Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Koupil jsem si jeste od Metropu amino root, takze ted dostavaji vse podle tabulky z jejich webu. Ve skrini zuri boj o prostor. Kytky se navzajem pichaji prstickama do ocicek a pokouseji se ostatni uslapat.
Průměr stonku je asi 1.5 cm.
Pridal jsem vam casosbernou fotku.
EC = 1.2
pH = 5.7
Původní záměr byl nijak rostliny neprostřihávat. Chtěl jsem je nechat růst tak, jak samy chtějí. Počítal jsem s tím, že na každé kytce bude jen jedna velká palice, tu sklidím a zbytek rostliny (listí a spousta malých paliček) zpracuji na hašiš. Jenomže pěstitel míní a kytka mění. Na svém záměru nestříhat trvám, ale vypadá to že výsledek bude jiný, než jsem čekal.
Zpočátku bylo vidět 8 vrcholků rostlin vykukujících ze souvislé vrstvy listí. Pod svrchní vrstvu téměř žádné přímé světlo neprojde. Jenomže! Když vyroste postraní větvička, je v šeru. To způsobí že roste rychle vzhůru směrem ke světlu. Stejně jako se vytahuje rostlina pod slabým světlem. Výsledek je ten, že v posledních dnech prorážejí z té souvislé plochy listí vrcholky bočních větviček. Až dosáhnou světla čekal bych, že svůj růst zpomalí. Momentálně na povrch vyrážejí větvičky z nejspodnějších dvou pater. Čekám, že později se objeví vrcholky z pater nad nimi. Kytky mají teď minimálně 5 pater.
Takže mám teď na světle nejen oněch 8 hlavních vrcholků, ale i spousty dalších a další ještě asi přibydou. Vzniklo mi tak vlastně něco jako scrog. Rovina plná budoucích palic. Ideální a bez práce. Umění přepnout teď bude spočívat v tom počkat až bude horní plochu tvořit co nejvíce "střapečků" a přepnout to v době kdy budou mít stejnou výšku. Uvidím co to pak bude dělat po změně periody. Ideální by samozřejmě bylo kdyby všechny palice rostly stejně rychle a nepředbíhaly se navzájem.
Ty listy jsou obrovský! Teď když koukám na tu srovnávací foto (btw díky za zveřejnění) fakt jsem zvědavej jak ty šišky babudou...
Chtěl jsem se ale zeptat...(nikde jsem nevyčetl) to je tvoje první zkušenost s Nurturlite?