Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
MAs to fakt docela husty, jen sem nestih tvoje cachry se svetlama 2x 150w mi prijde daleko lepsi, nez jednou 250w uz kuli pokryti svetla a navic kdyz uz si to mel koupeny....
Ale jinak preju hodne zdaru!
To Jhv
Ze začatku byly opravdu šachy se světlem,ale po dukladnem promyšleni všeho i z hlediska bezpečnosti je pro mě Cooltube 250W komplet tou nejlepší volbou.25Ow má lepší vlatnosti,2x15Ow má zase svoje výhody,ale musíš brát že bych musel mit chlazeni z dvou Lamp +2stinitka.
Můj komlet
Doporučují 4Rastamani Z 5zi
Skřín fotím dnes pokud to výjde časově.
Taky mě celkem překvapuje,že stálý groweři nemají o články a snahy pomoct ostatním žádný zájem.
Odpovídají mi tu kluci co mají 50-100 příspěvků.
Za to sem jim vděčnej a vždycky snima budu zadobře.
ch jo, growshop ostrava, to si zas nekdo nasadil ceny....
ventilator s klipsnou bravo-303kc http://www.isolit-bravo.cz/eshop/?shp=10
ten vetrak MEZAXIAL ATAS za 7kil jo? to bych v zivote nedal, musis to zapojit pres trafo ne?, navic mi spis pripomina kovovej pc vetracek, takze o jeho vykonu pochybuju....aleco
vic tady hledej a uvidis ze tvuj setup bys poridil za 5tis max.
Drtikol-Uvidim,na penězich nesejde.Nepotřebuju je kničemu jinymu.Nejsem na Prachy.
Odpoved na řezivo-G13,Skyvalker něco od Ovce něco od Kamiku Z Ol.Ghetta
Method man
Ták to je krása
Podle rčení Kvantita neznamená kvalitu jsem počat žízků zmenšil na 10 na tři Simple BOwl........možná uberu.......na 2Simply 7-8 aby kořeny mohly vpohodě růst
udelal si dobre, zatim to vypada na solidni setup... 150W = 2XSimpleBowl kazdej po dvou, 4 kvalitni kytky sou lepsi nez 10mrdek
jestli ale chces skutecne moji radu, taxi sezen nejakou nadobu, co se vejde akorat pudorysne do ty skrine a postav si bublak, coz te vyjde jako jeden simple a budes to mit 100%ne nejlepsi...
Taky mam zkusenost s SimpleBowlem, zacinal jsem na tom. I kdyz tam das jen dve, je na 50% jisty, ze jedna bude mrdka a druha vyroste poradne a bude ty mrdce brat ziviny, protoze koreny se uplne propletou a prorostou do sebe. Ale zase se v tom da vypestovat takovahle svine :-) : http://grower.cz/forum/showthread.p...3948#post233948 . To maly tmavy dole je horni bednicka od SimpleBowl, tak si asi vsichni umite predstavit, jak velka ta Adela byla...
skrinka jedna basen jak to tak čtu,ale spiš bych podpořil ty hlasy co tvrdí jakkoli je to hezké, že už těžko se to dalo koupit dráž...nevim kde bydlíš (to je taky duležitý) ale třeba já se podívam na stránky GrowShopu zjistim co přesně chci a potřebuju a pak si to du koupit do jednotlivejch obchodů-celej den lítam jak debil po městě ale úspora tak 25-50% to neni málo
co sem koukal na počet kytek tak 10 je docela dost, ikdyž de o to kolik počítáš že by mohlo zajít a tak (nakonec když už sou obědnaný tak je ček nevyhodí)
pak sem se chtěl taky zeptat jestli máš vubec potřebu to nějak zabezpečovat nebo maskovat? pachový filtry, odhlučnění, maskování kabelů.... pokud je to někde samo tak něco abys třeba nevyhořel (by si pak hasiči sundavali dejchací masky a běhali zachranovat do palmenů kde-co....)
Pacháč Z brna z Growshopu 160m3-základ
250 w CT
A dokoupil sem sít a 90procent odraz folii
Plus Enzym který sem už smichal s AH v Simple Bowl spodní části
Zítra větrání a Svit
Simple a Skřín zítra foto i s řízky G13 a WW na 2 Simple 7řízků 3 a 4 v jednom...uvidíme
THANKZ KOZZY for a řezivo G13,WW
JO a
pak sem se chtěl taky zeptat jestli máš vubec potřebu to nějak zabezpečovat nebo maskovat? pachový filtry, odhlučnění, maskování kabelů.... pokud je to někde samo tak něco abys třeba nevyhořel (by si pak hasiči sundavali dejchací masky a běhali zachranovat do palmenů kde-co....)
jsem u toho 24hodin denně takže požár je jištěnej a pachač jsem koupil v Bioplantu v Brně.....odtah až 80procent pachu(AKTV.uhlí.)
Maskování kabelů.......
HAWK
Domluvil jsem
The TRUtH is Out THEre
Naposledy upravil Ghettochild1 04-01-2006 v 21:30 PM