Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Z lonske sklizne me moc zachutnal Pamir Gold. Fakt luxusni model hlavne jak naklada. Ted sem projizdel phena na gshopu. A hodne me nalakal tenhle vzorek. JH takle pekne upravenej aby koncem zari byl zralej a este za ty prachy no neberto cece.
Chtel bych poradit kera kytka je nejvodnejši na outdoor. prečetl sem nespočet stranek a info o tychto odrodach ale nevim se rozhodnout.
Chtel bych pjeknej výnos a pohodove koureni.
Chci se zeptat kdo jakovou skušenost ma s tyma kytkama a kdo by mi co poradil !
Shaman je outdoorová klasika, hodně odolná proti plísním i svilušce
volil bych ho už proto žě v genech toho Purple#1 už má ale u všech třech co jsi uvedl neni problém pěstovat out s pěkným výnosem...
Lebo sem četl nekde že Durban ma dost dobry vynos cca 500g ale zas chuť nic moc. Shaman dobrou chut ale ne zas tak dobrej vynos (250g), a o Purplr sem se skoro nic nedočet nikde neni skor nic psane .....
shaman neni nejsilnejsi, takove relaxacni palivo, pokud ti to nevadi, lze doporucit, jak tu uz nekdo psal, je to nenarocnej a odolnej kultivar, nejvic se mi na nem libi ty tmavefialove az cerne palice, opravdu nadhera
karamel je cukr co už se neuzdraví
zmáčkni spoušť, bude spoušť, zmáčkni knoflík, bude poušť
Tiez by som potreboval radu. Tento rok by som chcel zasadit nieco do kukurice. Miesto mam vybrate pekne pri elektr. stlpe ale potrebujem radu ohladom semienok. Chcel by som kupit tri rozne odrody. Problem je v cene. Na kazdu z nich mam len 25e(800kc). Ide mi dost aj o mnozstvo lebo tento rok nemozem ist indoor tak toho potrebujem HODNE ale musi to byt aj sila.
Původní příspěvek od maroferik Tiez by som potreboval radu. Tento rok by som chcel zasadit nieco do kukurice. Miesto mam vybrate pekne pri elektr. stlpe ale potrebujem radu ohladom semienok. Chcel by som kupit tri rozne odrody. Problem je v cene. Na kazdu z nich mam len 25e(800kc). Ide mi dost aj o mnozstvo lebo tento rok nemozem ist indoor tak toho potrebujem HODNE ale musi to byt aj sila.
Přihoď ještě 200 korun, kup si colour mix od DP, už hned teď zasaď pod nějaký úsporky, nech vyrůst, nařízkuj, vyházej ven, skliď
soj groweri...mate nejake skusenosti s Jack Herer outdoor?..mam dost vela semien tejto odrody a chystam sa posadit tuto jar, tak chcel by som vediet ake to ma ohlasy...