Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja osobne sa staviam k tematu sposobom telo=obal. A potom ked ho raz nebudem potrebovat nech ho nekto zuzitkuje. "Mozno zistia ze chalan si myslel ze takto to funguje, oni zistia ze to je inak a povedia to aspon ostatnym."
ted sem někde četla (možná v bleksku ) že nákej týpek už se nákej čas zabývá natáčením aury člověka (pomocí special kamer) a že mu jde oto zachytit odchod duše z těla---myslim že má smůlu
jinak co se týče ještě tý aury, byli jste někdo nekdy u někoho kdo tu auru umí "číst" ? některý lidi jí prej viděj
mne je to jedno, co urobia s mojim body, ale urcite nechcem, aby ma chodili oplakavat ku kopke hliny.
najviac sa mi pozdava urnicka (ked ma budu palit, tak sa mozno nejake tie vtaky zhulia)
určite spaliť a dakde v prirode rosypať-kedže neznašam tych sračov čo maju zo smrti biznis.Už som počul aj take palky že za hrob niekto platí najomne teda že rodina platí najom hrobu pre dakeho rodinneho člena-no zdieračstvo.Nemienim zaťažovať svojich blizkych aj po smrti
Naposledy upravil loweNature 05-12-2004 v 11:01 AM
Já bych chtěl bejt pohřbenej někde v lese. Bez žádnýho náhrobku nebo podobnejch kravinek... Ono když člověka švihnou do urny, tak se tim vymaní z toho věčnýho cyklu obrody přírody. To je jedinej výsostnej způsob, jak to udělat... Ale já to udělat nechci. Chci aby moje tělo zetlelo a tyrostli z něj stromy, můj hrob aby se pokryl mechem a kapradím...
Duše je stejně věčná, takže k čemu schraňovat něčí ostatky jako upomínku jeho existence?
Někteří praví: "Radost je větší než žal," kdežto jiní tvrdí: "Nikoli, větší je žal."
Leč pravím vám, radost a žal jsou neoddělitelné. Přicházejí vždy společně, a pokud zasedne k vašemu stolu samotná radost či samotný žal, pak nezapomínejte, že ten druhý spí na vašem loži.
tak ja to mam naplanovany takhle:
chci mit velkou rakev, kterou ponesou aspon ctyry chlapi, za tim bude balkanska dechovka a placky ktery si budou rvat vlasy a skrabat kuzi z ksichtu. Pak me daji do zeme, kazdej na rakev neco hodi, zasypou a kazdej den me budou chodit uctivat...
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
loweNature>
Neviem, ci o tom niekto viete, ale s tym zdieractvom za pohreb je to dost brutalne v Barcelone. Akonahle sa tam narodi nove dieta, jeho rodicia mu musia hned zalozit konto na pohreb, a potom cely zivot cvaka az pokym nechcipne. Vraj to je koli tomu, ze nemaju dost miesta na urny.
realita je dusevny stav cloveka, vyvolany nedostatkom thc