Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Ganja a sport ???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
pan dan
Stálý Člen

Karma uživatele pan dan - 8% Pěstitelská

Organika 2 bioafgan Příspěvek č. 33

Kdyz mi bylo 15-16 a do prvniho jointa mi jeste par let zbyvalo, navstevoval jsem posilovnu 3-4x tydne. Chtel jsem vypadat jako On (sem si dopln treba pana arnolda, nebo jakehosi pana yatese, meho to (post)pubertalniho idola)

A kdyz jsem zacal hulit, zjistil jsem, ze pudl bude zakopan jinde, ze je uplne jedno, jestli mam kridla a bicepsy, ze je to jen o narcisismu, egocentrismu, namyslenosti a loveni kund (nebo kuned? brr divny slovo, zkratka loveni pipinek)

takze moje rada? Hulici kulturista plete dohromady jabka a hrusky (nebo neco jinyho, pac jabka & hrusky = ovoce, ale tady zadna rovnost neexistuje)

takze se jednoho z toho radsi vzdej.

Co Ti je blizsi? pipinky & ranni pohled do zrcadla nebo uvedomneni & pohoda?
radsi bud uvedomnelej a v pohode

a imho na PRIROZENY telesny rozvoj huleni nema takovej vliv, jako hero (jestli nejakej ma)

Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.

Old Post 12-12-2002 v 11:41 AM
pan dan je offline   Profil uživatele pan dan   Find more posts by pan dan   Foto galerie člena pan dan   Click here to Send pan dan a Private Message   Add pan dan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fak.gesho
Stálý Člen

Karma uživatele fak.gesho - 0% PěstitelskáKarma uživatele fak.gesho - 0% Pěstitelská

svaly- Příspěvek č. 34

No tetrahydrokanabinol nebo naka dalsi aktivni latka v trave prispiva na ztratu svaloviny, to je sice dokazano, ale neni to zas tak markantni ubytek...

Nesouhlasil bych uplne stim tvrzenim, ja sice do posilky nechodim, ale delam sporty takze to se mnou zas neni tak zly, ale bratranek posiluje a dost huli, zivot mu docela vyhovuje a namakanej je taky dost. Urcite bych se byt tebou nevzdaval ani jednoho, ale jestli ti staci alkac tak se klidne pridej k pleskam, zer naky bobule nebo kreatin a rikej, ze trava je svinstvo()...

Old Post 12-12-2002 v 13:46 PM
fak.gesho je offline   Profil uživatele fak.gesho   Find more posts by fak.gesho   Foto galerie člena fak.gesho     Add fak.gesho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hofa
Stálý Člen

Karma uživatele hofa - 0% Pěstitelská

kulti? Příspěvek č. 35

panove muj prispevek bude trosku o necem jinem. nedavno jsem shodou okolnosti koukal nanejaky stranky posilovacu a kulturistaku. a docela me dostalo jak jsou si s growerem podobny. akorat misto ganji z jointu anabolika z buchny a diskuzni fora na tema "jak mam nabusit vic brisaky". a proto si myslim, ze hulic nemuze byt opravdovej posilman, protoze si chce zit svuj pohodovej zivot a ne se do padnuti potit na stroji a bodat si do sebe nejaky sragory. ale zase na druhou stranu proti kondicnimu chozeni do posilky nic nemam... je lepsi si trosku zasportovat nez jenom hulit, chytat zravku a kynout v hospode.......

free smoke for everyone!!!

Old Post 12-12-2002 v 14:11 PM
hofa je offline   Profil uživatele hofa   Find more posts by hofa   Foto galerie člena hofa   Click here to Send hofa a Private Message   Add hofa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

to pan dan Příspěvek č. 36

Tvoje příspěvky mám rád, ale tady bych si dovolil hrubě nesouhlasit, protože ses uchýlil k laciné paušalizaci . Určitě máš pravdu, že spousta lidí tam chodí bejčit jen pro to, aby se pak mohli zálibně prohlížet v zrcadle a chválit své pokroky a to všechno jak jsi psal, ale jinak je cvičení droga jako každá jiná, s positivy i negativy a pokud jsi sám vytrval dost dlouho, tak´s to musel poznat taky. Je to tak, jak už nastínili pisatelé přede mnou. Cvičíš, protože ti to dělá dobře a taky postupně začínáš zvyšovat dávky ať chceš nebo ne, protože si o to tělo po čase samo řekne. A řekl bych, že kombinovat hulčo s jakoukoli fyzickou aktivitou je ideální (teda ne dohromady ). Není totiž nad to, přijít úplně zdrchanej třeba z tý posilovny a pak odpálit zaslouženýho špeka .
A co se týče otázky, tak těžko říct, jestli bych měl teď větší svaly kdybych nehulil, ale cvičil jsem sedm let (z toho posilovna poslední dva roky), pak jsem měl pět let pauzu (nezavinila to ganja ) a dneska jsem po roce zápolení s železem skoro tam, kde před tím (do předchozího maxima na benchi mi ještě chybí deset kilíček ). Samozřejmě bez nějakejch těch "přibíracích" sraček a ani stravu nějak nepřizpůsobuju.

Old Post 12-12-2002 v 15:08 PM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pan dan
Stálý Člen

Karma uživatele pan dan - 8% Pěstitelská

sorry Příspěvek č. 37

OK, mas pravdu Al-Bane, ten prispevek jsem bral jako muj nazor na bodybuilding v jeho horsi (a asi i rozsirenejsi) podobe (v te, kterou znam, v podobe zdvihani zeleza kvuli tanci pred zrcadlem) a ted si uvedomuju, ze tim jsem zrejme urazil spoustu lidi, co to delaji ciste pro zdravi. (panove, kteri tim byli biti, sorry pliis za mou momentalni kratkozrakost, ale mam pred ocima obrazek tech narcisistu, co jsem v posilovnach potkaval a jiny lidi tam nechodili nekolikrat tydne, pokud vubec).
Kazdopadne kdyz beru cviceni jako takovy, tak to budu delat pro ZDRAVI, ne pro SVALY a na tom se asi shodneme bez vyjimky BEZ STEROIDU a becek a anabolik (ja jsem ve svy dobe kupoval suseny sojovy kostky = 50% bilkovina).
A jak se ozval Voslik, takova joga (nebo cchi-kung a klidne snad i karate a podobny) jsou (podle meho nazoru) lepsi nez (pouze) tlacit nad sebe zelezny veci za ucelem zvetseni objemu svalovy hmoty.

No tot pouze muj nazor

A s tou drogou... endorfiny delaj svy o tom zadna, telo si je vyrabi samo, takze neverim, ze by mohly skodit, ale zavislost si na nich vypestujes a delat neco jen proto, ze musis je divny (nikotiniste znaji )

Jasne, at si kazdy huli jak chce, at si klidne i huli jen za ucelem vyjeti se, ale od takovejch lidi davam ruce pryc.

Pravda, neni nutny delat vse podle nejakyho nalinkovanyho radu, ale jsem nazoru, ze konopi a ego jsou v rozepri.

Udrzovat se v kondici? To beru, ale korbu si kvuli tomu delat nebudu.

Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.

Old Post 13-12-2002 v 08:47 AM
pan dan je offline   Profil uživatele pan dan   Find more posts by pan dan   Foto galerie člena pan dan   Click here to Send pan dan a Private Message   Add pan dan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

Tak tenhle příspěvek už mi k tobě sedí daleko víc pane dane . Měl jsi prostě smůlu na ty narcisisty, kteří se v naší posilovně prakticky nevyskytujou (nebo to na sobě alespoň nedávaj znát ). A jak zmiňuješ bojový sporty, tak ty jsem provozoval taky a právě proto, že už mi zátěž na tréninku přestala stačit, tak jsem ještě před nebo po tréninku zašel do posilovny a teprve pak jsem byl spokojen (to už je ta závislost ). Dneska už bych tam nestíhal s dechem, tak jsem zvolil už jen to železo .
Jinak těmi negativními účinky jsem myslel spíš nějaký svalový zranění nebo dojebání kloubů, když už to člověk opravdu přehání (vrcholoví sportovci znají ). Měj se fajn a až já budu mít někdy chvilku, kdy nebudu moc psát objektivně, tak mi to můžeš vrátit .

Old Post 13-12-2002 v 14:58 PM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

hahahahah, ted jsem si vzpomnel na mou kratkou etudu "ze musim zacit posilovat". sel jsem tam s kamosem, kterej strasne touzi stat se vojakem (pravy opak me hippie peacove povahy ) no a on si nakladal docela slusnej zaber, ja mu sotva stacil a regulerne ctyry dny sem se nemohl ani oblict... nekecam. takze pivareni, koureni a vubešc ten strasne nezdravej zpusob ve me zvitezily ale o prazdninach se chystam na dalsi ocistovaci kuru (ted ale spisi tu dusevni ocistu...)

no makejte, hulte, ale pamatujte ze PIVO A JOINT DELA HEZKA TELA!!!

The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash

Prehistorie - 2002, první pokus o grow

Historie - 2005, 150W Powerplant

Současnost - 2x600W kokos, Durga Mata, Mendocino Madness

Old Post 13-12-2002 v 17:38 PM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
grassgeo
Stálý Člen

Karma uživatele grassgeo - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

Dle mého názoru, se posilování(kondiční) nevylučuje s užíváním ganjy.
Chodím "posilovat" 2x tejdně, večer, ke kámošovi, co má mučírnu v baráku, tudíž mě tam neserou ty místní Švácové, Yatesové a vycvičený individua, protože tou dobou je pro public zavřeno. Malý brčko si dopřejeme tak čtvrt hodky před cvičením, člověk(my) se pak dokáže(me) soustředit na přesně ty svaly, který mají zabírat při určitém cviku. Nechodím tam kvůli machrování na plovárně, ale proto, že mě pak v práci nebolejí záda a jsem celkově v lepší kondici, než když jsem tou dobou dřív seděl u compu, televize, či piva. Svaly si krejčovským metrem nepřeměřuju, takže jestli rostou, nebo nerostou, nevím, ale určitě začínají bejt "funkční". a to by asi měly bejt..

Old Post 19-02-2003 v 16:16 PM
grassgeo je offline   Profil uživatele grassgeo   Find more posts by grassgeo   Foto galerie člena grassgeo   Click here to Send grassgeo a Private Message   Add grassgeo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
t3
Stálý Člen

Karma uživatele t3 - 49% PěstitelskáKarma uživatele t3 - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

hehe no ale zase kdo chce byt zdechlina? vse s rozumnou mirou aneb "nic se nema prehanet" ANEB "extrem neni reseni, jen iluze" tj. hulme, posilujme, chlastejme AlLe s mirou. to jest muj nazHor

ani f0t0n nazmar

Old Post 19-02-2003 v 20:47 PM
t3 je offline   Profil uživatele t3   Find more posts by t3   Foto galerie člena t3   Click here to Send t3 a Private Message   Add t3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fak.gesho
Stálý Člen

Karma uživatele fak.gesho - 0% PěstitelskáKarma uživatele fak.gesho - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

t3--->presne taq, kazdej extremismus je bad!, ja sice neposiluju, ale sportuju, takze zas takova troska nejsem. Ale muj bratranek, hricka prirody ve vsech smerech, ten posiluje, huli (rozhodne vic nez ja), hooodne chlasta, driv i smashil (to rikaval mi, kdyz sel druhej den na demlu do posilky a daval si bicaky, prej ho docelqa svrbeli zili), to je exstremista ve vsech smereh--->neznamena to, ze se to trochu kompenzuje???, ne blbost, je to blazen!, ale je to rodina...

!!! Carpe diem !!!

Old Post 19-02-2003 v 21:55 PM
fak.gesho je offline   Profil uživatele fak.gesho   Find more posts by fak.gesho   Foto galerie člena fak.gesho     Add fak.gesho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
henky
Nový Člen

Karma uživatele henky - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

Huleni a sport(u me pokud mozno snowboarding) je uplne v poho. Dale zahulit na stolni fotbalek a nikdo nestiha, no ono bez huleni zase nestiham ja:O(
Jo a nekde jste tu psali o zhulenych vrcholovych atletech - mam kamose co vrcholovy atlet je a zna plno dalsich a asi by jste se divili jaci doopravdy jsou

Old Post 26-02-2003 v 15:53 PM
henky je offline   Profil uživatele henky   Find more posts by henky   Foto galerie člena henky   Click here to Send henky a Private Message   Add henky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fak.gesho
Stálý Člen

sport? Příspěvek č. 44

No ja na svoje sporty nehulim(tenis,hokej) hraju zavodne, tak si to nedovolim, ale na hokeji mame typa, kterej si zahuli pred kazdym treninkem i pred skoro kazdym zapasem (aby mu to lip ubihalo) no a musim rict, ze ma trosku spozdeny reflexi, ale je to stejne jeden z nejlepsich obrancu, co mame...

Jinak ted o vykendu sme jeli na chajdu na bezkach a to byl celkem masakr, dali sme si panacka vodky s ganjou a pak sme parkrat zahulili, tech 12 km sme ujeli asi za 4 H))), hroznej masakr, chvilema sem nevedel kde sem, porad padacka a ten konec, jeli sme po jedny nejmenovany sjezdovce, ktera se tyci 1km nad chatou a to byla opravdu jizda...

Old Post 26-02-2003 v 17:04 PM
MR.DAN
Nový Člen

Karma uživatele MR.DAN - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

..::[@]

uplna parada je zahrat si zmastenej treba sachy....
....to je prece taky sport ne?

..::[Mr.Dan]::..

Old Post 26-02-2003 v 18:51 PM
MR.DAN je offline   Profil uživatele MR.DAN   Find more posts by MR.DAN   Foto galerie člena MR.DAN   Click here to Send MR.DAN a Private Message   Add MR.DAN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
uzzi
Stálý Člen

Karma uživatele uzzi - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

geniální je dát špeqa když si dete zajezdit na boardu, je to sice trochu agresivnější ale perfektně se skáče jinak fotbálek v hospě bez špeka si už snad nedokážu představit. jednou sem hrál basket zkouřenej a to sem teda nechápal

Old Post 27-02-2003 v 07:41 AM
uzzi je offline   Profil uživatele uzzi   Find more posts by uzzi   Foto galerie člena uzzi   Click here to Send uzzi a Private Message   Add uzzi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jakubos
Stálý Člen

Karma uživatele jakubos - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

No ja driv hodne sportoval, jenze hulco je hulco. Takze: kde jsou ty stary casy? Ale ted si koupim kolo tak budu jezdit aspon downhill. No taky sport a dobry je ze se pri tom necha obcas zahulit, tak uvidim...

Viva la Marijuana...

Old Post 27-02-2003 v 08:54 AM
jakubos je offline   Profil uživatele jakubos   Find more posts by jakubos   Foto galerie člena jakubos   Click here to Send jakubos a Private Message   Add jakubos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

Znam par maniku kteri huli pri paraglidingu a pak jim to fakt lita pekelne, sam se do podobnych veci jeste nepoustim. Ale byt zhuleny v tandemu je fakt parada. Zvlaste kdyz letite s nekym kdo to fakt umi a dela s vama nejake figury. To se musi zazit

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 27-02-2003 v 09:13 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:08 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
05-05-2009 - Ganja a net - 17 odpovědí
02-04-2006 - Ganja a tmel - 43 odpovědí
01-03-2018 - Ganja a filmy ??? - 121 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás