Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To ja mam taky komata, ale jenom po venkarne, po skunku nikdy...Naposledy sme byly v cajrne na sise, a predtim sme pekne zahulili kamosuv model, a potom sem si dal tri prdy z vodarny, a uz me bylo blbe....Vubec sem o sobe nevedel...A to se mi stalo i v Tesku a u Mekace...Je to docela neprijemny, ale da se to prezit.
fakundo: na epilepsii hulit? to bych teda nedělal
já osobně na sobě zase pozoruju že zhulenej jsem strašně na holky... víc se mi líbí, mám živější představivost a občas mám brutální záseky při představách hotové 4D kino
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
FlickerBird: poznam 2 kamusov a 1holku kt.maji epilepsii a fklude chlastaj a kurej,. ja im to furt hovorímze by nemali ale nedaj si poradit.... uz sa par krat klepali a asi im to bolo jedno....
verte mi, ze by som to nikomu neprial zazit ked sa vedla vas volakto klepe
JA som sa klepal iba raz ked som si dal 4dcl mlieka
no nedávno jsme amotli s brachancem a jeho mladou, oba nemocní, on dva ona tři paraleny, a chudina to strašně nedávala, museli sme ji odvést domů kde to vyspala naštěstí
zajímavé je za brachanec ani necítil že by se něco hulilo
čistě mimochodem to s tou zvýšenou chutí na holky při zhulení nepovažuju za problém
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
u mna bol dost taky zly zazitko ,ked me boli s kamaratom vyskusat novu odrodu. Bolo to pri takom potoku pri meste a boli tam take dost hrube zelezne zabradlia. No a tak uz davame ,,,,,ok,,,,,a zrazu ten moj kamarat dostal brutalneho flasha.....rozpravame sa a on z nicoho nic stichol a na to padol do bezvedomia a popritom sa ruti dole......kym som sa spamatal co sa deje ,,,,pocul som hlasne buchnutie/buchol si hlavu o to zelezne zabradlie/ a prival krvi,,,,,hned na to som isiel za nim a on nic....zdvihol som ho ,,prefackal .... a nic ,,,v tom hulenom stave ma napadla taka kravina ,,,hehe ,,,zobral som kus papeku a s tym som ho vysvacal ....po takej stvrtej rane ,,,vstal , drzal sa za hlavu,, a pyta sa ma preco je v Irsku... ja pozeram jak debil nanho ,,,,a viac si uz nepamatam ,,,,fakt to bola silna trava,,,,
jednou jsem zahulil fakt brutální vzorek, najednou se mi rozbušilo srdce a myslel jsem že je po mě, všichni co tam byli tak mi dávali ruku na srdce takový rány ste ještě neviděli nikdo tomu nemohl uvěřit. Od té doby se mi to už nestalo (naštěstí/).
jsme byli s kámíkama v lese, dali jsme hafec skéra, pak sme šli směr domů a jeden kámoš řekl, že se mu chce zvracet, zbytek jsme se na něj otočili a on sebou sekl... ležel na zemi, barvu měl bílozelenou, začal pochrochtávat a pak přestal dejchat... kámíci ho šli křísit, já volal sanitku, protože to vypadalo fakt hustě, takovej strach sem ještě neměl, ten kámík vypadal jak mrtvej, jeho pohled byl úplně prázdnej... tak po půl minutě hovoru s 155 se najednou zvedl a byl úplně ready, tak sem se tý mařce ze záchranky omluvil za planej poplach a všechno dobře dopadlo... byl to fakt mazec, celý to trvalo jemně přez minutu, ale zdálo se to jako hodina... už nikdy nechci nic podobnýho zažít...
Mě se teda nikdy nic takhle moc nepříjemnýho nestalo, ale kámošovi jo. Dali sme si príma ganjabábovku a vyrazili ke kámošovi na návštěvu. Tam už úplně zbělal a chtěl jít za chvilku ven. Tak sem s nim musel jít, protože řikal, že vevnitř to už nevydrží. Ve výtahu z něj ale začal týct pot. Venku sme sedli na lavičku, že počkáme na kámoše, než něco doma dodělá. Venku bylo tak 5°C a on tam seděl furt v tričku a lil z něj pot. To už sem se o něj začínal dost bát. Čapnul sem ho pod ramenem a šli sme se projít - doufal sem, že to vychodí. Asi za 15 min. byl ready a to my spad ze srdce obří balvan. Viděl sem poprvý, aby to někoho takhle moc vzalo. Od tý doby už jenom pálí brčka a o jídle z ganji nechce ani slyšet.
To je syndrom zvaný WHITE DEATH je to velmi zajímavé a nazval bych to vedlejším účinkem, když zběláš poleje Tě pot a člověk se klepe,doba trvání od 5 minut až do 1 hodiny což může zanechat v člověku,pocity odporu a strachu z toho že to přijde znovu.Přijít to může kdykoliv,kdekoliv a ovlivňuje to každého individuálně.Vim o čem mluvim nesnášim To.Humus.
Znám člověka kterej ze strachu z White death pomalu přestal čadit.Jediná pomoc při ONOM humusu
je napít,rozdejchat to a snažit se to po uvolnění potlačit.
Hlavně né další brčko
Na svete je tolik veci prave proto aby sme mohli delat kazdej neco jinyho
H.. .op
tak ja raz som omdlel pri pokladny na daku pani keby tam nestala tak asi si rozbijem hubu a prebral som sa ako na kolenach čumim na kozmetické tampony. kamarat ma zdvihol a rýchlo preč.
raz v práci cez prestávku som si vyšiel na špeka zdal sa my daky slabý ta k som ho dotiahol , zrazu kvapky na čele zužený pohlad a dalšie sprievodné javy. po 20 minutach ked som pochopil gde som vybral som sa spat do prace , chodza mi robila problemy ako nikdy predtim dako som došiel naspat a zajedol nakoniec to dobre dopadlo .
fakundo: Na to bacha, na některý formy epilepsie je konopí jako zabiják. Já jsem ohledně toho dost informovanej, můj táta má epilepsii. Je ale fakt, že u některých lehčích forem epilepsie to může být jednou za čas prospěšný.
co vim, tak sem zkoušel holotropní dýchání. Sice sem se nedostal tak daleko jak bych chtěl, ale taky sem se klepal jak kokot přes půl hoďky. z mýho těla se odbourávalo velký množství energie a pak sem byl v tzv totální pohodě. To bude něco v psychice podle mě než třeba kvalitě. A co se zajímám o transpersonální psychologii, tak to je spíš prospěšná věc. Ale je taky možný, že sou v tom nějaký sračky. Myslim v hulení