Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no já jsem ještě chtěl napsat, že za ten přestupek cos měl ty, bych řidičák nikomu nebral to je fakt blbost, myslím že jsi tímhle nikoho nijak zvlášť neohrozil
- ale napsal jsem to až teď
PS: jo brečel (a dokonce před svou)
PS2: byl jsem v kostele kdysi, ale už dloouho ne. Zato rád relaxuju na hřbitovech... hlavně takové ty které nejsou celé zapuštěné v betonu, ale ještě ty drobet lidovější
PS3: karma mi klesá , ale stojím si za tím a říkám to znovu:
Fujtajxl na ty, kdož takhle kurevsky jezdíte !
Zdravim všetkých,taky mám pár takových zážitků.
Jedus si do večerky pro cigára,v sobě čtzři pivka,auto nechám stá na autobusový zastávce,vracim a uz tam byly. Požil jste? Ja ano jedno pivo,tak si dýchněte. tak jsem dýchnul a zezelenela. Chvilku me dusili a pak mi podává trubičku a povídá jeďte domu, za deset minut se tam stavíme a jestli tam nebudeš tak si tě chytnem.
Nejlepší bylo,že ti samí mě chytli týden před tím za slušnej přestupek. Jeste jeden. Jezdim do polska,vezu si zpátky na dobré brčko,zastaví mě na hranicích policajti,kontrola,otevřete motor,kufr a vše ven z vozu. Prohladali celé auto a nic. Pak me odvedli dokanceláře a začali vybalovat věci. V ledvince to našli a jeden povídá: á pán je kuřák,co takhle nějaké extáze. Já ne,já jen kouřim. Chvilku na me koukal a povídá, tak si zbalte věci a tohle taky (pitlik) a bacha na to v polsku maj velký postihy. Díky Vám pánové. Georgeus
Ahoj vsichni,
jen bych chtel poznamenat,ze tady nejde jen o to dat si pred jizdou jedno,dve piva,to stoprocentne odridi kazdy z nas,ale nahoda je kurva a stane se nehoda a nebude to vase vina,nedej boze nekdo umre a ty nadejchas tak potom muzes poldovy stokrat rikat,ze ti ten magor z vedlejsi silnice nedal prednost
presne o tom to je. Ja som už starší pes, tak som možno viac vybúrený než vy mladší. Napriek tomu, že ma vodičák neživí, potrebujem ho a dávam si naňho bacha. A dosť veľké riziko je práve to, že keď do mňa nejaký debil napikuje a ja nafúkam, budem rovnako namydlený ako on. Proste alkohol za volant nepatrí: Don't drink and drive, smoke and fly :-)))
Kým stúpa dym, rád stúpam s ním, až tam, kde všetko končí a začína...
Což znamená že je-li to kretén, není to kretén proto, že je policajt, ale protože má defektní mozek.
Osobně mám jednoho kámoše-policajta (naplněných a posléze vyprázdněných šlukovek nepočítaně) a bejt všichni jako on, to by byl mazec. I když na druhou stranu, nemá rád cikány, to jediný bych mu mohl vytknout, ale nevytknu. Bohužel se totiž zatím setkal pouze s cikány, kteří něco čórli, prudili ap.
Takže závěrem: doufám, že budete mít všichni štěstí na podobný pohodáře.
zrovna zo včerajška mám príhodu dokazujúcu, že aj medzi nimi sú normálni: dohodli sme sa s kamošom, že zbehneme na strelnicu trochu prevetrať železá. Dali sme si spicha v jednej uličke, do ktorej sa dá vojsť, ale ďalej je jednosmerka. Vliezol som tam, otočil som to a postavil k chodníku. Za mnou stál nejaký Jugovič a za ním dopravná značka. Ako tam stojím, zastavia pri mne mestskí "dobrý deň, pán vodič..." tak som vyliezol z auta (dobrá psychologická finta, kto ostáva v aute, ostáva na "svojom teritóriu" a opičie reflexy policajta to nemajú rady . Medzitým ďalší začal Jugošovi zakladať papuču Tá značka bola zákaz zastavenia!! Začal licitovať na dvoch litroch (max. výška pokuty) alebo oznámenie na inšpektorát. Keďže som sa veľmi ospravedlňoval a nadával si do blbcov (čo bola bohužiaľ pravda napokon spustil na kilo!!! a či som ochotný zaplatiť. Tak som vytiahol buksu a hovorím, no dobre, škoda, neostane mi na strelnicu. On na to "idete na strelnicu? Tak som mu vysvetlil, že čakám na kamaráta, inak by som tam nestál, a on hovorí: no dobre, tentokrát vás pustím, takže dobrú mušku, ale NESTOJTE TU DLHO! bomba, normálne slušný človek (ale zas je v tom psychológia, proste som sa zaradil medzi "nás pištoľníkov"
Tenhle vikend jsme meli taky zázitek s docela pohodovýma policajtama. Jeli jsme na free party kousek od Mostu a nemohli jsme to najit proto jsme zastavili ze si poslechnem jestli není něco slyset. Zhasli jsme protože jsme měli vybitou baterii a auto jsme museli roztlacovat. Za chvili u nas zastavilo nejake auto (myslel jsem ze nam chteji pomoct proto ukazuju ze nic nepotrebujem ale oni stoji a nic nerikaji po chvilce odjeli) My jsme se otocili ze to ještě jednou projedeme a za nama majaky (v tom osobaku byli tajny). Co tady vyvadite, zastavujete, zhasínáte (nevim co si mysleli) rikam ze hledame jedno místo. Tajnou technoparty co? povida policajt. Ja Vam to vysvětlím. Když nam zkontrolovali doklady povida pojedte za nama. Tak jsme jeli za nima az na místo který by jsme asi bez nich nenasli :-)
Dneska se mi stalo tohle: Jdem s kamoskou ze skoly, bylo pekne tak ze posedime v parku. Sedli sme na docela zasitou lavicku jen tak kecáme a já si kourim svoje odpoleni CIGARKO. No a najednou kolem tri cajti, mirili si to rovnou k nam, jako by sli na jisto... A uz to zaclo... Dobry den slecny, kolik je vám let, je vám 18? Ten jeden docela jeste prijemnej to bral tak trochu s usmevem ale pak se do nas pustil druhej, uz na pohled vypadal ze si nas pekne vychutna... Co jako ta cigareta??? Ja rikam, nic no, a on hned jak si to jako predstavuju, ze jestli chci mit nekdy deti, ze asi ne, kdyz kourim... No nic, nebudu se s nema hadat, donutili me cigaro tipnout musela sem nahlasit jmeno, adresu, atd a ze to budou resit pres skolu a rodice no a ze mame opustit park... Nastesti moje mother vi, ze kourim ale i tak mi to prijde dost absurdní, kdyz o 500metru dal delaj u kasny bordel cigani ale cajtum to vubec nevadi... Mate nekdo podobnej zazitek?
2 Hanny:
A jake "cigarko" mas na mysli? No,nech to byt, jestli to byla normalni startka nebo tak,tak to jsi mela jeste stesti,ale nemuseli se do tebe srat,jako by nemeli nic jineho na praci,asi ne.Urcite z toho nic nebude,to jsou male veci.Na gymplu se nam to o prestavce taky stalo a nic,zadny pruser ze skoly,byli asi zvykli.
Jo někteří policajti jsou hajzli někeří ne. Můj kámoš jednou když byl naštvanej a rozkopal na městě odpadkový koš tak ho chytli ale zapsali si jen jméno a bydliště a zase odtáhli s výhružkou že jestli se to bude ještě opakovat tak už se to bude řešit pokutou.
Já dostal minulej tejden od cajtů pokutu 200 za to, že sem šel na červenou. Opruzovali mě asi deset minut a nejlepší na tom bylo, že za celou tu dobu snad ani žádný auto nejelo! Některý cajti jsou opravdu zvláštní lidi......................
ja sem radsej nbudem nic pisat lebo vacsina mojich zazitkov s policajtami je velmi uuuusmevna pre mna a spolikuuuuriace okolie ale hrozne ponizujuca pre panov ochrancow zakonov tohto skurveneho svetadielu.vzdy ich pojeb.em tak ze ma nechaju tak.svoje prihody spisem a postupne ich tu budem zverejnovat.ked pochopite fakt ze som skutocne najlepsi ganja writer suhrnne to vydam a polovicu vytazku jebnem na nowy server.papapapap a kuuuurte maaariu
myslim si ze fizlove te nemuzou donutit tipnou cigaro, ani kdyz ti neni osmnact, nezakonej je prodej, ne konzumace.
a to ze te vyhanej z parku, tak to bych je poslal do prdele, to sou magori a zustal bych na truc sedet, mozna bych si zapalil dve najednou a tahal z nich stridave, park je verejny prostranstvi a pokud tam nic nedemolujes nebo tam nebehas nahatej tak ti muzou polibit
apropos: nejsou nahodou cigara od sestnaci?
nevim ale za nas to tak snad bylo