Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
já jsem zas přemýšlela o tom, jak brutální výkon je napsat scénář k filmu. Chápu, že někdo vymyslí hlavní kostru děje, která bude celý film nést, ale pořád ještě zbývá vyplnit obrovské množství prostoru... Co všechny ty rozhovory? Jak obrovský nadhled nad to celé ten člověk musí mít, aby vymyslel desítky rozhovorů lidí, které souvisejí s tématem, s prostředím, s dějem,který posunují někam dál, rozhovorů, které jsou od daných postav uvěřitelné a které v divákovi zanechají nějaký pocit, dojem, že ta postava skutečně může existovat... Někdy je v nich i zajímavá a udivující myšlenka, pohled na svět, který byste nečekali...A to všechno se rodí v jedné hlavě? Nechápu...
(celou dobu samozřejmě mluvím o dobrých filmech)
Ljuba: to mi povídej, když se po přečtení nějaké knihy zamyslím nad tím, jakou dá práci vykonstruovat děj, podrobné popisy postav, přostředí a psychycké profily, jímá mě děs kdybych byl postaven před tento jistě nelehký úkol. Psát knihu, nejsem si jist zda bych přesáhl 30 strant textu aniž by mi došly nápady.
asi napíšu paměti......... ve 21 letech.
citace:
Původní příspěvek od KinkyRasta Přemejšlim kde sehnat kvalitní semena na letošní rok.
nechceš něco povypřemejšlet dejme tomu 50:50?? DP??
HIV pravděpodobně vzniklo přenosem z opice na člověka.Lidé,kteří tyto opice jedli se pak nakazili taky.Někdo mi snad říkal,že ten ppřenos se rozšířil díky tomu že člověk měl s opicema i sex.
rozmyslam nad buducnostou, ci sa nieco zmeni ci to tak zostane, ci budem este hulit, ci uz si budem pichat a mozno budem policajtom , a budem zatvarat dilerov.
ja premejslim tak poslednich par tejdnů o smyslu zivota a k cemu takovej zivot je dobrej kdyz stejne chcipnu....a ohledne toho smyslu zivota me napadla jedna teorie nechal jsem se inspirovat zviratama....udelat potomka a predat mu svoje zkusenosti a umrit
Původní příspěvek od Lux ja premejslim tak poslednich par tejdnů o smyslu zivota a k cemu takovej zivot je dobrej kdyz stejne chcipnu....a ohledne toho smyslu zivota me napadla jedna teorie nechal jsem se inspirovat zviratama....udelat potomka a predat mu svoje zkusenosti a umrit
A kcemu je pestovat, kdyz to stejne zkouris? A k cemu je jit na koncert, kdyz to stejne skonci...
premyslim o tom,kdy zacnou na sebe vsichni hazet jaderne rakety a svet pujde do sracek,premyslim,co bych delal,kdyby se to jednou zvrtlo a fakt zacala uz ta 3.svetova,moc do zacatku snad ani neni,na vychode se to porad mele.
asi bych odjel nekam pryc do hor,pryc z tohoto statu nekam,kde je teploa vubec obcas premyslim i otom,jestli nahodou nebudeme spis obetmi prirodnich katastrof nez lidske valky,to se pak lidi vyserou na hromadeni majetku a pochopi,ze penez se nenazerou,budou jen premyslet o tom jak prezit
Co si pamatuju, tak jednou o tom, jak jsou vesmíry každý v jedné krabici, a co potom kdyby se třeba obrátila gravitace naší země... (a jak jsme leželi na cestě - samozřejmě úplně vedlejší, taková úzká asfaltka u lesa ;-) - tak jsem si to začala představovat, fakt mazec, přemýšlet jak se musíš chytit nějakého stromu abys někam nespadl, v té chvíli mě to přišlo, že se to asi fakt stane ) a hvězdy jsou jenom díry ve víku a my vidíme to, jak ve vedlejší krabici je zrovna den... to jsme ještě různě rozváděly, ale už si to moc nepamatuju. DTakže dvě jsme vedly takovéto "vážné úvahy" a ta třetí se tam válela v řezbách, že nám už z toho hulení asi hrabe :-))
Přemejšlim nad tim, jaký to bude až zemřu ... Budu to vědět?? Nebo sem už zemřel a žiju posmrtnej život, ale stejne to nepoznám.. Když nad tim přemejšlim tak 10 minut, myslim si že sem debil...