Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
gdyž sme nepěstovali tag jen vo wejkendu a to radči nepočítám a ted gdyž nám leží ve skřínce tolik bílých paní tag je těžký se udržet tagže dejme tomu jeden dva džojnty denně ale bacha ted si dávám pauzu, tagže budu hulit zas jen vo wejkendech už ted jag todle píšu tag vychutnávám ten divnej stav střízlivostia už se těším na pátekne musim to vydržet ale je to fagt moc moc těžký radčí ani nemyslet kolik toho doma je
tak tohle trápeníčko teď nemám, bohužel, či snad bohudík? protože mi už všechno co jsem loni sklidil došlo, respektive sem to s kámošema všechno prohulil, nechal sem si jen železnou zásobu na léto,ale to je prd, tak na 15 brček,
teď přišel kámoš, že u něj na ubytovně rozjedem skříň, já dodám schopnosti a zařízení+osivo, a von místo a energii a pak se šábnem na půl o úrodu :-))) tak už se těšim, ale stejně to bude nejdřív za 3 měs, tak si prostě budu užívat nehuličskýho období až do sklizně, protože kupovat nebudu a nikdy sem nekupoval