Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Indoor pestovani 400W alias Spajzka
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
Happy
Stálý Člen

Karma uživatele Happy - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Pro MANHUNTT jo sorry sem to prehlid.... Ale PEACE beru... Jinak taky rozjizdim indoor.

Na světě jsme jenom jednou, tak si to musíme vychutnat.

Old Post 29-05-2005 v 22:00 PM
Happy je offline   Profil uživatele Happy   Find more posts by Happy   Foto galerie člena Happy   Click here to Send Happy a Private Message   Add Happy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Happy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tekk_hudy
Stálý Člen

Karma uživatele tekk_hudy - 80% PěstitelskáKarma uživatele tekk_hudy - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Tak tu mam dalsi fota.
kyti sou stary mesic a pul a rizkum (co sou u me) je 8dni

Lampu sem dal co nejniz (musim koupit delsi retizky) teplota nepresahne 33° ... ale stejne budu muset poridit silnejsi vetrak to tuby.

Hnojky od AH uz jsou doma i s pyth-aminem a 10% slevou za zpozdeni (jeste se najdou solidni prodejci)

Prikladam fota vnitrku a kyticek

Old Post 30-05-2005 v 08:10 AM
tekk_hudy je offline   Profil uživatele tekk_hudy   Find more posts by tekk_hudy   Foto galerie člena tekk_hudy   Click here to Send tekk_hudy a Private Message   Add tekk_hudy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tekk_hudy
Stálý Člen

Karma uživatele tekk_hudy - 80% PěstitelskáKarma uživatele tekk_hudy - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Ted jsem si vzpomel ze bych se Vas mohl zeptat.

Nechce te se nekdo zbavit vetraku ? na odtah od lampy tak 180 m3/h. Na novy nemam a naky takovy by se mi hodil. Nebo jestli mate nekdo napad cim nahradit drahe ventilatory tak to sem pisnete pls.

Slisel jsem ze by stacil vetrak co je v digestori

Old Post 30-05-2005 v 10:31 AM
tekk_hudy je offline   Profil uživatele tekk_hudy   Find more posts by tekk_hudy   Foto galerie člena tekk_hudy   Click here to Send tekk_hudy a Private Message   Add tekk_hudy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MANHUNTT
šestikoulař

Příspěvek č. 36

Fííháá teda brácho tě pic

Nevim kde jsi vzal že teplota má být 33°
Nejlepší hodnota je 28°a max teplota je 30°.Ale nad třicet ti to nesmí vůbec vylézt,zvedni tu lampu trochu víše,dokud tam nebudeš mít max 30°.Možná nebo spíše kvůli tomu ti to roste docela pomaluKytky cejtí příliž horko a moc nejedou.Jakou tam máš vlhkost???

Old Post 30-05-2005 v 14:56 PM
MANHUNTT je offline   Profil uživatele MANHUNTT   Find more posts by MANHUNTT   Foto galerie člena MANHUNTT   Click here to Send MANHUNTT a Private Message   Add MANHUNTT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tekk_hudy
Stálý Člen

Příspěvek č. 37

2manhuntt: nerikam ze ta teplota je spravna vim ze je to moc. Ale uz sem to vyresil.

Vcira byl totiz vybornej den!! Prisel jsem pozde do prace ----> kdyz sem prisel tak me poslali asi po 3hodinach domu (nebyl tu reditel) ----> prijedu domu, zajdu do elektry a tam meli posledni vetrak (takovej na odsavani z koupelen).

Sice budu muset udelat nakou spojku na tubu (vetrak ma d=150 a tuba d=125) ale ma prutok 300 m3/h a jeste byl ve sleve (30%) takze me prisel na nakejch 600 a jeste to mam se zarucakem )

Vlhkost nevim jakou mam (merak budu mit nejspis do patku) ale kyti se dari docela dobre. Zadna plisen ci spaleny listy. Rostou sice trosku pomalejs ale to je tou teplotou.

Vcera jsem taky poprvy prihnojil novym hnojivem od AH tak uvidime jak se to projevi

Old Post 31-05-2005 v 07:29 AM
tekk_hudy
Stálý Člen

Příspěvek č. 38

Chtel bych se poradit ohledne pachu....

budou kyti cejtit venku moc? mam totiz odtah z cooltube rovnou ven (oknem) ... vetrak nasava vzduch z pestirny a zeneho krz tubu. Bude to venku hodne cejtit? Staci se pach rozptylit ve vzduchu?

Nebo kdybych pred ten odtah dal naky sitko s akt.uhlim ??? nevim cca 2-3cm siroky a velikostne na promer vetraku ?

Old Post 31-05-2005 v 12:05 PM
MANHUNTT
šestikoulař

Příspěvek č. 39

pokud tam nemáš pachovej filtr,tak to venku cejtit asi bude.v době zrání to neuvěřitelně"SMRDÍ".jestli bydlíš v paneláku a až nahoře tak možná v poho,ale radši si kup originál pachovej filtr.určitě se tato investice vyplatí.

HydrologickÉ PĚstovÁnÍ Na Rockwoolu
H.R.GIGER OUTDOOR SKLIZEN
1. 2. 3. 4.
PRVNÍ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, DRUHÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, TŘETÍ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, ČTVRTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ PÁTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ ,ŠESTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ ,SEDMÝ INDOOR OSMÝ INDOOR DEVÁTÝ INDOOR
MANHUNTTOVA Indoor GALERIE 600W

Old Post 31-05-2005 v 14:05 PM
MANHUNTT je offline   Profil uživatele MANHUNTT   Find more posts by MANHUNTT   Foto galerie člena MANHUNTT   Click here to Send MANHUNTT a Private Message   Add MANHUNTT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tekk_hudy
Stálý Člen

Příspěvek č. 40

2:MANHUNTT
a myslis ze by nestacil nakej filtr co uz jsem tu vymyslel ?? viz nakresy na 2.listu

Old Post 31-05-2005 v 14:09 PM
tekk_hudy
Stálý Člen

Příspěvek č. 41

Tak jsem vcera skousel udelat te filtr a nak mi to nefungovalo teda aspon ne na spolubydlicovo ponozky - a to je sila.
Takze jsem jeste jednou prosmejdil grower a nasel jsem toto:

da se pouzit (s ucinnosti 80%-to mi staci bohate) pach. filtr bud do lednicky ci digestore. Vygoogloval jsem SUPERSORB DO LEDNICE cena 11,50/ks

kdyztak tady je link kdyby se chtel nekdo podivat.

Teda oni tam k tomu nic nepisou ale cetl jsem nejake tema (bohuzel uz nevim nazev ...hledejte supersorb v tematech) kde se o tom bavili a vcelku spokojenost.

jinak rezani uz maj bezmala 20cm tak v nedeli planuju prepnout na qvet uvidime

Naposledy upravil tekk_hudy 01-06-2005 v 14:32 PM

Old Post 01-06-2005 v 13:27 PM
tekk_hudy
Stálý Člen

Příspěvek č. 42

tak jsem prepnuti odlozil na neurcito pac mi mlada zohejbala vsechny kyti --> moc ji to bavi a vypada to dobre. Tak sme se rozhodli ze to zkusime takhle :

rezani jsou pokazde ohnuty tak , ze hlavni stonek se obtaci kolem obvodu kvetinace. Jsem zvedavej co to udela. Snad nic zlyho prilozeny obrazek to snad vysvetli.

Kdyby to bylo k nicemu tak pisnete at kyti zbytecne neterorizuju

Old Post 06-06-2005 v 07:33 AM
Hanyz
bardzo ładny Grzeszek

Karma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

To ohnuti je uplne v klidu, mel jsem to taky tak, akorat s tim rozdilem, ze jsem obtocil jenom pulkruh a pak uz jsem prepinal na kvet. Z vlastnich zkusenosti Ti muzu ale poradit, aby jsi ten hlavni stonek nevedl vodorovne, ale mirne vzhuru, aby bocni vyhonky byly ve stejne vysce

Kuřákova plíce

1. Profi-racer trolejbusového autokrosu
  2. Soutěž o největšího populistu vrcholí, známe jednoho z favoritů

You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.

Old Post 06-06-2005 v 09:15 AM
Hanyz je offline   Profil uživatele Hanyz   Find more posts by Hanyz   Foto galerie člena Hanyz   Click here to Send Hanyz a Private Message   Add Hanyz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tekk_hudy
Stálý Člen

Příspěvek č. 44

jj dobrej napad --- jen pulkruh a smerem nahoru... stejne bych to nevydrzel na to koukat ---> uz chci prepnout na kvet

Old Post 06-06-2005 v 09:23 AM
Hanyz
bardzo ładny Grzeszek

Karma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

Jen pulkruh jsem delal ale proto, ze jsem na kvet uz prepnout musel (z casovych duvodu). Nic ti nebrani obtocit cely kruh. Jenom musis premyslet dopredu kudy pak povedes vyhonky a kolik jich bude.

Kuřákova plíce

1. Profi-racer trolejbusového autokrosu
  2. Soutěž o největšího populistu vrcholí, známe jednoho z favoritů

You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.

Old Post 06-06-2005 v 09:39 AM
Hanyz je offline   Profil uživatele Hanyz   Find more posts by Hanyz   Foto galerie člena Hanyz   Click here to Send Hanyz a Private Message   Add Hanyz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tekk_hudy
Stálý Člen

Příspěvek č. 46

Mam tu dalsi fota. Jak sem pokrocil?

Vetrak uz je zapojenej --- rozdil prumeru sem vyresil molitanem a kosmopaskou --- ucinek se dostavil hned ---> teplotu jsem snizil az na 23-25°C ... zalezi jestli mam pootevrena dvirka

Jeste jsem pridal jeden 12V vetrak na horni cast futer (do rohu naproti pantum -- aby pri otevreni dvirek foukal teply vzduch ven)

Holky maj za sebou uz treti hnojeni (hnojim 2x tydne a 3x tydne postrik P-A)

Posilam fota vetraku a kyti. Prepnuti jsem opet odlozil pac si kamos bude pristi utery brat naky rezany. Uz abych prepnul

Jinak vypletani po obvodu trva dyl nez jsem cekal (nebo je to spis tim ze na ne koukam kazdy den )

Old Post 08-06-2005 v 07:46 AM
tekk_hudy
Stálý Člen

Příspěvek č. 47

jen tak mimo misu

Old Post 08-06-2005 v 09:29 AM
tekk_hudy
Stálý Člen

Příspěvek č. 48

jen tak pro predstavu sem hodim fota skrine.

1, foto ze dne 24.4.
2, foto ze dne 29.5.

je to docela zmena a sem rad.

growu zdar

Old Post 09-06-2005 v 08:59 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:31 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás