Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
....hmmm.....zářný příklad, že chybama se člověk neučí, a komu není zhury dáno tomu není pomoci
první kolo: 50 g zpod 400W.........ty woe
druhé kolo: jestli bude 100g tak to bude úspěch...
třetí kolo: 2x1kW a 200g........jinak to nevidím
V pohode, jedu to spis jako experiment nez na vynos Kazdopadne uz mi odesly dalsi spinaci hodiny. Koupil jsem digitalni a hodlam vyrobit nejak to zapojeni, aby to ty hodiny prezily (musim to na groweru nekde najit).
A jeste dotaz. Jak casto hnojit tekutym hnojivem? Na flasce je max 1x za 1-2 tydny. Nekdo tvrdi kazdou zalivku. Ja zalivam kazdy den. Co mi tedy poradite?
Jarda: ja mam ted u dvou kytek docela svetle listy a lehce zlute. Ta posledni je krasne tmave zelena, tak jsem usoudil, ze by jim hnojeni prospelo. Prihnojil jsem, ale zatim nevidim zadne vysledky, nerad bych to prehnojil.
Ji a jeste zjisteni: ty seminka Northern Light #5 jsou necim riznute, neni to pry cisty Northerm... Tak priste asi zainvestuju do semen nebo nejakych znackovych rezu.
podívej se citymane.... pořídíš si 4kilo, platíš 500 za elektriku, máš tam cooltube, čili investuješ hodně peněz.....ale proč neinvestuješ do pořádných hnojiv???....když si koupíš základní věci bez nějakých boostrů, tak se vlezeš do litru ouplně v pohodě.....a výnos může být 4x větší a 4x kvalitnější......
jinak k tomu zalívání.....jedu taky hlínu, ale menší watáž, a já si namíchám zhruba 10 litrů roztoku z hnojkama a tím normálně zalívám...
nebát se a hnojit
jarda: maji zhruba stejne podminky az na to, ze ty svetle zelene jsou obe zastipnute a taky mensi. Co je prelite? Zalivam kazdy den 2L na 3 kvetinace. Zalivam tak, aby voda nedorazila do misky, aby to ta hlina pohltila. Dalsi den je hlina vyschla uplne. S tou vodou to asi testnu, spis by to chtelo ale ph metr, mozna mam spatne ph...
a sakra: do skrine investuji rozumne, ne extra moc a ta prvni skrin je testovaci, spoustu veci bych uz udelal asi jinak. A s hnojenim jdu na to opatrne, nechci kytky spalit. Jinak pokud to pujde nejak videt, koupim pak lepsi hnojivo a zkusim na poradnych rezech. Vynos casem snad ustalym na nejakem rozumnem maximu
S tim hnojivem to resis teda jinak nez je na navodu k pouziti? Me zarazilo, ze mam max hnojit jednou za 1-2 tydny.
ako zistis indukcnu zataz? len tak by ma to zaujimalo, na strednej sme sa to nejak neucili a to sme mali zameranie automatizacna technika - mechanik elektronik
inak ak sa ti chce tak to daj aj do toho druheho threadu od citymana