Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Poslední dobou sem vod rána do večera "sick"...Kámoše ve škole z 75% nesnášim...fakt sou to gumy za ty 3 roky to vim...Nemůžu si najít babu (ale to je moje chyba...málo aktivní)...Sem moc línej na to jít vydělat keš...ale všichni říkaj že sem v poho...ha! ty kecaj...
to adihash: ty očividně v pohodě nejsi Proč jsi tak nasraný? Otázka zněla : jste v pohodě? a ty tady začneš do nás takhle kopat. Proč si myslíš, že tady všichni máme chorou mysl, jak píšeš? Kdes přišel na to, že svůj život nedokážem žít bez jointa? Řekl to tady někdo? Zajímá tě, v co věřím. Já ti to teda řeknu. Věřím v Boha. Překvapilo tě to? A s žádnou filosofii se neztotožňuji, já jsem jenom napsal, že jsem se dal na studium filosofie. Filosofie jako celku. A i nadále trvám na tom, že hulení dělá z lidí pohodáře. Vidím to kolem sebe, ale musím ti dát za pravdu, skutečně ne všichni co hulí jsou pohodoví. Jsi toho příkladem.
Ale teď vážně. Za tu dobu co hulím jsem se naučil lidi brát takové, jací prostě jsou. Každý má právo na svůj názor a každý samozřejmě věří tomu, co říká. Jsou lidé v pohodě i bez hulení a jsou lidé v pohodě co hulí. Tak to prostě je. Měl by sis ale uvědomit, adihashi, že to, jak se vyjadřuješ(vaše chorá mysl...apod.) vlastně nic neříká o nás, ale o TOBĚ. Tím jsi nám vlastně naznačil, že tě čeká ještě spousta práce se sebou samým. Takže i já ti musím popřát hodně duševního rozvoje. Drž se.
ja som tiež v prdeli, už mám isté, že ma nepustia k maturite...som na to proste sral, musím si vstúpiť do svedomia, bo sa mi život rúca pred očami...predtým som ešte nuikdy neprepadol...ináč vo vzťahu k ľuďom som dosť v poho, okrem učiteľov...
Ja si myslím že ganja naša milá mění lidi po duševní stránce,nejen že člověk začne chápat ostatní jinak dokáže se vžít do jejich situace, ale člověk je klidný vyrovnaný Mejte se Krásně
2Dr Katz
1)Nenapsal jsem o vás, že nedokážete žít bez jointa. Přečti si ten můj předchozí thread radši jestě jednou.
2)Zajímalo by mě vymezení termínu "pohodovej člověk". Rád už bych se konečně dozvěděl, co si pod tim mam představit.
3)Normálně nejsem nasranej-nasere mě jen to když někdo začne hlásat do světa, že díky jointu spolknul všechnu moudrost, dal se na víru, na filosofii a podobný plky. Už jenom fakt, že někam napíšeš, že si teda duševně pěkně postoupil je naprosto komickej. Proč máš potřebu to ventilovat? Toužíš ukázat, že jsi "pohodovej člověk"?Snažíš se jen zalíbit a předpokládáš, že víra v Boha a studium filosofie jsou dostatečné ušlechtilé atributy pro tvé uznání. Ještě zkus třeba finančně podporovat děti v Africe, dělej dobrovolníka v nemocnicích, daruj krev, nesesmilni, nepokraď, nezabij - jo, to všechno udělej a pak se nám tim tady všem hezky pochlub, očekávej virtuální plácání po zádech a užívej si pocit, že o tobě víme, jakej jsi pašák.
2Dude
Ale dyk to je něco úplně jinýho. Jasně, že si tady sdělujeme, co děláme ve volným čase. Nemam nic proti tomu diskutovat o filosofii, o Bohu atd. Vždyť jsou to zajímavý témata - rozhodně zajímavější než třeba "kolik špeků jsi nejvíc vyhulil". Jenže Dr Katz tady předvedl jen svojí osobní exhibici - "čtu filosofii, věřím v Boha, sem klaďas, sem pohodář, podívejte!" O to mi šlo.
to Adihash: promiň, ale když má Dr.Katz jiný názor nebo ho podal způsobem, který ti je proti srsti, tak proč jsi hned tak sprostej a útočnej? Buď v pohodě, o tom život je. My tě máme rádi
2 Mr.Proper
Ale já přece nereaguju na žádnej názor. Žádný názory v úvodním příspěvku Dr Katze mi nevadí, protože tam ani skoro žádný nejsou. Proč reaguju ostře jsem snad dostatečně popsal výše.
kdo z nás dvou se tady ventiluje? co ty můžeš vůbec vědět, o co mi šlo? to, že jsem se tady zmínil o tom, že studuji a věřím v Boha ještě přece není žádná exhibice. to jsem dal jenom k dobrému, abych toto téma nějak rozjel, aby se taky někdo přidal. třeba je tady více takových lidí jako já. možná byses divil, kolik huličů se zajímá o filosofii a o Boha. já jsem je chtěl jenom poznat a pokecat. zajímalo mě, jestli hulení takhle působí jenom na mě, nebo je nás více. k tomu pohodovému člověku: tak si teda představ pravý opak sebe a budeš hned vědět, kdo je pohodový člověk.
Myslim, ze nejrozumnejsi by bylo vasi hadku ukoncit. adihas mi pripada ze reagoval neprimerene a Dr.Katz to zbytecne rozmazava. Nechci vam rikat, co mate delat, jen muj pohled na vas spor.