skoro po dvou měsících doplnil smoukreporty, berte je s rezervou, jsou to jen mý subjektivní pocity a názory, každej pěstuje více či méně jinak....
jinak rozjíždím další kolo, čeká nás velká změna pěstebního média/systému, ale vo tom až v novým trýdu
nechám to tady ještě nějakej den otevřený, pokud by měl někdo zajímavou připomínku, pak šmitec smyčec a jedem na novo..