Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kdyz sem poprve hulil tak to bylo v 8 tride - v 9 tride uz se to zacalo rozjizdet zacal sem poznavat co a jak hulil sem tak 1-2x do mesice a v prvaku na stredni se to rozjelo (nasel sem grower zacal sem si pestovat kyti ) a od ty doby hulim cca 6x do tejdna
Bylo mi asi 14, aniz bych o to nejak usiloval dostal jsem se do kruhu kolujici fajfky. Vubec jsem nepremyslel nad tim jestli budu travu dal vyhledavat, pravidelne ji kourit. Za nedlouho prisly dalsi speky, trava si me proste nasla vzdycky sama a pomalu se stala soucasti meho zivota.
když sem si dala myho prvniho špeka,což bylo na vyletě ještě na zakladce,sem ani tak nepřemejšlela nad tim,estly pudu dal.ale pak o letnich prazdninach sem se sešla s lidma kteři hulej a ja si dala taky.a pak už sem věděla,že budu hulit dal
kamos mne poprosil abych to sem napsal aby se nemusel registrovat tak to mate tu :
no mam trochu taky problem, nehulil som marihuanu zatial nejak velmi casto.. asi 3-4krat, ale vzdy to prebieha asi takto... zhulim sa, netreba ani vela slukov, no a potom pohodicka chvila, som uvolneny, zachvilu pridu hrozne navaly smiechu...to sa dokazem smiat aj niekolko hodin, proste hrozne zachvaty smiechu. Ale potom nastane nejaky zlom a ako keby ma ikto nemal rad a pocujem ako ma vsetci ohovaraju a mam roznu paranoju, co sa tyka ludi okolo mna.... mozno si to vtedy ani nenahovaram, ale vnimam to inac a sam si to skladam do tychto zlych predstav. dokonca sa mi aj zlepsi sluch v urcitom okamihu ale pocujem len to co nechcem. je mi to dost neprijemne a neviem preco sa to deje... ci je to vo mne, ze bude na mna trava takto posobit stale alebo ide len o moju naladu, ludi s ktorymi som....."
To já jsem začal asi v prváku na střední.sehnal jsem si sklo a zkoušel jsem co jsem to vlastně vypěstoval za kytku(semínka byly za kilo od spolužáka ještě ze základky).Samozřejmě to byl samec,tak nic.Ale nedalo mě to a řekl jsem si že "ten"stav prostě chci zažít.
Proto jsem asi o měsíc později neváhal,a když mě kámoš ukázal takovou menší šišku s otázkou mám to ubalit,jsem odpověděl :"to víš že jo!" a potom nastal ten stav který se mi tak zalíbil(záchvaty smíchu,byl jsem vcelku živý,ale to se mě bohužel podaří málokdy..holt záleží na modelu)
No od té doby jsem zase delší dobu pořádně neměl,jenom sem tam,ale potom přišel opět prvák,ovšem na jiné škole a tam se to trochu rozjelo,ale pohoda..a v pohodě si dávám do teď..když je chuť..někdy nehulím měsíc a najednou zase týden jo..a tak mi to vyhovuje.
Ja jsem poprve hulil v 6 nebo 7 třídě ... pravidelně asi o rok pozběji. u mě bylo to hulení nějak samozdrějmostí, páč jsem vyrůstal mezi lidma kde hulili skoro všichni s kým jsem přišel do styku, všichni kamarádi, známí.. ve 13 letech, kdy se osobnost člověka teprve vyvíjí .. dá se tedy předpokládat, že se toho jen tak nepustím a ani nechci. ..stalo se to mojí součástí asi na hodně dlouho. hold, v naší vesnici má hulení kořeny už pěkně hluboko ještě když jsem nehulil, tak už jsem věděl, že si tím budu muset projít taky. ..
Hmm zajimavá otázka jenom si to pamatovat
Řekl bych že při/po prvním jointu jsem o tom asi nepřemýšlel...ale tak nějak se dalo čekat že se pokračovat bude
ale nikdy bych nečekal že až takhle moooc
Já jsem k hulení přicházel celkem pomalu a postupně sem tam občas něco někdo dones ... Tenkrát spíš samý venkáče, ale pamatuju si svýho provního šota - měl jsem stíhu jako kráva ...
Dneska si myslím že kapinu líp víc co můžu čekat a kdy je čas přestat