Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarec je tu update z 21.6.06
kyticky smele rostou jako o zivot vsechno je zastrihano jak se dalo
mno hnojim je tak jednou za 10 dni biohnojivem na rust alghempc michanym s roots2 stimulatorem na koreny od bionovy
fotky jsou:
1.-2.>celkovy pohled
3.-4.>rizecky delty 9 nove pribyvsi ty vetsi jsem venoval kamaradovi
5.-7.>sensiman(JH/WW)vlastni nechtenej osuk ve skrini
8.-10.>shiva (ze semen od nirvany)
Zdravim do slunné Andalusie(nepletu-li se)! Jojo, to musí bejt jiný kafe než u nás v Čechách a na Moravě...teoreticky by tam bylo možný sklízet i dvakrát ročně, ne?! No, prostě luxus... Máš to fakt krásný! Jak je ta zídka vysoká a kolik jim tak zbývá než ji přerostou?? Myslíš, že se soudema můžou bejt problémy?? Já si vždycky myslel, že tam jsou na tohle lidi v pohodě...
caues tak mame tu par fotecek a zaroven odpovedi pro pana kere
mozny tu sklizet samozrejme mozny je dvakrat do roka venku mam to i vyzkouseny
jinak kytix jsem vydatne stipal takze jsou tak v pulce cesty k zidce a jsem zatim klidnej uvidime jak moc jeste popojedou nez zacnou kvest
jinak kytix jsou zadni rada zleva 3 sensimani ,zadni rada zleva 3 krat shiva a ta rada malickych kyticek ve predu je delta 9 z rizku nektere mi uz kvetou tak jsem zvedfav co se z tech rezu vyvrbi...
Řekl bych, že ti to tu zídku nepřeroste...kdyžtak mužeš ještě zaštípnout ne?
Nebo pak povohejbat.
A když to máš uplně nahoře baráku, tak by snad ani nevadilo, kdyby to přerostlo tak o 20 cm..prostě bys je trošku odšoupnul od tej zídky, co?
Díky za vyčerpávající odpověď, draku! No, podle updatu je vidět, že jim to slunečný počasí opravdu prospívá. Jen tak dál! Hodně štěstí...každopádně budu sledovat jak ti to roste a držet palce!
caues panove je tu update z 13.7. kyticky narostly a vy se juknete na vysledek u vetsiny uz je jasne samici pohlavi takze uvidime jak to pujde dal jinak jednu kytku mi spalilo slunce (jh/jh) zajimave je ze ostatni JH krizeny s WW to nedelaj
jinak strihanim se mi to dosti vetvi jsem zvedavej jak to pujde dale
2jahmaican>caues mno hele ono ta na tech fotkach nevypada ale jsou akorat slunce prosviti vsechno a pri stavajicich vedrech potrebuju stin na koreny aby se to neuvarilo v techy kvetnikach na podzim az se krapet ochladi samozrejme roztahnu
tak mne napadlo, mozna je to uplna blbost, a bylo by to moc napadne, ale co zkusit dat na tu zitku z vnitrni strany treba bilou folii?
mneli by pak uplnou slunecni lazen!
zdravim vsechny je tu update z 4.8.06 juknete jak kyticky povyrostly sory ze to neslo drive ale nemam ani cas a ani jsem nemel fotak ted par dnu tak az ted
fotky jsou:
1.>celek
2.>delta9-detail palicky
3.>samec shivy
4-5.>krizenci jocka horrora (sensiman)
6.>spaleny krizenec jocka horrora (sensiman)
7-9.-srovnavaci fotozz
2stoned raider>zdravime do bhutanu
k tomu prerostu pres zidku mi to prijde jak kdyby kytix telepaticky vedeli ze nechci aby sli pres zidku a chteli mi udelat radost
k ty delte
mno hele pari mi na ne pres den 45 stupnu a pres noc 35 takze myslim ze lepsi bude urcite vnitrek s 26 ve dne v noci
ale rad se necham prekvapit
caues posilam jeste takovej malej prurezek ruznymi modely at je videt jak se lisi jednotlive odrudy
fotky jsou:
1-3.>celkovy pohled na kytky a zidku
4-6.>delta9
7-8.>sensiman(jock horror/WW)
9.>sensimani (vlastni krizenci JH s WW a krystalicou)
10.>2 shivy (nirvana seeds)