Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No pánové, já nevím.... Vrátily se teda někomu ty peníze poštou zpátky? Jestli ne a vy posíláte další, aniž byste za tu první částku něco viděli, tak to jste docela optimisti..
Nebo se osobně znáte..? Nějak se mi to nezdá... (?)
chlapi tak ta 2 mesice budu met tohodle destrojera asi narizkovanyho....(jen pokud budou met tyhle seed we widni...)
maj tam slusnej vyber seed banek ale tohle fakt nevim tak snad...
2 chodec: ty penize zustaly donnymu a penize tech co je posilali slozenkou se jim wratili a ti newim jak to wyresili kadopadne donny nema zadny penize nawic (nedo o tom aspon newim)
2 scrat: pak dyztak muzem wymenit naky rizky a porownat ci pheno(a) je(jsou) lepsi
Jak uz jsem jednou psal , tak penize na destroyer se mi po mesici vratily s tim, ze si je nikdo nevyzved. Poslal jsem je tedy jeste jednou, aby to kvuli mne nekrachlo. Jak tak sleduju vyvoj ( spis stagnaci ) situace, tak zacinam mit pochybnosti.
Objednavku mel delat Femyli a Donnyfinal, oba jsou udajne z jednoho mesta. Femyli se z Groweru smazal se vsim vsudy, Donnyfinal sem moc nechodi kvuli nejakemu IP banu. Na seedbay ted probihaji dve aukce na destroyer ( http://www.seedbay.com/item.php?id=8662http://www.seedbay.com/item.php?id=9368 ) , ale nikdo se jich jeste neucastni. Takze tvrzeni, ze Donnyfinal drazi znovu, se zda byt nepravdive.
Bud nase prachy prokalil , nebo moc huli a nema cas , nebo nasima penezma resi svou momentalni financni situaci , nebo to je vsechno jinak.
V kazdym pripade doufam, ze da aspon vedet jak to vypada a jestli se neco deje.
no me poslal tent link: http://www.seedbay.com/item.php?id=8664 a tam je napsany higher bidder donnyfinal
btw: co je s femylim netusim ale udajne se sem mel prihlasit s jinym nickem ale este se mi neozwal nebo tak coz je skoda pac sem s nimmel domluweny naky wymeny zajimawejch genetik a tak dale (esi toto cte femyliho druhe ja necht se mi pls ozwe )
Bohuzel vysvetleni proc situace takhle zhoustla se uz pravdepodobne nedovime, kazdopadne po ni mame pravo na zamysleni se nad lidmi kteri s ni maj vice nez uzsi kontakt a nad sebou zda to priste stoji za to.
Timto proti nekomu nechci mirit nejakou kritiku, jen chci aby lidi byli vice zodpovedni vuci ostatnim, kdyz jim sveruji nevelky ikdyz i nemaly obnos penez.
Pevne verim, ze uz se to brzy dotahne do viteznyho konce!
Hmmm, abych řekl pravdu tenhle thread mě solidně rozesmál!!!!!LoL , Hlavně tahle část mě dostala "Femyli se z Groweru smazal se vsim vsudy".hehehe, to je MOC,M-O-C. Tak hodně šťestí ať to ještě nějak dáte dohromady...
2 harwes: hej kamo koliks toho zaridil ty co a jak sem si ted precetl twoje prispewky tak tezko negdy neco poradnyho udelas tak se do toho s prominutim neser dyz ti do toho nic neni ale esi se ti precejen chce se do neceho srat tak co dybys neco wymyslel a neplacal neco o charite a o kupowani semen z nirwany co ty na to
2 kotg: to stejny akorat s tim ze nam aspon prejes konecnej uspech kterej jak pewne werim na konec prijde a otazecka co te tak rozesmalo me to pride spis k placi wobwzlast dyz sem se mohl takrka rozkrajet aby to slapalo jak hodinky a woni se dwe kolecka poserou toto pak moc nejede
Me rozesmály ty dvě kolečka a hlavně to, jak si ten jeden buzna smáznul nick na groweru, prostě, jak se lidem nedá věřit, jinak věř, že protitobě nic nemám, jen si možná udělal chybu, že sis vybral takový ne moc zažitý lidi, jinak myslim, že na mě nemusíš hned bejt tak nasranej!!!
Ja už čekám na semínka taky 1 měsíc od typa z groweru, zatim nechci řikat, o koho se jedná, abych ho nepošpinil, tak LIP(live in peace).
2 kotg: jo pohoda sem byl w cera nakej jetej a nasral me spis harwest ne ty jinak s femylim sme si napsali docela dost pmek a werim ze esi se smazal tak k tomu mel padnej duwod aji podle toho co psal a esi ti negdo dluzi mesic seminka tak to je dost smutny ale neznam podrobnosti tak nemuzu soudit
2 all others: dony ty penize uz na seedbyz odeslal a ceka na odpowed
2 vlček: Nasrat se kvuli jednomu slovu....a ještě začít urážet.......no to je charakter....co ty mužeš vědět sem to moch myslet v dobrym......ale takhle me urážet to si pos......
Hmmmm, když ste se už domluvili a objednali, chtěl sem se zeptat na klony, jestli, až je budete mít byste je třeba neprodali???Ja bych chtěl byt 1. ve frontě, jestli ne, tak v pohodě, jen nesnášim to zklamání, když mi vyroste samec!!
PODOTÝKÁM, že za klony rád zaplatím, když to nebude přemrštěná cena a mothercultivator bude v Praglu...
2 harwes....: hehe na swuj charakter su prawem hrdej zkus si precist swoje prispewky a mozna se sam budes diwit nasrat se kuli jednomu slowu-prawe kuli tomu ze bylo jen jedno nic nerikajici a ze sem te urazil je jen twuj problem cim ze sem rekl ze nigdy nic nezeridis?-zatim to tak wypada kuli tomu ze sem tady s urcitymi chybami w prepisu nikoli we smyslu citowal twuj prispewek?-ha tak to urcite bylo nesprawny ale kdo za to muze
2 hary: bohuzel ale pri objednawce rock budu ses neobtezowal napsat nekomu z objednawajicich proc nechces aby to dony objednawal a btw w objenawce rock budu a plneni dohodnutych weci panuji zas jine rozpory
2 kotg: dyztak pm 2 me ale este neni nic definitiwni
doufam ze sem nikoho neurazil to si muzete uzit furt jindy kuli tomu tady nejsu