Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdar. Já jsem polepil stěny samolepící tapetou,která se používá do kuchyně,dá se omývat a práce sní byla docela slušná.Stála mě 60kč za metr.Ta role je 45cm široká.
2Dunihlav jen do toho ! Vyzkoušej jak to poroste s odrazem jak jsi napsal , nevím ale jestli jde dobře dohromady nastříkaný papír a voda, vlhkost ?
2Koblihostrom, Lackyfree nic si z toho nedělejte , já tam měl taky nalepenej alobal , asi má nějakou učinost ale jaksi jsem zjistil že vlastně vnitřek skříňe kterou jsem koupil je uplně leskle bílej tak alobal šel dolů a vnitřek jsem akorát pořádně umyl a HOTOVO .
hele lidi to sem si tedka teda akorat nasadil brouka do hlavy......skrin sem mel nabilenou a vcera zrovna sem ji kurna polepil alobalem kurna ze ja vul se sem nekouk driv......
To Dunihlav
No kazdopadne to vyzkousej to je fakt zajimavy!
To all
Este takova priblbla stupidni otazka....proc se ten alobal musi lepit tou matnou ke kytkam....kvuli odrazu svetla???
co kdyz se to nalepi vopacne zkousel to nekdo????
to Mari: Svuj prvni room jsem mel polepenej celej alobalem, blejskavou stranou nahoru, a kytkam se to docela libilo, tak bych si s tim nelamal hlavu :-)
Na jednom americkým servru jsem si teď přečetl, že pokud je čirá žárovka, teda výbojka nemá krytí mléčným sklem, tak je lepší použít bílou barvu namísto alobalu, protože ten alobal to světlo nerozptyluje, takže se může stát, že na jednom místě v prostoru pěstírny je světla zbytečně moc a na jiném málo. To je podle mě logické a každý by se měl snažit to světlo v pěstírně rozptýlit co nejvíc ale beze ztrát. Podle toho by mělo vypadat i stínítko.
Já jsem měl nejdříve alobal, ale pak jsem na http://w5.inshop.cz/hydroponieplus/...bne.asp?kat=233 zakoupil folii a zdá se mi to mnohem lepší. Světlo je více rozptýlené, snadná manipulace a navíc to v bytě nevypadá jak při slunovratu. Folie je z druhé strany černá a nic nepustí ven ... mám na mysli světlo Cena je dobrá - za 400,- Kč obložíš celou komoru. Do 3 dnů to máš od nich doma i s filtrama jako bonus.
No, taky jsem řešil podobny problém.
Nakonec to za mě udělala práce.
Dělám v reklamě, to znamená spustu samolepek, barviček a podobných vychytávek.
Objevil sem parádní hliníkovou fólii, která je na první pohled šedivá. Jenže jakmile na ni dopadnou světelný paprsky, tak odrazí super prasátko!!!
Ale ne ledajaký - je totiž matná, což znamená že odražený světlo nemění spektrum a je rozptýlený.
Takže ani kytičky nespálí, jako někdy alobal.
Největší výhoda je ale v instalaci. Je totiž samolepicí!!!
Fólii jsem si půjčil takže ještě dohledám někde značku a ceny.
chci se zeptat: zrcadlo a alobal nějak mění spektrum světla? A ta folie z growshopu (na jedný straně černá a na druhy světle šeda) spektrum nemění, jo? Mam skříň vylepenou tou folií a na strany skříně sem dal zrcadla (asi 20x50 cm) - sou tam teda ty zrcadla vůbec užitečný? Mě se na první pohled zdálo, že jo, páč na kytky dopada víc viditelnýho světla... Ale co se stane se světlem po odrazu od zrcadla NEVIM...
cus hele alobal ikdyz se to nezda tag odrazi asi 50% svetla doporucil bych ti kouput reflexni folii maj ji v kazdym zahradnictvi odrazi asi nejvic svetla ze vsech dostupnejch materialu a je levnejsi jak alobal mnohem...
Mám tip na, řekl bych velmi dobrou foli.
Jmenuje se ALUFOL, je to parotěsná folie, je pevná, lehká, nepropouští světlo a díky hliníkové povrchové úpravě 99% zrcadlo sqěle odráží světlo.
öilku mam dotaz.na těch stránkách cos doporučil sem našel folii ale ne tu komoru:kde ji mam hledat-ty 4stovky sou dobra cena.PLEASE HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!