Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zastipovani se strasne spatne vysvetluje hlavne proto ze je to tak primitivni.
Takze moje RADA: Nevahejte a kytku proste nekde zastipnete a samy uvidite co to udela a hned pochopite ten princip a pak uz jenom strih, cvak, puk puk
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
Ja som zastrihol rastlinky najskôr nermalnym spôsobom,
a druhe poschodie som zastriho FIM. A to som urobil na troch rastlinach a celkom sa my to zapačilo rastlinkam
sa dari dobre. Mam stým dobrú skusenos.
Podla mna sa to vyplatilo.
Hmm, tak sem si to tu cely procet a dosel jsem k nazoru ze to zkusim. Budto to vyjde nebo ne. Docet sem se, ze kdyz bude 2.patro, tak to na konci ty postrani vetve (ten strep) ufiknes. Je to tak?
THX
" Když zasadíš semínko, vyroste ti kytička,
z kytičky pak lísteček a z lístečku palička,
chlape, ty jseš hlavička! "
Jestli stipes, tak to rozhodne zkus hned! Jinak si procti FAQ, ale rozhodne nemas co zkazit! V nejhorsim ti vyrostou "jenom" dve, coz je porad vic nez jedna
Presne to se mi povedlo taky a jediny co se prihodi je, ze bude tvoje kyti nakou dobu vypadat trosku prejete Rozhodne ji to ale nijak neublizi!!!! Proste to vem a opatrne to smikni. Je mozna lepsi ufiknout spicky listu (ty vyrostou i bez ni), nez ulomit celej vrchol. No ale zas tak nesikovnej jako ja snad nejsi
No, mne normos zastrihavani jelo, ale zkusil jsem FIM podle cennych rad tady a .... prd. Sedm kytek se zastavilo, tejden nic a pak pokracovali jako by se ni nestalo (ani zdvojeni) jen na tom hlavnim stonku, tak nevim, ty prestrizene zarodky listu zakrneli. Ale zkusim to znova, ucenej z nebe nespad ...
proc nazev FIM?..... cetl sem ze prej podle "Fuck, I Missed!"
jinac tento zakrok sem dnes provedl na jedne rostlince, tak este nevim co se ztoho vyklube
to galen: Zkus odklonit posledni dva listky a mezi nima serizni vzrostnej vrchol presne v pulce--nerikam, ze se mi to povede pokazdy, ale zrovna ted mam kyti s se trema hlavnima stonkama vyrustajicima z jednoho mista a maj skoro centak v prumeru (sice asi jedna vydarena z deseti, ale vypada to fakt pekne)......jenom skoda, ze nemam fotak