Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
FERNETMAN: Ja myslim, ze jsem nikdy nebyl uplnym odpurcem...Maharsimu jsem(co si pamatuju) vzdycky rikal to samy, co ted rikas Ty - ze bude treba najit spravny pomer blikani a tmy a ze uspora nebude takovava, jak by se mohlo zdat z jaloveho teoretickeho vypoctu. Stale pisu, ze jsem fanousek tyhle veci a k prispivani me vyprovokuji jen spatne interpretovana fakta, ale to uz tu vsechno padlo. Jsem proste vzdelani biolog...
Původní příspěvek od VeselaKopriva 2 Locki23: Ty CHLOROFYLOVÝ KOMPLEXY sesynchronizuješ tim, že na ně blikáš. Těžko se komplex zaktivuje, když na něj zrovna nesvítí světlo. Leda by jim to trvalo každýmu jinak, ta reakce.
To jo, ale praxe ukaze jestli drive nenarazis na jina omezeni jako treba omezenou rychlost rozvadeni vyprodukovanych zivin od tech svetlo zpracujicich komplexu, apod. Nebo dokonce si dokazu predstavit usporadani, ktere asynchronicitu vyzaduje. Kdy je to "vymysleno" tak, ze to funguje jen tehdy, kdyz je ve tvem okoli vzdy nekdo v jine fazi nez ty a vzajemne se nejak doplnujete, apod.
Ja vim, plane teoretizovani. Pojdme blikat a uvidime. :-)
Tak to sem fakt napnut, jak to dopadne. Ale osobne sdilim Maharsiho optimismus. Jestli mi zbyde nejaka 250 tka, tak ti ji klidne poslu na experimenty. good luck