Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od fakenick Napad dat dve vedle sebe zni dobre. Asi zkusim 2x25W, ostatni jsou prece jen moc dlouhe a taky maj vetsi spotrebu. Urcite budu pestovat v substratu, pac nemam s indoorem zadne zkusenosti a taky nemam rad chemii a snazim se ji pouzivat co nejmin. Ale tu vlhkost budu hlidat.
Do indooru me donutili corkari (letosni urody mi nechali 20%), takze nejspis se na to vrhnu v zime az budou dochazet skrovne zasoby. Ale kazdopadne pak dam vednet jak to dopadlo. Dik moc.
no ja to riešim sodík a prisvecujem žiarivkami 2* 36 w jedna blue jedna white no problém so žiarivkami musíš ich dať blízko moc velký rozptil svetla
za cenu nový cfl koupíš 250 komplet sodík, já sehnal komplet 150w tady v bazaru za 300kaček, cfl stojí 800 a je nanic, poruchová, křehká, neroste to pod ní líp, než pod sodíkem nebo metlou.co chceš ještě víc slyšet ?
karamel je cukr co už se neuzdraví
zmáčkni spoušť, bude spoušť, zmáčkni knoflík, bude poušť
budu ji mit za 550 novou
to ze to pod ni neroste lepe je mi jasny (vybral jsem spatny tema pro tenhle dotaz), spis me zajima jestli mi to pod ni vyroste a uspora za energii bude znatelna...
Na klony nebo předpěst Nic jinýho bych pod to nedával.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Zdravíčko mám dotaz našel jsem na půdě věcičku na zabíjení much obsahuje dvě zářivky 20W blacklight.. myslíte že b se to dalo použít alespoň na mikropěstování bazalky?
Původní příspěvek od tecetisklivec Zdravíčko mám dotaz našel jsem na půdě věcičku na zabíjení much obsahuje dvě zářivky 20W blacklight.. myslíte že b se to dalo použít alespoň na mikropěstování bazalky?
Nemyslím, má to špatné spektrum = vyhozené peníze za el. energii.
Upřímně, jestli chceš rozjet Mikro sežeň klidně LED, tři 3W žárovky (cca. 80-150 Kč/ks) a je to 100x lepší a žere to polovinu.
FREE PARTY, FREE PEOPLE, FREE FUTURE SpiralTribe 23 You might stop the party, but you can't stop the future.
Free, prosťe free, moe voe nebo co vlastně jsi zač.
Volný jako pele ptáka, který letí vzduchem.