Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
..sklenik,celkom pohodicka.Sadil som tie priesadky /shaman,AK47xTOP a este nieco.pohlavie neviem ani ja,ale celkom spoko./
Fotky budu az po prazdninach./cca 550km od bydliska :-)
stara sa o to zatim kamos./dufam,ze to nezprasi/
..tak zatim zdar..vlastne cuz
Původní příspěvek od Lahvan_FlaskiCZ Dudušku, ty se nebojíš? vloni, pokud vím, tak ti někdo pár kytek šlohnul během sklizně. máš to nějak zabezpečený?
Měl to přece zabezpečený už minulej rok, pokud si dobře pomatuju, drátama nabitejma elektřinou... Jenže čorky jsou prostě neodbytný! Žeby letos nějáká inovace??
Zdravím, letos žádná inovace nebyla, jen je míň kytek a použiji stejnou metodu zabezpečení. Ale momentálně to nefaká, teď by mi ty kytky klidně někdo ukradnout mohl, zapojím, až to půjde do květu...snad to bude letos ok, budu doufat, snad se ti zmrdi poučili...
Ahoj mc.LaRWo, jestli máš nějaký další nápad se zabezpečením, tak sem s ním, nic jiného lepšího mě fakt nenapadlo... Jinak fotky bych rád dodal, ale foťák má otec na rybách, kde je již týden, bude tam do neděle a já ho v neděli na týden vystřídám a ryby chytáme jenom v zahraničí, takže to nemám čím teď nafotit ale znáš to, kdo si počká, ten se dočká. Jinak kytky fakt brutálně rostou, dnes jsem je trochu vázal k zemi a také zalil Plagron grow...
čau,jestli to bude vypadat jak minulý rok tak asi pudu spáchat sebevraždu aby mě to zase rozsekalo jako před tím tak o to fakt nestojim tu minulou sklizeň máš na pár let ne?nebo to máš už zhulené ? držím palce ať ti to vyjde jako před rokem....
Kytky oproti minulému roku jsou tak o týden až 14dní ve skluzu. Dnes poprvné jsem aplikoval phytamin a začnu víc hnojit plagronem, letos to nějak šidím. Jinak spodní větve u některých rostin jsem přivázal. Pro srovnání jsem dal krabičku cigaret (moje oblíbená značka ). Zatím nejvíc zakrslé jsou šaman a A11xmtf. Passion se již spravil, ale pořád jsem ještě nenašel toho škůdce, co mi chodí na listy a požírá je
ZDAREC mam otaku letos sem si koupil passion 1 feminized(ted newim jak se to pise) od dutch passion, tak se chci zeptat co od toho muzu ocekawat?kolik toho muzu mit jak to zhuli?atd?dik za odpowed
nejwetsi rostlina ma kolem 170cm zatim a hnojim plagronem alga grow..??
smokeANDfly - ahoj, podle mě je passion 1 jedna z nejlepší voleb pro outdoor pěstění, většina lidí si ale stěžuje na výnos, já s tím tak zase nesouhlasím. Hulení je to velmi příjemné, takové jemnější, lehci speedovité, kecavé, smácí, prostě je to komunikativní ganja, vřele doporučuji... Co se týče výnosu, tak hodně záleží na phenu s tím také souvisí i vůně a chuť!! Je fakt velký rozdíl mezi zeleným phenem a fialovým. Co se týče otázek, tak si můžeš přečíst v mojem starém threadru:
hehe no pekne kericky jako vzdy, vypadaji dost rozmanite fandim shamanovi at je z nej poradna krakatice no jdu taky updatovat ikdyz se mi vuuubec nechce
Ahoj, díky, ale já zase šamanovi moc nevěřím, né že bych nechtěl, ale patří pořád spolu s A11xmtf k nejhorším, co se týče vzrůstu. Jinak bych měl jet zítra nebo v neděli na to moje skryté políčko, tak jsem zvědavý...
Jak jsem slíbil, tak jsem byl na tom políčku, kde jsou rostliny ze semínek...shaman, voodoo, sadhu, topko... atd.
Kytky už pěkně poporostli, největší mají cca 130cm, zatím jsem nespozoroval žádného samce jedna kytka už kvete bohužel nevím, co to je za model, je to tam celé pomýchané....