Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jj to dranie cez kriky je klasika ...ked sa snazim byt co najtichsie a so spolupestovatelom sa je*eme do hustin a vo vzduchu je pocut len auc..uhh..kurva moje okoo... xD...
out pestujem 2 roky a mam jazvy od trnov pekne zdokumentovane ...na lavom predlakty jazva asi 10cm dlha este z prveho roku xD...z druheho ukazkove pismeno J velke asi 4cm na pravom ramene
pametam sa ked sme niesli hore extremnym kopcom po luke cez poludnajsie vedro na chrbte tie 75L substraty a v kazdej ruke este nejaky ten perlit a asi 10L substrat niecoho ineho...a my dementi si zabudli voduu xD...nevydrzali sme a vypili sme asi liter vody z potoka co tiekol okolo pola....ja v krcoch som sa asi 2x povracal a na hodku zaspal v lese kamos ktoremu bolo lepsie siel kopat jamy ...pridem za nim na policko a on tam lezi schuleny v klbku na zemi ...noc predtim sme mali prvy krat XTC....na ten den spominame doteraz aj ked teraz uz len so smiechom xD
PS: za hodinu a pol vykopal asi 2 "jamy" skor jamky xD
sralo me, kdyz jsem mel bublak, ze jsem musel v noci porad poslouchat 2 vzduchovaci motorky.. mam skrin v pokoji.. taky hluk z euro1 mi vadil.. takze nejcasteji me sral hluk..
jinak v lese jsem nejednou musel zadrepnout do kopriv a pockat az pani ostrostrelci v kamizolkach projdou kolem.
a pak jednou kdyz jsem sklizel kytku v lese jsem to vsechno nastrkal do batohu s tim, ze jsem byl na motorce a budu doma raz dva a nikdo si me nevsimne.. hovno.. do te doby naprosto spolehlivy motocykl MZ150 vypovedel sluzbu, kdyz jsem ho nejvic potreboval, tagze jsem nakonec 1,5km pres vesnici spoceny tlacil motorku s moc vonavym batohem.
Původní příspěvek od Kus hoven nejvetsi nepritel-Kukurice, na spaleniny koprivou jsem si zvyknul ale na riznuti listem kukurice primo pres oko si nezvyknu nikdy! Bolest srovnatelna s kousnutim mravence do kouli
kdyz des vysokym porostem, kor kdyz listy rezou, je dobry nest v naprazene ruce metr dlouhaj klacek v urovni pasu trochu pred telem ve vodorovny poloze. polozi vsechny vysoky rostliny pred tebe a narovnaj se az za tebou.
mel jsem jednou pripravenou zalivku s hnojivem v PETce od magnesie, chvili jsem neco kutil ve skrince, pak me chytla zizen tak jsem si dal poradnyho loka
Nic až tak kuriózního se mi nestalo, jen samý běžný věcičky tak napíšu nějaký příklady... spálení od kopřiv, roztrhání všemožnejch hadrů, padl sem do řeky, jebnutí krompáčem, hafokrát sem se pořezal při kucení různejch píčovin, jeba z elektriky, polil sem se hnojivem, spálil od slunka, vyjeval sem se na kole do kopřiv když sem jel na pole atd. nic vážnýho
Jojo tohle téma se mi čte velmi dobře jelikož mám za sebou pár let hard-outu.
Samozřejmě k tomu patří to nejbláznivější lezení do ještě bláznějvějších utajených míst, bez toho prostě nejde.A lézt v létě horku oblečenej či neoblečenej - obeje má svoje plusy a mínusy, které tu padly.
Nejhorší příhodička na kterou momentálně vzpomenu je ale ta s kňourama.
Táhnu si to na pole nějakou tu vodu, pochopitelně v trnkovém tunelu a naprosto spocenej(oblečen)totálně položen na všech 4 končetinách a ozvalo se takové to proradné chro-chr.Zvednu zrak a v tu chvíli jsem se málem pos*al páč v úrovni očí metr od sebe jsem měl bachyni, pár selat a jejich starýho kňoura.Co teď???Já koukám na ní ona na mě, nevim ajni kolik věcí mi v tu chvíli proběhlo hlavou(poněvadž jen tak se zvednout a utíkat to prostě nešlo).Ale nakonec to vyřešili oni-prchli.Ta úleva!!
Dál to známe skoro všichni, doplazil jsem se skoro vyčerpán na pole a bylo už Ok.
Takže bacha na n.Dělat trochu rámus se vzplatí.
asi 30 metrů vedle jednoho místa staví objezd pro kamiony, takže taky zajímavý zážitky (víceméně hromada opatrnosti, plazení se atd...)
plus těsně vedle bude most takže si budu už fakt muset najít jiný místo
Zdravim tak i ja prispeji svym zazitkem.Kazdy vikend delam proplach mojich krasek (drip).Jednou si takhle delam pruplach a po dokonceni napustim plnou nadrz na roztok a spokojene odchazim s pocitem hotove dobre splnene prace.Ale to byla chyba ptz kdyz sem se prisel na krasky podivat o par hodin pozdeji tak sem zjistil ze se nejak podelal digitalni casovac cerpadlo hucelo na prazdno a kolem kaluz roztoku Takze k pravidelnym proplachum sem navic cistil a susil koberec
Veku 30stupnu + a ja u kytek zalejvam v koprivach a v rakosi ktery je dvakrat vetsi jako ja no dycky spocenej jako to prase a ta cesta tema koprivama to dycky zabijelo a kdyz si vezmu ze sem tam jezdil skoro kazdej tyden a furt dopalenej od kopriv a pak kdyz sem mel tyden pred sklizni sem si prosekal cestu az ke kytkam abych je mohl pekne odnyst no a jak sem se prosekal az k mistu odkud bych mel videt sve krasky tak sem videl jen prazdny misto no v tu chvili mi v hlave prolitlo milion nadavek a zacal sem rvat jaka pica to sklidila no v ten moment bych zabijel i ty prasata co tam behali celou tu dobu kolem me
podobne som to mal aj ja,akurat ja som si ju potom aj nasiel vid.thread,ale ten pocit ked uz som si myslel ze je nenavratne prec a tie myslienky a uvahy a zamyslenia sa nad tym ci to malo zmysel,des
aby som nebol OT.mne sa stalo s kamaradom ze sme sli po roli.pofajcovali a bavili sa.Zrazu z poza orizonta vybehne traktor a rovno na nas.ja (PARANOIK debilny) som sa rozutekal k potoku ktory bol z jednej strany role.traktor zanami a mi kriky zvierat.no a ked som skakal cez potom som zle skocil a vytkol si nohu,ale nie vytkol ale dako natiahol alebo co.lezal som v rakosi a sledoval ako traktorista zastavuje a nacuva a tak.dost psycho,potom viem ze ta cesta domov bola hnusna,tazky utlm a unava a ja som este pokrivkaval s tym ze kde sa zas aky traktor vynori a zas sa budeme musiet schovavat ked uz sme sa vtedy.
nuz udel paranoika
alebo ako sme sa v lese zastavili s plnymi batohmi vody pri jednom strome a vytesovali sa aky je pekny a ake ma pravidelne okruhle diery.bol to taky stary sprachniveny zlomeny strom.no ako sme sa tak pri nom rozpravali vyleteli na nas srsne a to bola hysteria.strmi kopec a my sprinty dole.flase ruksaky hadali po zemy a stale bezali.ja som nastastie nic nemal ale partak mal jedneho na hlave ktory ho postipal a duhy ho ustipol podtrickom.cela cesta stonanie. no a ten strom bol odvtedy obchadzany z dialky a az v zime sa sa k nemu vydali a to si odniesol.sme sa na nom vyvrsili s palicami, kamenmi,kopancami.
Trpět pro konopí? Momentálně šetřím na lampu takže jsem přestal chodit do hospody, nekouřím, šetřím na jídle, nejezdím na párty a śkoro nic si nekupuju..... Co bych pro brko neudělal.
Veškeré informace uvedené tímto uživatelem jsou smyšlené.
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !