Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hmmmmm to je pohoda že i bengá hulí,já mám shodou okolností taky přítele z řad policie,a smaží každej den.Vlastně nebýt jeho,tak mi nemá kdo vozit z Prahy Nepál.Kéž by hulili všichni
Jde o jasný důkaz prorůstání zločinu do státní správy, potažmo přímo do jejich ozbrojených složek.
Kdybysetodoneslo k výpravčímu Standovi, určitě by nám všem zítra pozatýkal i myši s podložkama.........
Robim programatora web aplikacii (Java, JSP, Java Beans, SQL, HTML,...). Cez pracovnu dobu sa snazim nekurit, ale vecer, ked uz v praci nie je skoro nikto, kto by ma mohol otravovat, si dam par praskov a potom si uz ficim na svojom... Robote sa snazim vtedy vyhybat, aby som nieco v kode nedohovnil, ale ak ma niekedy nahodou napadne nejaka genitalna myslienka, ze som vyriesil nejaky problem, radsej si pre istotu urobim niekolko backupov...
* GanjA RuleZ *
Niektoré drogy nie sú zakázané preto, že by boli nebezpečné, ale sú nebezpečné preto, lebo sú zakázané.
Docela mě překvapilo, že mě nikdo za moje "povolání" a hulící aktivity nepeskoval, ale zase jsem se tak přesvědčil, že jsme normální...
Tím slovem "zvíře" jsem nemyslel, že bych byl nějak vysoko, ale spíš jsem takovej "jinej polda" a nechci to dál rozebírat, aby někdo nezačal rozebírat mě... v Rusku a u nás je totiž všechno možný...
Co se týče rad, jak se nenechat lapsnout, je to opravdu těžký, každej případ je velice specifickej, ať už jde o jedno brko a dvacet semínek, nebo o kilo kontrabandu...
Důležitý je nenechat se utáhnout na "cigaretu u výslechu" a věty typu "řekni nám..., bude to pro tebe pak lepší..." atd.
Nedělat si z nich blby (a hlavně ne srandu), i když to někdy fakt láká...
Je lepší X-krát neodpovědět, než říct nějakou kontraproduktivní "chytrost"...
Nenechat je rozject "pavouka", díky kterýmu může padnout spousty nevinných hlav...
Rada z vlastní zkušenosti : "je lepší mít 5 kytek doma pod lampou, než 5 kytek za zahradou, nebo někde venku, kde jsou vystaveny na odiv široké veřejnosti a hlavně teenagerům...snažit se, aby odpadla jakákoli nebezpečnost vašeho činu, a také si onu nebezpečnost nenechat podstrkovat, nebo ji přímo odkývnout...popsáno v článku v Reflexu č. 43 od Doležala...
P.S. Policie má teď spoustu práce s náckama, respektive s extremismem, a dnes hlavně se zabezpečením bezpečnosti státu, jako celku. Proto ty "negativní zájmy" o konopí půjdou postupně dolů, jako černá sjezdovka ve Špindlu...zatim a dík za karmu...
Studentik na eltech prumyslovce + programmer pro jednu ceskou antivirou firmicku ( zacina to na A.... ,ve skole uz radsi ne, protoze ucitel se docela divi, kdyz sem u tabule a cpu mu, ze toto jsou svorky napeti V praci hulit muzu, protoze pracuju doma , ovsem moc prace potom neudelam to spis radsi pockam na weekend kdy nekam jdu
K4U za kuráž. Vážně jsi čekal peskování? Vždy't trávaři jsou snad ta nejsmířlivější skupina lidí na světě. Tak jako tak jsem rád, že jsme tě "zklamali".
začnu od záčátku , voják z povolání /tankista/ pak skončil soicalismus a já dělal , soustružníka , frézař , mechanik opravář strojů , kuchař - číšník , přidavač , zedník , svářeč , řidič nákl. pak osobní ... bezpečnostní agentůra , osobní ochranka a řidič dlooooouho / zlatý léta / a teď už pár let sedím v kanclu za PC a jsem administrátor
Vsecky vas zdravim!Sem tu sam.Krome vratneho.A bezpocnostniho technika,ktery cadi o patro niz.Je tu hrnada prace,ale zrovna se to moc nehybe.Dutch Passion.At ste,kde ste,prezijte sichtu v klidu.NIC neni tak,surne,aby to neslo odlozit.Sakra,zitra se uzenu.Ale i tak....................
Huleni zdar!
Vydymany Seedmaster ve sluzbe.
som novinar a v praci hulim, ked jesto co, alebo ked ma pride pozriet niektory z khamosov. niekedy je samozrejme nutne texty redigovat s cistou hlavou, ale inak v pohode...
Ja studuji MFF UK, a ucim na gymplu vypocet. tech.!
Momentalne hulim porad, proste porad. Obcas se nemuzu uplne soustredit, taky se mi stava , kdyz ucim, ze neco vysvetluju a v pulce zapomenu, o cem mluvim ! Jinak to docela jde obcas mam pocit, ze se mi zhulenymu lip chapaj nektere prednasky!
Jinak jsem rad, ze spousta lidi co hulej, maji nejakou zodpovednou nebo narocnu praci, coz dokazuje, ze huleni neni zadna droga, ktera vas znici nebo vyradi ze spolecnosti !