Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vyroba,drzeni a šíření muzou prisit kazdemu aniz by to prodaval.Teda jestli spravne chapu sireni jako to,ze nekoho bez uplaty zhulim...?
nekde vyse jsem cetl,ze u nekoho doma nasli malou,ale profesionalni pestirnu.Nic o prodeji a presto vazba.
Mam balkonek plny kytek a docela me to depta.......a tenhle tryd mi na jistote nedodal :-)
Nejdřív bych chtěl vyjádřit účastnou soustrast Jamanovi - protože s tim Slovenskem bych to viděl stejně. Mám tam bábu a každej rok celej život tam jezdim a můžu říct, že se tam na to eště furt dívaj ajko na hero.
Zadruhý bych se rád zasmál příspěvku č.31 - to je úlet já jsem se v prváku neodvážil do školy ani spálit jaký jsem z toho měl schízy - a patnáctka borec si vklidu dýlije...
No tak pomalu ale jistě docházim k závěru, že nejlepší je hulit a Neprodávat. Koupit nebo vypestovat.Kdo je normální,tak si dá bacha,pěstuje si v klidu a je OK. Tak dávejte majzla nás huličů je v čechách dost ale pořád patříme mezi ohrožený druhy. Poz. Fuck Police
Tak koukejte budovat, at vas vsechny vidim v kvetnu na demosce na Letne!!! |(cim vic nas bude, tim min dostaneme, otoceno slovy klasika :-))))))))))))))))))))) )
S tymi sodikovkami to fakt nema chybu ,, Růst rostlin urychloval pomocí sodíkových lamp.¨ a co si mysleli že mu to tam bude rast na dobre slovo mali este dodat cez noc prihnojoval vlastnym Bio plynom