Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dříve ta pošta fungovala ale nejsou tak blbý a zahraniční poštu někdy čuchaj pejskové . neni nic moc chodit podávat vysvětlení že jsi nic takovýho nechtěl a nečekal
no ja nevim,vo co vam vsem jako jde,
vsichni tady mame nase pestirnicky,tak proc to mit z holandu,a to huleni je qualitou srovnatelny,tak nevi,co resitre
ch.
Je pravda ze sem nemel moznost to otestovat (neznam zadneho policejniho psa) ale myslim ze normalni 2g gripac s hulenim nacpat
do vetsiho vystrikanyho nakym deodorantem a to cely jeste do vetsiho (taky vystrikat nakym poradnym smradem )a podle mne jsou psi nahrany
Pak uz to jen sikovne schovat aby to nenasel celnik sam a musi
to vyjit.
Co myslíte?
A co takhle vzit sebou sveho psa a tomu strcit filmovku do ritky Kdyz mu bude policejni pes ocuchavat prdel, tak si bude celnik myslet, ze se jenom zdravi
Ja jsem na podzim posilal filmovku outdooru kamosce do Lucemburska, bylo to zabaleny ve 2 dyleracich, ve filmovce, ktera byla zastrikana sprejem, to cele v papirove krabicce od filmu a neprodysne oblepene pruhlednou lepici paskou a to cele zalepene ve velke obalce a ... nedoslo to.. Jako odesilatele jsem vyplnil imaginarni osobu:
Matěj Konopáč
Pod Lampou 600
Hulín
Nikdo takovy neexistuje a kdyz ta kamoska po navratu musela na policajty, tak delala blbou a vsechno zaprela a cela zalezitost tim skoncila... zadne problemy
Jasne, ja sa divim, ze to tu este nikto nenavrhol. Kupit si sampon so sirokym hrdlom dat to do kinderka oblepit gumenou izolackou do 1 sacku, potom do druheho, zatazit to kovovou maticou ponorit, zavret a je to.
repelent na čoklíky platí, nastříkejte to repelentem, nebo to do něj přímo ponořte, pak můžete i vystříkat celý auto repelentem a uvidíte jak se bude na to pejsek tvářit