Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jste v pohodě?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
adihash
Stálý Člen

Karma uživatele adihash - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

nerozumim

Old Post 07-05-2005 v 21:19 PM
adihash je offline   Profil uživatele adihash   Find more posts by adihash   Foto galerie člena adihash   Click here to Send adihash a Private Message   Add adihash to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hudy
Stálý Člen

Karma uživatele Hudy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Poslední dobou sem vod rána do večera "sick"...Kámoše ve škole z 75% nesnášim...fakt sou to gumy za ty 3 roky to vim...Nemůžu si najít babu (ale to je moje chyba...málo aktivní)...Sem moc línej na to jít vydělat keš...ale všichni říkaj že sem v poho...ha! ty kecaj...

Old Post 07-05-2005 v 21:45 PM
Hudy je offline   Profil uživatele Hudy   Find more posts by Hudy   Foto galerie člena Hudy   Click here to Send Hudy a Private Message   Add Hudy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr.Katz
Stálý Člen

Karma uživatele Dr.Katz - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

to adihash: ty očividně v pohodě nejsi Proč jsi tak nasraný? Otázka zněla : jste v pohodě? a ty tady začneš do nás takhle kopat. Proč si myslíš, že tady všichni máme chorou mysl, jak píšeš? Kdes přišel na to, že svůj život nedokážem žít bez jointa? Řekl to tady někdo? Zajímá tě, v co věřím. Já ti to teda řeknu. Věřím v Boha. Překvapilo tě to? A s žádnou filosofii se neztotožňuji, já jsem jenom napsal, že jsem se dal na studium filosofie. Filosofie jako celku. A i nadále trvám na tom, že hulení dělá z lidí pohodáře. Vidím to kolem sebe, ale musím ti dát za pravdu, skutečně ne všichni co hulí jsou pohodoví. Jsi toho příkladem.

Old Post 09-05-2005 v 22:14 PM
Dr.Katz je offline   Profil uživatele Dr.Katz   Find more posts by Dr.Katz   Foto galerie člena Dr.Katz   Click here to Send Dr.Katz a Private Message   Add Dr.Katz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr.Katz
Stálý Člen

Příspěvek č. 36

Ale teď vážně. Za tu dobu co hulím jsem se naučil lidi brát takové, jací prostě jsou. Každý má právo na svůj názor a každý samozřejmě věří tomu, co říká. Jsou lidé v pohodě i bez hulení a jsou lidé v pohodě co hulí. Tak to prostě je. Měl by sis ale uvědomit, adihashi, že to, jak se vyjadřuješ(vaše chorá mysl...apod.) vlastně nic neříká o nás, ale o TOBĚ. Tím jsi nám vlastně naznačil, že tě čeká ještě spousta práce se sebou samým. Takže i já ti musím popřát hodně duševního rozvoje. Drž se.

Old Post 09-05-2005 v 22:27 PM
Dr.Katz je offline   Profil uživatele Dr.Katz   Find more posts by Dr.Katz   Foto galerie člena Dr.Katz   Click here to Send Dr.Katz a Private Message   Add Dr.Katz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sesto1
Nový Člen

Karma uživatele sesto1 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

ja som tiež v prdeli, už mám isté, že ma nepustia k maturite...som na to proste sral, musím si vstúpiť do svedomia, bo sa mi život rúca pred očami...predtým som ešte nuikdy neprepadol...ináč vo vzťahu k ľuďom som dosť v poho, okrem učiteľov...

Don´t drink and drive, but smoke and fly!!!

Old Post 10-05-2005 v 09:46 AM
sesto1 je offline   Profil uživatele sesto1   Find more posts by sesto1   Foto galerie člena sesto1   Click here to Send sesto1 a Private Message   Add sesto1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shrek
Nový Člen

Karma uživatele Shrek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

Ja si myslím že ganja naša milá mění lidi po duševní stránce,nejen že člověk začne chápat ostatní jinak dokáže se vžít do jejich situace, ale člověk je klidný vyrovnaný Mejte se Krásně

Old Post 10-05-2005 v 10:07 AM
Shrek je offline   Profil uživatele Shrek   Find more posts by Shrek   Foto galerie člena Shrek   Click here to Send Shrek a Private Message   Add Shrek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sesto1
Nový Člen

Karma uživatele sesto1 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

2 Shrek: s tým úplne súhlasím!!!

Don´t drink and drive, but smoke and fly!!!

Old Post 10-05-2005 v 10:21 AM
sesto1 je offline   Profil uživatele sesto1   Find more posts by sesto1   Foto galerie člena sesto1   Click here to Send sesto1 a Private Message   Add sesto1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rela
Stálý Člen

Karma uživatele rela - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

No já myslím, že to zamotá všechno. Jestli k dobrýmu, to musí posoudit každej na sobě. Možná neodpovídám na téma threadu ...

@:-)
NARAJAN HARI ! :-)

Old Post 10-05-2005 v 10:40 AM
rela je offline   Profil uživatele rela   Find more posts by rela   Foto galerie člena rela   Click here to Send rela a Private Message   Add rela to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
adihash
Stálý Člen

Příspěvek č. 41

2Dr Katz
1)Nenapsal jsem o vás, že nedokážete žít bez jointa. Přečti si ten můj předchozí thread radši jestě jednou.
2)Zajímalo by mě vymezení termínu "pohodovej člověk". Rád už bych se konečně dozvěděl, co si pod tim mam představit.
3)Normálně nejsem nasranej-nasere mě jen to když někdo začne hlásat do světa, že díky jointu spolknul všechnu moudrost, dal se na víru, na filosofii a podobný plky. Už jenom fakt, že někam napíšeš, že si teda duševně pěkně postoupil je naprosto komickej. Proč máš potřebu to ventilovat? Toužíš ukázat, že jsi "pohodovej člověk"?Snažíš se jen zalíbit a předpokládáš, že víra v Boha a studium filosofie jsou dostatečné ušlechtilé atributy pro tvé uznání. Ještě zkus třeba finančně podporovat děti v Africe, dělej dobrovolníka v nemocnicích, daruj krev, nesesmilni, nepokraď, nezabij - jo, to všechno udělej a pak se nám tim tady všem hezky pochlub, očekávej virtuální plácání po zádech a užívej si pocit, že o tobě víme, jakej jsi pašák.

Old Post 10-05-2005 v 13:51 PM
adihash je offline   Profil uživatele adihash   Find more posts by adihash   Foto galerie člena adihash   Click here to Send adihash a Private Message   Add adihash to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

adihash - a co vish o tom co ja delam ve svem volnem case? bych se mel bat napsat ze jsem "v pohode"

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 10-05-2005 v 13:58 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
adihash
Stálý Člen

Příspěvek č. 43

2Dude
Ale dyk to je něco úplně jinýho. Jasně, že si tady sdělujeme, co děláme ve volným čase. Nemam nic proti tomu diskutovat o filosofii, o Bohu atd. Vždyť jsou to zajímavý témata - rozhodně zajímavější než třeba "kolik špeků jsi nejvíc vyhulil". Jenže Dr Katz tady předvedl jen svojí osobní exhibici - "čtu filosofii, věřím v Boha, sem klaďas, sem pohodář, podívejte!" O to mi šlo.

Old Post 10-05-2005 v 14:06 PM
Mr.Proper
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

to Adihash: promiň, ale když má Dr.Katz jiný názor nebo ho podal způsobem, který ti je proti srsti, tak proč jsi hned tak sprostej a útočnej? Buď v pohodě, o tom život je. My tě máme rádi

Old Post 10-05-2005 v 14:59 PM
Mr.Proper je offline   Profil uživatele Mr.Proper   Find more posts by Mr.Proper   Foto galerie člena Mr.Proper   Click here to Send Mr.Proper a Private Message   Add Mr.Proper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
adihash
Stálý Člen

Příspěvek č. 45

2 Mr.Proper
Ale já přece nereaguju na žádnej názor. Žádný názory v úvodním příspěvku Dr Katze mi nevadí, protože tam ani skoro žádný nejsou. Proč reaguju ostře jsem snad dostatečně popsal výše.

Old Post 10-05-2005 v 16:40 PM
Dr.Katz
Stálý Člen

Příspěvek č. 46

kdo z nás dvou se tady ventiluje? co ty můžeš vůbec vědět, o co mi šlo? to, že jsem se tady zmínil o tom, že studuji a věřím v Boha ještě přece není žádná exhibice. to jsem dal jenom k dobrému, abych toto téma nějak rozjel, aby se taky někdo přidal. třeba je tady více takových lidí jako já. možná byses divil, kolik huličů se zajímá o filosofii a o Boha. já jsem je chtěl jenom poznat a pokecat. zajímalo mě, jestli hulení takhle působí jenom na mě, nebo je nás více. k tomu pohodovému člověku: tak si teda představ pravý opak sebe a budeš hned vědět, kdo je pohodový člověk.

Old Post 10-05-2005 v 20:09 PM
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

Myslim, ze nejrozumnejsi by bylo vasi hadku ukoncit. adihas mi pripada ze reagoval neprimerene a Dr.Katz to zbytecne rozmazava. Nechci vam rikat, co mate delat, jen muj pohled na vas spor.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost

Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 11-05-2005 v 06:31 AM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rela
Stálý Člen

Karma uživatele rela - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

Hi! Takže zpátky k tématu. Jo, jsem v pohodě

@:-)
NARAJAN HARI ! :-)

Old Post 11-05-2005 v 08:03 AM
rela je offline   Profil uživatele rela   Find more posts by rela   Foto galerie člena rela   Click here to Send rela a Private Message   Add rela to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:46 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
12-06-2002 - Snad vsechno v pohode? - 2 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás