Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to, že beru trávu jako cigára je důsledek nějakých těch let pod vlivem tohoto materiálu, tzn., že je to čistě moje zkušenost, která se může nicméně shodovat s jinými (jako, že je takových lidiček celkem dost) a po nějaké té době musíš uznat sám, že už to není, co to bývalo* nevím, jak ostatní ale jak píšeš, jsem opravdu zastáncem hesla: zkusit se má všechno (tedy až na výjimky - chtěl bys je slyšet?) ale tím nechci nikomu radit, ať žije stejným způsobem* každopádně by si měl každý najít nějaký prostředek k občasnému obohacení mysli* kdo ho nehledá, zaostává sám v sobě*
je vidět že když se banda lidí s dobrým úmyslem spojí dokáží všechno!!!
pro dobro věci! takže bysme se měli spojit a vyjít do ulic, sepsat petice a nakopat např. severu do prdele
"Jeden dotek přírody nás sbližuje s celým světem"
Hulím, tedy jsem.
Přes palubu tě hodí jen ten, kdo je s tebou na stejné lodi. -Jean Claude Van Paranoia-
Přišel jsem, viděl jsem ......... zapoměl jsem.
Jedna prohra tě naučí víc než 100 výher.
"Jeden dotek přírody nás sbližuje s celým světem"
Hulím, tedy jsem.
Přes palubu tě hodí jen ten, kdo je s tebou na stejné lodi. -Jean Claude Van Paranoia-
Přišel jsem, viděl jsem ......... zapoměl jsem.
Jedna prohra tě naučí víc než 100 výher.
Původní příspěvek od quentine fakt nemusím ty kecy o tom, že z toho mám strach, tak si to nedám* působíš potom, jako nějaký diskáč, který říká, že ganju nezkusí, protože nemá potřebu a raději si dá chlast*
A to ma brat drogy proto, aby nepusobil jako diskac? Vadi mi lidi, co druhe nuti k drogam misto aby poskytli co nejpresnejsi informace a nechali toho cloveka aby se rozhodnul sam.
Původní příspěvek od quentine každopádně by si měl každý najít nějaký prostředek k občasnému obohacení mysli* kdo ho nehledá, zaostává sám v sobě*
Kazdopadne by si kazdy mel obcas jit zabehat, kdo nebeha zaostava se svou telesnou schrankou.
Kazdopadne by si kazdy mel precist obcas nejakou knihu, kdo to nedela, zaostava v literature.
atd, atd...
Zivot je otazkou priorit a den ma jen 24 h. Je to ma volba ktere oblasti necham zaostavat a ktere budu rozvijet. A nikdo nema pravo mi urcovat ktere jsou ty spravne.
A to ma brat drogy proto, aby nepusobil jako diskac? Vadi mi lidi, co druhe nuti k drogam misto aby poskytli co nejpresnejsi informace a nechali toho cloveka aby se rozhodnul sam.
moudrý egypťan sinuhet se snaží protiřečit snad každé mé reakci* z toho mám velkou radost ale na druhou stranu nemám radost z toho, jak zpochybňuješ mé osobní zkušenosti a leckdy nepopiratelná fakta* myslíš, že diskáči si fet nedávají? ti, které to nějakým zásadním způsobem ovlivnilo do evidentně pozitivního stavu jsou kolem nás a tomu věř a nejsou to diskáči, opravdu ne, kámo* a rozhoduj se sám, snad moje názory nebyly tak sugestivní, žes jim na chvíli věřil?
Jakou osobni zkusenost a nepopiratelny fakt jsi uvedl? Ja asi ctu neco jineho, nez ty pises. Proc tam pises ty hvezdicky? Vzdyt to ztezuje ctenari cetbu. Diskaci si fet davaji. Dalsimu pokracovani te vety nerozumim. Je jedno jestli jsou tve nazory sugestivni. Problem mam s tim ze se je snazis doporucit i ostatnim.
Původní příspěvek od Sinuhet Jakou osobni zkusenost a nepopiratelny fakt jsi uvedl? Ja asi ctu neco jineho, nez ty pises. Proc tam pises ty hvezdicky? Vzdyt to ztezuje ctenari cetbu. Diskaci si fet davaji. Dalsimu pokracovani te vety nerozumim. Je jedno jestli jsou tve nazory sugestivni. Problem mam s tim ze se je snazis doporucit i ostatnim.
ti, které to nějakým zásadním způsobem ovlivnilo do evidentně pozitivního stavu jsou kolem nás a tomu věř a nejsou to diskáči, opravdu ne, kámo*---> čemu na téhle větě nerozumíš? hvězdičky jsou tam od toho, aby se lidé ptali a já se jich pak zeptám, co jim na tom vadí a oni odpoví* v tvém případě je to jednodušší, dal jsi hned najevo, že ti to ztěžuje četbu - nejsi sám*
Te vete rozumim, ale napriklad nechapu jak dokazes poznat ze to kam ses v zivote dostal je vysledkem marihuany a ne vysledkem dalsich tisice vlivu, ktere na tebe pusobi. Netroufl bych si o komkoliv vcetne sebe tvrdit, ze to jaky je ma na svedomi marihuana. Ano zazitky ve zhulenem stavu jiste vliv maji, ale to plati pro jakekoliv zazitky. Vse co vnimame nas nejak ovlivnuje. Ale vubec nerozumim jak ti diskaci napraveni hulenim souvisi s tou tvou puvodni vetou o kterou mi slo. Totiz s tim prirovnavanim k diskacum.
Mimochodem mam chapat ty hvezdicky teda tak, ze sva sdeleni neresis z hlediska ctenare? Ze vlastne jen chrlis slova a je ti jedno co s nimi udala ctenar? Tak proc si to nepises doma do souboru a zbytecne to zverejnujes?
Původní příspěvek od quentine fakt nemusím ty kecy o tom, že z toho mám strach, tak si to nedám* působíš potom, jako nějaký diskáč, který říká, že ganju nezkusí, protože nemá potřebu a raději si dá chlast* patříme do společnosti cannabis clubu, kdo jiný než my mají k těm chemkám přístup? osobně si dávám houby (max. 10x za rok), nějaké peří (asi tak 1x do měsíce) a díky zkušenostem z těhle drog, jsem omezil ganju (stejně už to bereme jako cigárka), takže až se dostanu k lsd, užiju si ten trip jak nejvíce to půjde*
Peří jednou do měsíce
Nechci mít předsudky.............ale od kamošů to znám velmi dobře
Jednou do měsíce.........mám to podkontrolou
Jednou týdně.............. mám to pod kontrolou
Vícekrát do týdne..........nejsu přece feťák jenom šňupu
každej den + přestavky na dojezdy................hele mám úplně rozpíchný ruce.....prosím...........nikomu to neříkej
Tohle všechno se událo asi během roku a půl...........znám desítky na vlas stejných případů
Někomu to trvá dýl........ale na tom zas toloik nesejde
samozřejmě, na tuhle věc máme stejný názor : stav vědomí, ve kterém se zrovna nacházím je důsledkem permanentní zkouřenosti nebo bych takového stavu došel přirozeným vývojem? je to otázka,která už nebude nikdy zodpovězena, pakliže neumíš ovládat čas*ale jsem si jist (čistě můj neobjektivní názor), že vliv thc podněcoval hlavně ten duševní stav a určitě by mi přirozený vývoj nedopřál takové obrovské uvědomění si mezilidského prostředí atd. atd. jedině této rostlince vděčím za to, kde jsem (a celkem dost taky houbám)*
proč ty diskáče pořád řešíš? zastávají tragickou kulturu, vystupujou nepřirozeně a pokrytecky --- > někteří mají to štěstí, že ze stavu disca přešli do undergroundu, ale snad nikdo nemá to neštěstí, že přešel z undergroundu k discu* a proč? protože kdo by lezl z věže moudrosti do hlubin nevědomí (ne, že bych za starých časů nečetl tolkiena : )
přesně tak, vše píšu upřímně jen ledabylým, nezávislým způsobem a když už si nepíšu doma do deníčku s nadpisem "grower aneb drogy a vše okolo", tak píšu pro někoho, koho to vůbec nechce zajímat, proto odepíše a já jsem rád, takže odepíšu taky*
Nechci mít předsudky.............ale od kamošů to znám velmi dobře
Jednou do měsíce.........mám to podkontrolou
Jednou týdně.............. mám to pod kontrolou
Vícekrát do týdne..........nejsu přece feťák jenom šňupu
každej den + přestavky na dojezdy................hele mám úplně rozpíchný ruce.....prosím...........nikomu to neříkej
Tohle všechno se událo asi během roku a půl...........znám desítky na vlas stejných případů
Někomu to trvá dýl........ale na tom zas toloik nesejde
hej lidi, berte to jako příjemné zpestření svého ubohého života a pořád vzpomínejte na týpky s rozpíchanýma rukama, jakožto odstrašující příklad * ale nezavrhujte to u někoho, kdo nežije jen od lajny k lajně*