Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak to me se stala brutal vec-jdu takhle se sklizenou stromovkou(trictvrte metru zabalených v novinách)a najednou koukám,že se mi celá má chatrná konstrukce maskování úplně rozpadá-prostě papír,kterým jsem to měl obmotane mi z kytky zklouzával,takže asi 20cm bylo vidět,ale v tom najednou proti mě auto s chlupatejma!!!! haluz jak cip!!!odhodil jsem kytku do trávy(heh,trávu do trávy)a jakože si zavazuju boty...no naštěstí nezastavili,ale kdyby jo,tak by se ve mně krve nedořezali...svině...
2warior : takoa haluz to by sem se asi na miste posral
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
Zdravím všeny lidi dobré..vůle......HO špeku. Mám možná pár vhodných tipů přepravy špeku z bodu A do bodu B... 1.potřeby na přepravu a) igelitové sáčky,pytle-nejlépe černé barvy(tam dáš špeky) b) lepící pásku(tou to utěsníš kvůli nechtěné vůni) c) velkou cestovní tašku,do které to dáš zabalené a co nejlépe utěsněné..-pokud půjdeš přes město(civilizaci),pokud půjdeš lesem,polem(mimo civilizaci)-batoh,krosnu,můžeš se obléct jako nějaký tramp-pokud máš něco takového v šatníku,klidně vem na výlet i psa(ne čivavu nebo krysaříka).Tak aby si nebil nápadný.Nějaký maskáč.. ... SOUKROMÉ POSTŘEHY : 1. autem,na motorce nebo MHD jen fakt v nejhorším případě!!!!! Hrozí nechtěná policejní kontrola,v horším případě havárie(nemusí být z tvé strany)-tím pádem nechtěný nález a pozdější problémy!!!! 2. Nejlepší je podle mě jít asi pěšky nebo na kole. 3. Já osobně chodím s kámošem.... PS:Možná znáte tu scénku z Treispotingu,jak nesou tu tašku plnou Heroinu prodávat přes ulici tomu dealerovi,jak říká " MALÉ RYBY S VELKÝM KŠEFTEM " Tak nějak si připadám,když jdu ze sklizně.... Doufám,že mé řádky pomohou k dobré a bezproblémové dopravě svého určitě zaslouženého mlsu. HODNĚ ŠTĚSTÍ... By Francz
francz:hmm to je uplna spionazni rapsodie.. myslim ze pro ty kteri pri sklizni jen osekaji palice a nahazeji to do batohu je to zbytecna rada, zajimavejsi sou prevozy celych rostlin aby schly koreny vzhuru. To je teprve HC, s 2,5m kyti pres rameno
he mne se taky stala neprijemna vec. Mel jsem v lese zasite 3 ks early misty asi 1,5m, tagze jsem zvolil KTM = "krosnovou transportni metodu". Jel jsem pro svuj botanicky harem na motorce, ktera byla po cerstve GO, do lesa jsem dojel naprosto suverene, z lesa s plnym batohem jsem ujel cca 1,5m a pak mi necekane selhala elektrika. Generalka motorky me stala 5 liru a kdyz jsem nejvic potreboval jeji plnou spolehlivost, funkcnost a rychlost, tak me zklamala na cele care. Takze jsem s intenzivne vonavym batohem tlacil 150kg motocykl 2,5km pres huste osidlenou oblast. Nastesti jsem minul jen nekolik starych duchodkyn, ktere me aroma nevyhnutelne musely citit, ale jelikoz to byla jejich (pravdepodobne) prvni zkusenost s timto pachem, taxi ve svych mozcich muj neobvykly oder nejak nedokazaly zaradit do kolonky "ilegalni" a diky tomu cela zalezitost probehla pro mou stranu stastne.
Tgze muj rocni cyklus zasazeno - rozmazlovano/piplano/kontrolovano - sklizeno - ususeno - zpracovano - aplikovano se zase pomalu uzavira
heh ja som zazil tiez poriadnu haluz, idem si s plnym batohom a cestovnou taskou s kamosom domov. zrazu idu za nami mestky policajti a asi 20m pred nami zacali brzdit a otacat sa. hned stres, panika ale nastastie sme nespravili ziadnu blbost ako zahodit batozinu a utekat a policajti len presli okolo nas. doteraz sa na tom smejeme s kamosom
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
Jo tohle sem taky jednou absolvoval.Mel sem s kamaradem policko kousek za prahou a urodilo se nam celkem hojne.Jednou po skole mi tak vola at to jedem sklidit,ze uz to plesnivi,tak sme jeli,jenze ja mel jen skolni tasku.Narval sem do ni co se dalo az skoro praskala ve svech a myslel sem,ze me ten kamos hodi domu (to sem jeste bydlel kousek od Andela),no a von,ze to fakt nechce riskovat a vysadil me nekde v Repich.Protoze pesky bych to sel tak hodinu a pul,rek sem si,ze to risknu a pojedu tramvaji.Myslim,ze tak po deseti vterinach muselo snad kazdymu v ty tramvaji bejt jasny,ktera bije.Nastesti v Cesku nejsou lidi zadny hrdinove a tak samozrejme nikdo nic nedelal,ale pocit to prijemnej nebyl....
Mno ja bych prevoz sklizne moc neresil,pujdu sklidit v noci.Horsi pro me je,ze nevim,kam to ponesu,pac vubec nevim,kde to ususim...Domu s tim nemuzu a chatu taky nemame.Tak vubec nevim.Jedine k nejakymu kamosovi na chatu...
take male OT ale ide o zhruba tu istu problematiku: priblizne v období sklizne sa "presuvam" do Bratislavi co je asi hodinu cesty. chcem si tam so sebou zobrat co najviac z potencialnej urodi, bohuzial neviem ako na to - autobusi, to by som neriskoval, autom je to zase velky risk kvoli flojdom... tak som teraz z toho v prdeli. doma to nenecham, tak mi nieco poradte. cya
Drevolaminát- Nebal bych se to prevezt autem ani autobusem, kdyz te chyti policie, tak ti preci nepolezou do veci, ale budou chtit doklady a nebo dychnout, poradne to zadelej aby to nesmrdelo a prevezt to, kazdy necekaka az pojedes se zelim, proste pojedes, jako jindy, akorat s batohem