Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja bych rozhodne nyx neodsuzoval, v tamnich auditkach ziskas stejny informace jako tady ziskas je rychleji a od inteligentnich lidi protoze pokud inteligentni nejsi tak te tam proste nevezmou a rozhodne tam neni 50% idcek s vekovym prumerem 15 let
tak pozor! nyx je server, kam se sice kazdy nedostane ale rozhodne ne proto, ze by nebyl inteligentni. Znam lidi, kteri inteligentni jsou, je jim 18+ a nedostali se tam. je tam stejny bordel jao kdysi na cyberspace, je tam spousta nactiletych, fasounu a lidi, ktere bych nemusel, ale tento system registraci je stejne neodhalil. Ja mam na nyxu reg. od doby jeho vzniku, ale nejak jsem ho zavrhl. Snazim se sledovat grower, coz mi staci jako diskuzni forum na vsechno. Kanal je vyuzitelny na jiny druh pokecu, takze naprosto mi to tu vyhovuje. A ze je tady hafo opruzu? nenervujte se s nimi, nereagujte na cipoviny. Uplne voloviny autori mazou, takze pohoda.
A co se tyce linkovani, tak tomu nemate sanci zabranit a na nyxu evidentne auditka zahali, takze bych si s tim nelamal hlavu.
btw: mam pocit, ze cely nyx je vice hadaci a zamarasem hnusem nez grower. Moje volba je tedy jasna... a fuckface nebo jak si rika si muze zustat tam a nabadat tady lidi k presunu je to legrace sledovat
a pestujem.jinak.cz se mi libi, respektive ten system. kazdy napise, co si mysli, ze tam ma byt a pripadne opravi uz napsane. Muze opravovat kazdy a tim se vytribi definice a problemy v jedno reseni bez dalsich duplicit a thredu, ktere budou pojednavat o tomtez.
Na NYXU zalezi na kazdem auditu v jakem stavu ho moderator udrzuje. Jsou temata pubertalni a jsou temata odborna. Zalezi co si kdo vybere. Tak jako tady je kanal i vaznejsi sekce.
Tak jsem se podival na ten nx a kdyz si přectete jejich podminky registrace tak jestli Carlos nekecá "masivně linkují na fotografie z Grower galerií" tak vlastne porusujou podmínky nx , druhej odstavec , takze je tamni admini brzo vyčouděj
2sadnbow test inteligence na nx ??? to je to poslední okýnko
....napište o sobě.... atd tam na konci tý registrace, jo ???
Ja nepsal zadne pojednani, aspon myslim, bylo to uz hodne davno. A ohledne tech auditek. Je pravda, ze nebyvaji auditka duplicitne, ale v jednom byva dost bordelu na to, aby se nove zalozilo a vylouhovaly se do nej ty temata, ktera jsou stezejni a diskutovalo se o nich a ne o cipovinach, coz se casto deje. Takze tam vznika neco jako chat a prijde mi to v mnohem daleko mene prehledne nez tady. A clovek se musi procist hromadou sracek. Tady kdyz nic, tak si muzes vybrat thred od uzivatele, ktery chce neco rict a cist jeho se stejnymi tematy jako nekde jinde, kde je to totalne zasrano.
nevim. nyx je vice obecny a pokryva servery typu mageo. A me to extra nevyhovuje.
nemluviůl sem o zadnem testu inteligence ale jestli si myslis ze tam staci napsat "cau cau jmenuju se peta bučků a chtel bych aby jste me prijali" tak to se mylis
znam chytre a inteligentni lidi kteri se o to pokouseli nekolikrat a nepovedlo se tim padem se tam dostane jen velice mala cast pubertalnich fracku a ostatnich podobnych existenci
2citymann- imho nerekl bych ze auditka na nyxu zahali prave ze naopak. Hlavni vyhoda nyxu je ze tam muzes dozvedet informace takrka o vsem ne jenom o marihuane (+naky okrajovy temata) jako tady na groweru
sadnbow: vim, ze je tam vice tema - proto jsem to nazval obeznym serverem. Grower je jednostranne zameren, to je jasne.
Kazdopadne me zajima, jaky je rozdil mezi Komunitnim a Verejnym serverem, kdyz jako reg. user mas pristup na oba. Kde jsou ty diametralni rozdily? to mi vysvetli, protoze me ty servery prijdou dost podobne. Do stejne skupiny bych zaradil jeste cyberspace (teda ten puvodni, jak je to dnes taky nevim).
Dle meho nazoru rozdil spociva hlavne v registraci. Jak uz tu bylo zmineno aby ses dostal na nyx musis prvni neco inteligentniho vytvorit
v nasem pripade sloupek textu vypada to jednoduse ale malokomu z mych pratel se podlo dostat tam poprve, nekomu vubec.
Z druhu a zpusobu registrace ale plynou ty hlavni vyhody a to jest prave ta KOMUNITA lidi povetcinou jsou to lide kteri neco uz neco dokazali neni nahodou ze tomto serveru jsou prihlaseni mnozi djs ceske undergroungove sceny-lidi z ruznych systemu a tak podobne.
Nerad ukazuju vyhody prave na tak omezene sfere jako je alternativni elektronicka hudba ale nic jinyho me nenapadlo asi proto ze je to hlavni oblast neho zajmu.
jednoduse receno mas castecne pravdu tento server muze patrit do podobne skupiny ale nejvetci vyhodou je ze registraci na nyxu neprojde kazdy a tudiz se tam vetcinou nedostanou takovi lide kteri treba kazi grower vetcinou pubertaci a podobne..
Původní příspěvek od sadnbow Dle meho nazoru rozdil spociva hlavne v registraci. Jak uz tu bylo zmineno aby ses dostal na nyx musis prvni neco inteligentniho vytvorit
v nasem pripade sloupek textu vypada to jednoduse ale malokomu z mych pratel se podlo dostat tam poprve, nekomu vubec.