Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám-li chuť říci o autorovi nesmyslů, že je vůl, pak to řeknu. Lidé jsou takoví, jaké jsou jejich názory, potažmo jsou názory a informace takové, jako jejich autoři. Pokud někdo prezentuje lživé a matoucí informace, aniž by se obtěžoval konfrontovat je s pravdou, pak je mé právo si o tom člověku myslet, že je vůl. Pokud on veřejně tyto matoucí informace vystaví, pak já můžu veřejně vystavit, že je vůl....
Naposledy upravil De la Vastierre 29-01-2005 v 12:38 PM
Jak už říkali staří latiníci, "A bove maiori discit arare minor", čili "Od staršího vola se učí mladší orat", a to platí i dnes. A učitel národů pan J.A.Komenský vždy tvrdil, že "Vola bys přes všechen svět vodil, nebude než vůl".
holka musela dostat velmi špatnou známku za takovou slohovku, kdyby jí někdo poslal odkaz na tyhle stránky, ať to pak skusí předělat, třeba by mu, poslala makovou buchtu za vyvedení z nevědomosti
Člověk, který chce užívat drogy, by měl vědět, že se vystavuje těmto rizikům:
1) ztrátě přátel nebo partnera, kteří sami takto nežijí a s nimiž si za čas není co říct
2) ztrátě zájmů a koníčků, na které najednou není čas ani chuť
3) změnám nálad a výbuchům agresivity i proti lidem, které má rád
4) vyloučení ze školy nebo nezvládnutí nároků školy pro nesoustředěnost, vyčerpanost a časté nemoci
5) stále většímu stereotypu dní: sehnat prostředky na drogu
6) stále větší spotřebě drog, protože původní dávky už neúčinkují
7) trestným činům pod vlivem drog nebo časem i proto, aby na ně získal peníze
8) nemocem, úrazúm a někdy i trvalým zdravotním poškozením, která mohou rovněž poškodit později narozené dítě
9) předávkování, přenosu viru HIV nesterilními stříkačkami a jehlami, sebevraždě, smrti.
takže to vezmu zkraje (pro vyrtaly typu Sinuheta, vyvracím to pro ganju):
1) No nevim, mým nehulícím přátelům je srdečně jedno, jestli hulím nebo ne, nejsou nijak prudérní a mojí zálibu respektujou.
2) Jo, přestal jsem lepit leatdýlka, ale jenom proto, že to hrozně lezlo do peněz.
3) Agresivní jsem od přírody - tohle se různí člověk od člověka, každej jsme jinej
4) No, tak tohle je jiná. Já osobně tyhle problémy nemám, ale pár mých kámošů mělo dost veliký potíže za zapejkání. A ne kvůli JAKÝMKOLI drogám.
5) Cože? Pokud ganju nemám a nechci jí kupovat, nehulím. Tohle není herák.
6) Tak tohle je síla. Já naopak "dávky" snižuju, protože rozhoduje kvalita, a ne kvantita
7) Další blbost. Bez komentáře.
8) Hmm, ale tím, že jsem začal hulit, jsem tyhle zdravotní rizika dobrovolně akceptoval.