Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od fisHunter a ješte jedna fotečka z druhe kytičky
Tohle se mi zaclo delattaky nejdriv zacli takhle od stredu zloutnout a pak zacli schnout konce...U mne to bylo vysoky PH takze jsem to prolil destilkou a zacal jsem hnojit o 50% mene takze jednou max dvakrat tydne...Nove listy uz jsou v pohode...ale to byl problem muj treba ti to napovedelo a pomohlo
Příliš mnoho lidí utrácí peníze,které nevydělali,za věci,které nepotřebují,aby udělali dojem na lidi,které nemají rádi
"Will Smith"
Květinám se vede skvěle kořenový systém hustý, kořeny jsou bílé jako dětské zuby. Asy před týdnem jsem si při kontrole fsiml dírky v jednom z horních listů důkladně jsem fšechny květiny prohlédl a našel jsem diru v liste jeste na jedné nebo dvou květinách. hmyz jsem nikde nenašel ani housenky ani nic litajiciho proste nic. Snažím se co nejvíce držet květiny ve sterilitě jak stan, nádoby s ŽR tak i místnost ve ktere stan stojí. Navíc se na pár kvetinách zezhora listu udělaly takové lesklé flíčky jako bych je postrikal nečím sladkým a to na nich uschlo. Dirky na listech jsou jen na trech kvetinách a to v obou rezervoárech a ty lesklé flíčky jsou cca na 4 kvetinach a v malem množství a zdá se že se to nejak nešíří a květiny dále rostou jak mají. Postiženy jsou cca jen 2 rostliny v každém rezervoáru a jak dírky tak lesklé flíčky se nijak nešíří a pokud ano tak velmi pomalu na další květiny se to nepřeneslo. Jen mám strach že když se to teď nešíří můžu jedno ráno fstanout a bude to na fšech.
Květiny 32dní staré, 6dní v režimu 12/12 pomalu začínají nakvétat,hydroponie,2x rezervoár v každém 25l živného roztoku vzduchovač a samozřejme čerpadlo,teplota ve stanu den 23-26 stupnů noc 18-20. ph 5,8-6,2 EC nevím jeste nemám měřák,vlhkost 60-80%, teplota živného roztoku 22-25stupnů ,hnojivo od Advanced hydroponics.Svítím diodovým světlem MAZAR + 4x 100w sodíkové žárofky v rozích aby byly nasvicene zadní strany květin.
Množství hnojiva na 25l ŽR:
1. 1,5ml/l = 37,5ml
2. 0,75ml/l = 18,75ml
3. 0,75ml/l = 18,75ml
na 1 kytce mi neustale zloutnou spodni listy. Cim to je?
Mam je ve substratu pro pokoje rostliny od Agra, v boxu je 26°C ve a dne a 23°C v noci, vlhkost vzduchu 50% a pH zalivky je 6. Hnojím to rustakem ATA - Terra leaves. Ostatni 3 jsou relativně OK.
"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky
na 1 kytce mi neustale zloutnou spodni listy. Cim to je?
Mam je ve substratu pro pokoje rostliny od Agra, v boxu je 26°C ve a dne a 23°C v noci, vlhkost vzduchu 50% a pH zalivky je 6. Hnojím to rustakem ATA - Terra leaves. Ostatni 3 jsou relativně OK.
Původní příspěvek od mysak
nemas to přelite jake ph ti vyteče?
Spis ne... ve vode to nestoji a keramzitu je tam dostatek... pH vytok jsem zatim bohuzel nemeril
"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky
Kytka je v pokročilé fázi květu, ale problém vykazuje prakticky po celou dobu květu, postupem času se to zhoršuje.
pH na výtoku asi 5,9 (roste v zemitém substrátu)
hnojiva spíš omezuju vzhledem k blížící se sklizni. hnojeno poloviční dávkou Bcuzz Coco A+B+PK (protože neroste v kokosu), poslední dvě zálivky dostala jen mikroprvky a PK.
Co jí chybí nebo přebývá? Stejný problém NEpozoruju na jiných odrůdách, co jedu v identických podmínkách - týká se jen všech kusů od jediné odrůdy.
Problém vykazují jen horní listy, spodků se prakticky netýká. Můj tip je nedostek Mg nebo Ca.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Zdravím, nevím si rady s kytkama, do teď byly fajn a najednou se na listech začínají objevovat problémy, najde se někdo, kdo by mi mohl říct čím to muže být zpusobené a popřípadě mi i napsat, jak bych měl daný problém řešit? Děkuji všem, kdo se vyjádří, vaše odpovědi mě velice pomužou. DÍky
Opravdu se nenajde nikdo, kdo by mi s touto problematikou pomohl? PROSÍM. Chci to podchytit co nejdříve, abych mohl popřípadě napravit chyby, které jsem zpusobil. DĚKUJI všem co mi pomohou
nekdo nakej tip, co tomu je? 30 dni auto jack od fair seeds. hlina canna professional. biobizz grow+bloom polovicni davky. ph vody 6,5. hliny nevim. je pod clf 150w red.
kroutej se listy, je takova seschla, ted zacaly spodni listy zloutnout + na par hornich jsou takovy hnedy fleky - viz foto. predem diky za jakykoliv rady