Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hele vole ja mam asi halucinace to neni možni ty do prdele ty maš neeeeeeeeeeeeeeeeeejvetši rastlinky sorry brutal rastliny ze všech toto bynevypestovlo ani 1000 nej pestitelu.Ty vole seš machr.Ja odpadnu.....Nejradej bych ti dal 1000k+ sorač ale nejde to ale dam ti aspon 1k+.vela štesti.Ja umru....
Keď nemyslíš na dobré ani zlé aká je tvoje pôvodná tvár.
Možná bys měl kontaktovat Přemka "Prkenou" Podlahu a dát mu návod na ten nejcennější živej plot!!!!!!!
Ty bydlíš někde u uranovýho dolu ne!!!:-) Hlavně si to hlídej ať ti to někdo nevyčoruje a když už tak ať víš kdo to byl protože za čorku takovejch kytek by zasloužil pověsit za k... do průvanu ale pořádnýho!!!!!
ouuuuuuuu maaaaaaaaaaj gááááááááááád
čůůůr čůůůr...slinnnnnnnt
Hele chlape..lidi už tady za mě všechno řekli..takže snad jen...doufám že uvidíme taky palcáty
resspekt
a samozřejmě K+
Nejhorší je srážka s demagogickým blbem, který nejenže popírá všudypřítomnou realitu, ale je schopen popřít i vás samého.
to monster: nebuď debil, to sou kytky jako kráva, že ještě nekvetou to nic neznamená, asi tomu moc nerozumíš, co?
to Ebolovnik: chtěl jsem ti dát káčko, ale i když se zaregistruju, a dám odeslat tak to na mě zařve, že K může dávat jen zaregistrovanej uživatel, nechápu,
tak aspoň takle ti vyjadřuju svou poklonu, nádherný křoví