Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od pildo
podla mna sme vsetci bratia (nie len slovaci a cesi), aj mohamedani, aj krestanie, aj biely,cierny zlty a neviem este aky. dolezite je aby sme sa vedeli tolerovat. a ak sa stretnem s niekym tolerantnym tak sa s nim dohovorim nech hovori madarsky, anglicky, finsky alebo arbsky.
slovaci celkovo rozumeju cechom ale naopak to uz neplati.ja mam dost problemy s vasimi mesiacmi, nemozte pisat ako cely zvysny svet?
to je jasne ze vsetci ludia sme bratia, ja som to myslel narodnostnene, nie ludsky.
mame na vec rovnaky nazor, to sa mi lubi, aspon niesom sam
jj, s takym finom to bola shou komunikovat. aspon ze vedel ako tak po anglicky a po tych par piv to uz bolo uplne jedno. len skoda ze nedoniesli niake fesne finky, alebo este lepsie francuzky
Niekto pisal ze mu tento thread pripada perverzny pozri bracho chcel som pocut vase nazory kazdemu normalnemu clovekovi je bratstvo od srdca no o vsem u niektorych jedincov tento cit nevznikal od mala takze ho uplne stratili to je f podstate to iste ako si napr vazis svojich kamaratov ja osobne ich neberem na lahku vahu da sa povedat ze pre mna su rodina a to nie ze by som tu pravu nemal
Verim ze uzivanie cannabisu vedie k odpusteniu hriechov...c.e.
Taky je dost problematický, když už se tu píše v několika jazycích, aby se aspoň někde dělaly třeba čárky. Je fakt dost těžký si číst něco ve slovenštině a když tam nejsou eště háčky ani čárky tak je to eště těžší.
No a LANDROGROWERE, jedním z faktů je to že "bratrství" mají, s prominutím, plnou hubu hlavně Slováci. Já osobně sem měl prababku ze slovenska ale ani tak se za bratra nepovažuju (a ona se taky za bratra nepovažovala, přeztože měla na slovensku opravdovou sestu. Za manžela ale měla moraváka a tak ju před válkou vyfakovali). No to jak zmiňuješ že je vám to vtloukaný odmala celej život do hlavy že ti "bratia" sme, bude mít asi za následek že i ty to budeš vtloukat do hlavy svým dětem atd...
Jinak Slováci mi přídou víc cílevědomí než Češi. teda aspoň ti co codí do školy tady. v ČR
no vidis, ja nemam problem citat po cesky aj ked je to bez dlznov a makcenov, ono je to skor asi v tom, ze kto chce tak rozumie a kto nechce tak nerozumie, inac vzdy sa mozes opytat, ked dacomu nerozumies, ja to tiez tak robim, aspon sa cosi nove dozviem
cus
No bratrství tady asi bude ale jen do doby než ,,bratrům slovákům,, začneš na konciku na slovensku balit slovenský holky, i když nezadaný:-) nedejbože se nepokoušejte zmínit o tom, že češi jsou lepší hokejisti:-)
Nejvíc mě dostal bilboard za slovenskou hranicí, bezprostředně po prvním vítězství slovenska na MS v hokeji ,,Vítajtě v zemi majstrou sveta,, slzy smíchu a dojetí se bohužel nedaly zastavit:-)
Ale jinak mám slováky moc rád a slovenky ještě radši.Na slovensko jezdím vcelku často, hlavně do tater(no ta pohroma tam---wow).Dokonce sem na tatry přispěl---šel jsem nakoncert na pomoc tatrám:-).
Stejně mi aji chybí po skončení české hymny to vaše ,,Nad Tatrou s blýská,, Peace for Slovakia
Slovensko je krasna zeme (muzeme mit hezci hlavni mesto, ale hory a tu drsnou prirodu nikdy) s krasnymi lidmi... Libi se mi pohostinnost, řeč a jak popisoval ujo a je to asi pravda, tak hlavni rozdil mezi nama je ten, ze cesi vic kecaji, zatimco slovaci uz davno delaji. Kdybych to bral podle jeho zkusenosti, tak je to pravda - zatimco tady po revoluci bylo casto rozcarovani a plno lidi se zkouselo nejak uzivit a neco delat, stryko nevahal, sebral par kamaradu, jeli do Talianska makat jako otroci (fakt tvrdy tam), ale dovezl spoustu penez, ktery neprosral, ale zalozil firmu a dnes se maji porad dobre. Slovaci mi prijdou vic bezprostredni, vic zivelni. A taky se to projevuje na reseni ekonomicke krize. Nastartovali reformy a jdou rychle nahoru, zatimco my se tady trapne uz tri mesice nechame komandovat od posranyho tajtrlika a ujizdi nam vlak... Do vidiena!
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Je pravda ze Cesi su viac komunikativny nez my a tiez si myslim ze su to lepsi ludia,ked som bol f Prahe som to pocitoval aj pri obycajnej kupe cigariet f trafike,ludia su privetivejsi povedal by som ze aj viac ludsky no newiem ja som ten pocit mal aj mam.U nas je predavacka f obchode na5rata ze co ju otravujem ked si chcem nieco kupit
Verim ze uzivanie cannabisu vedie k odpusteniu hriechov...c.e.
Nevim proč,ale slováky moc v lásce nemam...když se třeba podívám do historie,tak se mi v kapse otevírá kudla ...
Vim,že každej slovák je jinej a nemůžu je házet do jednoho pytle,ale jsem prostě už tak naočkovanej z rodiny (hlavně od dědka)!
Na groweru mi vůbec nevaděj,protože jsou bratři growers
Nechci prudit,jen to tak mam v škebli