Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Holandsko - tam a zpět. Nizozemí levně!!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 27 28 29 30 31 »
Autor
Téma 
Timer
Stálý Člen

Karma uživatele Timer - 68% PěstitelskáKarma uživatele Timer - 68% PěstitelskáKarma uživatele Timer - 68% Pěstitelská

Ubytování-Amsterdam Příspěvek č. 449

Hostel StayOkay
od 20Eur/noc/os i se snídaní, dále s možností slevy pro skupiny...

pozn.: čisté prostředí, solidní jednání, zákaz kouření uvnitř, bar

250W Scrog California Indica

Timer´s ScrOG 125W
Magic Cacti
Hemp Outdoor 2008
1. Grow šalvějka
Můj 1.grow nlite 125W

Aut vincere aut mori

Naposledy upravil Timer 27-07-2010 v 21:27 PM

Old Post 27-07-2010 v 21:16 PM
Timer je offline   Profil uživatele Timer   Find more posts by Timer   Foto galerie člena Timer   Click here to Send Timer a Private Message   Add Timer to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Timer! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
corleone
Stálý Člen

Karma uživatele corleone - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 450

cus..hostel meeting point, v tejdnu 18 e zanoc, o vikendu 22 tusim..se snidani..primo v redlightdistrict, dole hospoda kde se po desaty muze kourit i pit

Old Post 27-07-2010 v 21:24 PM
corleone je offline   Profil uživatele corleone   Find more posts by corleone   Foto galerie člena corleone   Click here to Send corleone a Private Message   Add corleone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
konopnak
Stálý Člen

Karma uživatele konopnak - 63% PěstitelskáKarma uživatele konopnak - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 451

pripojim se na StayOkay:
prijemna recepce, cena ok, cisto, 3x se mi posrala karta se kterou se dostanete do umyvaren i do pokoje, klasicky vybaveni hostelu..

Matky Ganesh Mandala seeds
Kinder surprise cloner
myfreeyoga.com

Old Post 27-07-2010 v 21:38 PM
konopnak je offline   Profil uživatele konopnak   Find more posts by konopnak   Foto galerie člena konopnak   Click here to Send konopnak a Private Message   Add konopnak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 452

2 mojemalickost: tys tomu tady nasadil korunu

tady je pár tipů na ubytování : http://www.hostelbookers.com/hostel...ands/amsterdam/

Old Post 28-07-2010 v 22:27 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 453

Amsterdam jsem navštívil a zásadní rada - nejez v centru, v okolí se dá slušně najíst za slušnej peníz

Old Post 28-07-2010 v 22:57 PM
Timer
Stálý Člen

Karma uživatele Timer - 68% PěstitelskáKarma uživatele Timer - 68% PěstitelskáKarma uživatele Timer - 68% Pěstitelská

Palec dolů Nejhorší ubytování v Amsterdamu Příspěvek č. 454

Nejhorší: Rembrandtplein Hotel
cena 90-160Ecek/noc
Nejhorší obsluha, nefunkční vybavení(WC, TV, zásuvka na el....), špína, nesmysné ceny za poskytované služby...

250W Scrog California Indica

Timer´s ScrOG 125W
Magic Cacti
Hemp Outdoor 2008
1. Grow šalvějka
Můj 1.grow nlite 125W

Aut vincere aut mori

Old Post 29-07-2010 v 02:14 AM
Timer je offline   Profil uživatele Timer   Find more posts by Timer   Foto galerie člena Timer   Click here to Send Timer a Private Message   Add Timer to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Timer! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MojeMalickost
Stálý Člen

Karma uživatele MojeMalickost - 81% PěstitelskáKarma uživatele MojeMalickost - 81% PěstitelskáKarma uživatele MojeMalickost - 81% PěstitelskáKarma uživatele MojeMalickost - 81% PěstitelskáKarma uživatele MojeMalickost - 81% PěstitelskáKarma uživatele MojeMalickost - 81% PěstitelskáKarma uživatele MojeMalickost - 81% PěstitelskáKarma uživatele MojeMalickost - 81% PěstitelskáKarma uživatele MojeMalickost - 81% PěstitelskáKarma uživatele MojeMalickost - 81% PěstitelskáKarma uživatele MojeMalickost - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 455

citace:
Původní příspěvek od jestedman
zdá se mi to taky dost zbytečný, když tu máme takový pěkný thread o Holandsku http://grower.cz/forum/showthread.p...ht=%2BHolandsko

Dalo by se o tom diskutovat. Ten thread je stary 8-9 let. Ceny jsou uvadeny guldenech... Nicemu to tady neskodi imo.

Chtel jsem se zeptat jestli nekdo nemate zkusenost s nejakym kempem v amsterdamu. Treba jestli tam lze nechat veci jako notebook atp nekde na recepci a ne ve stanu atd atd. proste jak tam vypadaj kempy...

Garden of Eden 2010 2011 2012 2013

Garden in Vitro 250W

Old Post 29-07-2010 v 10:10 AM
MojeMalickost je offline   Profil uživatele MojeMalickost   Find more posts by MojeMalickost   Foto galerie člena MojeMalickost   Click here to Send MojeMalickost a Private Message   Add MojeMalickost to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 456

...trýd je stary ?..... no tak ho oživíme , spojeno Hlava

Old Post 29-07-2010 v 11:23 AM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 457

Vím že to tu padlo mnohokrát, tak bych se chtěl zeptat jaký hotel nebo ubytování byste mi doporučili pokud netrvám na tom bydlet přímo v Amstru ale v jeho okolí a do centra se dostat dopravou. Pokud by to tedy vyšlo levněji. Koukal jsem se na ceny a vycházelo to tak na 1500,- na osobu/noc. Hostel ani kemp pro mě a kámoše nepřipadají v úvahu, ale přeci jen bych chtěl nějak ušetřit když to půjde. Dobrá rada tu už zazněla a to abychom nejedli v centru. Ještě nějaké tipy? Viděl bych to s kamarády na procházku centrem, zajítí do CS, posezení v parku a večer návštěva red light district.

Old Post 17-08-2010 v 17:00 PM
Fiklipos
Stálý Člen

Karma uživatele Fiklipos - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 458

Zdravím, za nedlouho jedem do Nizozemí. Tam jedem vlakem, ale zpátky letíme. Na pašování trávy si nikdo od nás netroufne, ale chceme si dovízt nějaký semena. Nevíte někdo, jak je to s legislativou? Popřípadě nemáte s tim někdo nějaký zkušenosti?

Předem dík,
čus, F.

EDIT: Nevíte někdo, jak je to v Rotterdamu s plavbami v přístavu? Myslim takový ty vyhlídkový, kde ti ukážou co kde je, a tak. Někde jsem o tom četl, ale teď to nemůžu najít...

Naposledy upravil Fiklipos 23-08-2010 v 10:53 AM

Old Post 22-08-2010 v 17:40 PM
Fiklipos je offline   Profil uživatele Fiklipos   Find more posts by Fiklipos   Foto galerie člena Fiklipos   Click here to Send Fiklipos a Private Message   Add Fiklipos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zelenyduch
Nový Člen

Karma uživatele zelenyduch - 19% Pěstitelská

Příspěvek č. 459

citace:
Původní příspěvek od Dev1lagain
Nevím jestli to tady už někde zaznělo Ale s tim převozem přes hranice nějakých menších objemů jsem to dělal takto.Do krabičky,tu nejlepší izolepu co drží i kdyby nevim co a z hajzlu z okna z venku přilepit na vlak...tam to nenajde ani čokl.A taky pod umyvadlem bývá otvor na koš a tam je taky dost místa na zašití 20g na pohodu,ale tam už by to ratlík našel asi ...

už se chci do amstru taky kua podíííívat!!!! Uaaaa všem vám zavidim moc moc.Krásný reporty

můžu tě ujistit, že služební pes vyčuchá drogu všude a nějakej pepř, sladká paprika atd, jsou píčoviny, sloužil jsem u psovodů a viděl jsem co ty mrchy uměj všechno, prostě když půjdou na udání nebo na tip, tak to můžeš mít zašitý kdekoli a ten pes to stejně najde.

Zemská přitažlivost slouží k tomu, aby lidé na druhém konci zeměkoule nespadli do vesmíru.

Old Post 31-08-2010 v 16:33 PM
zelenyduch je offline   Profil uživatele zelenyduch   Find more posts by zelenyduch   Foto galerie člena zelenyduch   Click here to Send zelenyduch a Private Message   Add zelenyduch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
undergroundman
Stálý Člen

Karma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 460

semena si kup normálně,u nás se to taky už běžně prodává v growshopech a v německu jak by smet.v nejhorším případě ti to zabaví,ale to se nestane.z ganjou je to horší,do letadla určitě ne,to by byla sebevražda a do vlaku radši taky ne,chodí celní kontroly atd.vem to autem nebo stopem to je nejlepší,v autě je minimální riziko,že tě benga budou prohledávat a když už jo psa většinou sebou nemají,musíš vypadat hlavně jako slušný občan ne jak reklama na punk .ted už nesjou celnice,to je v klidu,když jsem jezdil pro brka do amstru já,protože tady si v tu dobu ještě žádné skéro nesehnal pořádně,málo lidí pěstovalo indory,tak byli celnice funkční a nikdy mě nekontrolovali a to já jsem vypadal v tu dobu hodně punkově tak pouvažuj a at ti to vyjde a jestli si chceš vozit semena ,tak na to bych se taky vykašlal,pže sensi seeds a paradise seeds a většinu těch holandských semen koupíš více měně v každém kameném i menším growshopu.at se daří

Old Post 31-08-2010 v 17:03 PM
undergroundman je offline   Profil uživatele undergroundman   Find more posts by undergroundman   Foto galerie člena undergroundman   Click here to Send undergroundman a Private Message   Add undergroundman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fiklipos
Stálý Člen

Karma uživatele Fiklipos - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 461

čau, dneska jsem se vrátil, Nizozemí je krásná země.... později možná napíšu info o naší cestě. Jinak, žádnou trávu jsem si do letadla nevzal, ani semena a udělal jsem dobře. Týpek u tý brány na kov na letišti mě tak důkladně prohledával, až to nebylo zrovna příjemný a nejspíš by to i našel

Old Post 02-09-2010 v 20:30 PM
Fiklipos je offline   Profil uživatele Fiklipos   Find more posts by Fiklipos   Foto galerie člena Fiklipos   Click here to Send Fiklipos a Private Message   Add Fiklipos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
undergroundman
Stálý Člen

Karma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 462

dobře si udělal,do letadla určitě ganju nebrat.

Old Post 03-09-2010 v 16:46 PM
undergroundman je offline   Profil uživatele undergroundman   Find more posts by undergroundman   Foto galerie člena undergroundman   Click here to Send undergroundman a Private Message   Add undergroundman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sacul
Stálý Člen

Karma uživatele sacul - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 463

Po precteni tohoto threadu myslim neni treba zbytecnych opletacek a kecu, tak zacneme konkretizovat, jak se da levne dostat do holandu, co jsem se dival tak nejlevnej to vyjde letadlem (autostop na me nevytahujte :-) ), ale jake spolecnosti, zatim jsem se dival na smartwings ale ti tam tak nejak neletaji, muzete nekdo napsat zkusenosti s leteckou dopravou tam? Chtel bych nakoupit par mesicu dopredu

Old Post 14-09-2010 v 10:29 AM
sacul je offline   Profil uživatele sacul   Find more posts by sacul   Foto galerie člena sacul   Click here to Send sacul a Private Message   Add sacul to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Genestealer
Stálý Člen

Karma uživatele Genestealer - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 464

citace:
Původní příspěvek od sacul
Po precteni tohoto threadu myslim neni treba zbytecnych opletacek a kecu, tak zacneme konkretizovat, jak se da levne dostat do holandu, co jsem se dival tak nejlevnej to vyjde letadlem (autostop na me nevytahujte :-) ), ale jake spolecnosti, zatim jsem se dival na smartwings ale ti tam tak nejak neletaji, muzete nekdo napsat zkusenosti s leteckou dopravou tam? Chtel bych nakoupit par mesicu dopredu

Zdarec,

my sme letěli s easyjetem (easyjet.com) a zpáteční letenka nás vyšla na 2800,-/os , mají to dobře udělané a můžeš si dopředu rezervovat let(dokonce si to můžeš naplánovat kdy jsou nejlevnější lety tam a kdy z5, tak sme to udělali my). Letěli sme z Prahy přímou linkou do Amsterdamu. Odbavení pohodové, let příjemný a žádné šacování nebylo(cesta tam i z5), na to že sem letěl po 3. to na mě udělalo dojem(jako cesta busem, jen sakra časově kratší). A příští cesta do Amstru bude zase s nima(pokud nezkrachují a pokud nenajdu lepší cenu u konkurence), ale busem, nebo vlakem už nikdy!...

Toť můj verdikt a rada...

1. Balkdoor Hash Plant 09
1. Indoor Little Devil autoflowering 150W HPS 09/10
2. Indoor Chronická skříňka 150/250W HPS 2010
3. Indoor Ostružinová skříňka 150/250W HPS 2010
4. Indoor NL, AK47, Columbian Gold x El Niňo 150/250W HPS 2011
5. Indoor California Indica 150/250W HPS 2011/12
6. Indoor Sweet Tooth #3 150/250W HPS 2012
7. Indoor Magický mix Apollo 11, SMBOG, PEPR, UPP, Chronic 150/250W HPS 2013

Old Post 14-09-2010 v 13:18 PM
Genestealer je offline   Profil uživatele Genestealer   Find more posts by Genestealer   Foto galerie člena Genestealer   Click here to Send Genestealer a Private Message   Add Genestealer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:28 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 27 28 29 30 31 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás