Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No nejkurioznějsí místo asi bylo když jsem jel a kámošem z Amstru a nenapadlo nás nic lepšího než že budeme pašovat semínka a asi 3g White Widow, na hranicích jsme samozřejmě zajeli do boxu na proclení a na nás padla olbřímí schýza, tak jsme to snědli, přitom na nás štěkal pes a dívali se dva celníci :-°) na ten výslech a brutální prohledání asi nikdy nezapomenu :-°)
A místo kde jsem čistě hulil (a nejedl) tak asi v mezidveří v supermarketu v brně, nějak se tam zasekli dveře tak jsme toho využili :-°)
V autobuse plném lidí
Ve škole na hajzlech před tělákem
V lázních ve sprchách
Uprostřed lesa(ale než jsme zahulily tak se setmělo a my sme pak nemohli najít cestu.Docela psycho)
Hřbitov
Loď
Balón
Na záchodě v nemocnici
V místnosti, kde se natáčí soutěžní hra "Bludiště"
10 min. po tom, co mi rodiče dělali testy, na záchodě doma
Na ostrově Korfu
ohhh Takže začal bych třeba bazénem v německu kde byla na každym kroku kamera avadba bratránka , dámské záchody na jedné poochybné zábavě , s Mather u medvědů .... je toho jistě víc ale zrovna nevim
1)Ve škole , sucháč při uplně normální hodině matiky ...
2)V kině na premiéře MIB II (o den nebo 2 později to bylo i na regionálním rádiu , samozřejmě ale nevěděli kdo ...)
Naposledy upravil -=M0rpheus=- 09-05-2004 v 20:58 PM
na stromě s vyhledem na celou horní wes v chomutově.
na klínovci u chaty po tom co sme dohulili tak 5 minut nekdo z tý chaty vylez celkem zajímaví.v divadle na schodech fajfku když sem šel se školou na přednášku o drogách s Johnem (z na vlastní voči, s nim sem nehulil na něm sem tam byl.)
kdyz sem cetl wo tech lyzich....ve francii na hranicich, asi 3x v takovy ty kabince...docela uet kdyz se nahore otevrela a bylo v ni uplne bilo (nak neslo otevrit okno) na norm. lanovce 3 sedacka, a na svahu, to sou pak krasny rajdy...
Tak minulej tejden v Budapešti pod mostem
ve 2 ráno na václaváku
před mekáčem - eště měli votevříno, žravá, malér
na mácháči v noci v lese, cestou do kempu - nešlo to najít