Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Novinky: Speaker's Corner Hyde Park (Londýn) je místo, kde můžete veřejně diskutovat o čemkoliv kromě anglické královny a vlády.
Zde můžete diskutovat o čemkoliv ze silnoproudé elektrotechniky kromě témat Administrace tohoto fóra. Porušení tohoto základního pravidla = BAN.
Toto drevo švicilo, ja sebe kupil knižku, že čom to švici ! To svätojanske mušky, to voni maju totéé, tote ťahy svojo. Šeďňu na drevo, daju..., daju ťahy tam a švici. Tám je pointa !
Vrtuľník
To tote vrtule še opru do žeme, zrobia tlak! A to neznééééše žem taky tlak, odľeci.
Zem:
Žem guľata ? A z kadzi ty znaš ? Ty bul tam hore, že hutoriš že je guľata ? Ne ?! A to veriš tamtym, co povedzeľi hej ?! Ta kdze! Vona neňi guľata, vona taka je jak vona sama chce!
Loď:
Znaš kdze zme ? (Kde?) Na lodi ! Kopeš dolu do žeme, co uderi há?! Kopeš, kopeš, co uderi ? Voda. Ta kdze zme potom? Na LODI ! ŠICKY SME NA LODI !
Telefonát:
A: Servus, no čo, jak tam žiješ?
B: V pohodé, akurat som v meste na trhoch s dajakým arabom, pijeme
víno...
A: Nó, v pohode potom.
C: Co, s arabom tam von je ?
A: Hej hej...
C: A peči von ?
A: A čo "B", pečí ten Araba?
B: Neviem, nepýtal som sa ho.
C: CO ? NEPYTAL? TO MUŠÍŠ PRUDKO NAŇHO !! PEČIŠ, NEPEČIŠ -
ODCHOD ! NEMOŽEŠ TAK, PRÚDKO NAŇHO !!
Včera ? Píl mi, kúril mi, až čolo práááásklo! Ta kdzééé!
Hlášky jedného kámoša, totál zewl, pestuje jedne s najlepších outdorov aké som fajčil Byť s ním večer von, čolo práskne
kamoš: liv, to bude liverpool, co je fio? fio, fio ... to by mohla fiorentina ne? jo to asi bude fiorentina. kde to vůbec je? fiorentina ... to bude nekde na zeměkouli.
mame takeho uciela ....uci nas nejake stroje ci co ...a ked kresli na tabulu tak to vypada takto!!!
1. nakresli obrazok (co mu trwa z hruba 2 mins)
2.ide od tabule na 2m a kuka
3.ak sa m uto nepaci zotre to a zacne od zaciatku
raz takto kreslil obrazok asi 20 minut a my uz w ujeboch...
ucitel prisiel ku mne a pita sa ma : "hmm,.....nepaci sa ti hmmm mi?".
ujeby este tyzden po tom D
MAJSTER:POLOWICA POLICAJTOW W ZLATYCH MORAVCIACH NEMA CO ROBIT!NAHANA TA a sikanuje!!!!
ZIAK:a kde ste videli toho depesa??
MAJSTER:ty drz hubu ty si mal ist na korytnicu ,a co si nesiel ty vyjebanec?
ZIAK:preco mi nadawate???
MAJSTERrz hubu tam sa uc....
mno keby ste videli toto video ktore ma zruba 2 minuty tak skapete raz ho uploadnem na youtube...zajtra si ho poslem od kmarata!!!