Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam V. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 26 27 28 29 30 »

xxx
This poll is closed.
xxx 0 0%
xxx 0 0%
Total: 17 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
fisHunter
Stálý Člen

Karma uživatele fisHunter - 40% PěstitelskáKarma uživatele fisHunter - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 433

Prosim vas poradte mi příčinu vzniku a možnou nápravu. Děkuji předem...

Old Post 01-06-2013 v 20:34 PM
fisHunter je offline   Profil uživatele fisHunter   Find more posts by fisHunter   Foto galerie člena fisHunter   Click here to Send fisHunter a Private Message   Add fisHunter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fisHunter
Stálý Člen

Karma uživatele fisHunter - 40% PěstitelskáKarma uživatele fisHunter - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 434

a ješte jedna fotečka z druhe kytičky

Old Post 01-06-2013 v 20:37 PM
fisHunter je offline   Profil uživatele fisHunter   Find more posts by fisHunter   Foto galerie člena fisHunter   Click here to Send fisHunter a Private Message   Add fisHunter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GrowLight
Stálý Člen

Karma uživatele GrowLight - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 435

citace:
Původní příspěvek od fisHunter
a ješte jedna fotečka z druhe kytičky

Tohle se mi zaclo delattaky nejdriv zacli takhle od stredu zloutnout a pak zacli schnout konce...U mne to bylo vysoky PH takze jsem to prolil destilkou a zacal jsem hnojit o 50% mene takze jednou max dvakrat tydne...Nove listy uz jsou v pohode...ale to byl problem muj treba ti to napovedelo a pomohlo

Příliš mnoho lidí utrácí peníze,které nevydělali,za věci,které nepotřebují,aby udělali dojem na lidi,které nemají rádi
"Will Smith"

Old Post 02-06-2013 v 13:55 PM
GrowLight je offline   Profil uživatele GrowLight   Find more posts by GrowLight   Foto galerie člena GrowLight   Click here to Send GrowLight a Private Message   Add GrowLight to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AVICII
Stálý Člen

Karma uživatele AVICII - 94% PěstitelskáKarma uživatele AVICII - 94% PěstitelskáKarma uživatele AVICII - 94% PěstitelskáKarma uživatele AVICII - 94% PěstitelskáKarma uživatele AVICII - 94% PěstitelskáKarma uživatele AVICII - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 436

Mohl by mi někdo říct, čím jsou tyto černohnědé skvrny zpusobené? Vubec mi nenapadá nic, čím by to mohlo být. Kdo ví, tak ať se prosím ozve. Děkuji

A. V. I. C. I. I. !

AVICIIho OUTDOOR 2o12
AVICIIho Bio-WeeD's ''13

PEACE, LOVE & EMPATHY

Old Post 02-06-2013 v 15:42 PM
AVICII je offline   Profil uživatele AVICII   Find more posts by AVICII   Foto galerie člena AVICII   Click here to Send AVICII a Private Message   Add AVICII to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Re: Dírky v listech a lesklé skvrnky Příspěvek č. 437

citace:
Původní příspěvek od Tago
ZDRAVÍM zahradníci!

Květinám se vede skvěle kořenový systém hustý, kořeny jsou bílé jako dětské zuby. Asy před týdnem jsem si při kontrole fsiml dírky v jednom z horních listů důkladně jsem fšechny květiny prohlédl a našel jsem diru v liste jeste na jedné nebo dvou květinách. hmyz jsem nikde nenašel ani housenky ani nic litajiciho proste nic. Snažím se co nejvíce držet květiny ve sterilitě jak stan, nádoby s ŽR tak i místnost ve ktere stan stojí. Navíc se na pár kvetinách zezhora listu udělaly takové lesklé flíčky jako bych je postrikal nečím sladkým a to na nich uschlo. Dirky na listech jsou jen na trech kvetinách a to v obou rezervoárech a ty lesklé flíčky jsou cca na 4 kvetinach a v malem množství a zdá se že se to nejak nešíří a květiny dále rostou jak mají. Postiženy jsou cca jen 2 rostliny v každém rezervoáru a jak dírky tak lesklé flíčky se nijak nešíří a pokud ano tak velmi pomalu na další květiny se to nepřeneslo. Jen mám strach že když se to teď nešíří můžu jedno ráno fstanout a bude to na fšech.

Květiny 32dní staré, 6dní v režimu 12/12 pomalu začínají nakvétat,hydroponie,2x rezervoár v každém 25l živného roztoku vzduchovač a samozřejme čerpadlo,teplota ve stanu den 23-26 stupnů noc 18-20. ph 5,8-6,2 EC nevím jeste nemám měřák,vlhkost 60-80%, teplota živného roztoku 22-25stupnů ,hnojivo od Advanced hydroponics.Svítím diodovým světlem MAZAR + 4x 100w sodíkové žárofky v rozích aby byly nasvicene zadní strany květin.

Množství hnojiva na 25l ŽR:
1. 1,5ml/l = 37,5ml
2. 0,75ml/l = 18,75ml
3. 0,75ml/l = 18,75ml

Grow/bloom 1ml/l= 25ml
ENzymy 1ml/ l= 25ml
peroxid 0,5ml/l = 12,5ml

Toto množství hnojiva momentálně používám v každé ze dvou nádob 25l ŽR v každé z nádob 8 květin - koupené řezy (osvědčený zdroj řezů)

Mám problém udržet ŽR v idealní teplotě 20-23stupnů mívám 23-27stupnů a po výměně vody musím na druhý den dorovnat ph. ktere stoupne z 5,8 na 6,8.

Čerpadlo se systemem kapilar jede non stop ale nepripadaji mi utopene může to vadit že zalívám non stop ? Kořeny už jsou na dně rezervoaru.

CO se mi snima děje ? PŘEHNOJENE?
Předem moc děkuji za radu. SMOKE HARD !

Toto je opravdu problém s LED světlem, uplne se to zastavilo sice se zasažené listy pomalu hojí ale je klid HLAVO dix

Old Post 02-06-2013 v 21:59 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr.Crabakles
Stálý Člen

Karma uživatele Dr.Crabakles - 76% PěstitelskáKarma uživatele Dr.Crabakles - 76% PěstitelskáKarma uživatele Dr.Crabakles - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 438

Zdravim,

na 1 kytce mi neustale zloutnou spodni listy. Cim to je?

Mam je ve substratu pro pokoje rostliny od Agra, v boxu je 26°C ve a dne a 23°C v noci, vlhkost vzduchu 50% a pH zalivky je 6. Hnojím to rustakem ATA - Terra leaves. Ostatni 3 jsou relativně OK.

"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph
Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky

Old Post 04-06-2013 v 08:36 AM
Dr.Crabakles je offline   Profil uživatele Dr.Crabakles   Find more posts by Dr.Crabakles   Foto galerie člena Dr.Crabakles   Click here to Send Dr.Crabakles a Private Message   Add Dr.Crabakles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mysak
Stálý Člen

Karma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 439

citace:
Původní příspěvek od Dr.Crabakles
Zdravim,

na 1 kytce mi neustale zloutnou spodni listy. Cim to je?

Mam je ve substratu pro pokoje rostliny od Agra, v boxu je 26°C ve a dne a 23°C v noci, vlhkost vzduchu 50% a pH zalivky je 6. Hnojím to rustakem ATA - Terra leaves. Ostatni 3 jsou relativně OK.

nemas to přelite jake ph ti vyteče?

Old Post 04-06-2013 v 17:03 PM
mysak je offline   Profil uživatele mysak   Find more posts by mysak   Foto galerie člena mysak   Click here to Send mysak a Private Message   Add mysak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr.Crabakles
Stálý Člen

Karma uživatele Dr.Crabakles - 76% PěstitelskáKarma uživatele Dr.Crabakles - 76% PěstitelskáKarma uživatele Dr.Crabakles - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 440

citace:
Původní příspěvek od mysak

nemas to přelite jake ph ti vyteče?

Spis ne... ve vode to nestoji a keramzitu je tam dostatek... pH vytok jsem zatim bohuzel nemeril

"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph
Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky

Old Post 04-06-2013 v 19:12 PM
Dr.Crabakles je offline   Profil uživatele Dr.Crabakles   Find more posts by Dr.Crabakles   Foto galerie člena Dr.Crabakles   Click here to Send Dr.Crabakles a Private Message   Add Dr.Crabakles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koles
teknokrat

Karma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 441

Zdravim, prosim o radu.

Kytka je v pokročilé fázi květu, ale problém vykazuje prakticky po celou dobu květu, postupem času se to zhoršuje.

pH na výtoku asi 5,9 (roste v zemitém substrátu)

hnojiva spíš omezuju vzhledem k blížící se sklizni. hnojeno poloviční dávkou Bcuzz Coco A+B+PK (protože neroste v kokosu), poslední dvě zálivky dostala jen mikroprvky a PK.

Co jí chybí nebo přebývá? Stejný problém NEpozoruju na jiných odrůdách, co jedu v identických podmínkách - týká se jen všech kusů od jediné odrůdy.

Problém vykazují jen horní listy, spodků se prakticky netýká. Můj tip je nedostek Mg nebo Ca.

je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk

Naposledy upravil koles 05-06-2013 v 08:17 AM

Old Post 05-06-2013 v 08:01 AM
koles je offline   Profil uživatele koles   Find more posts by koles   Foto galerie člena koles   Click here to Send koles a Private Message   Add koles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AVICII
Stálý Člen

Karma uživatele AVICII - 94% PěstitelskáKarma uživatele AVICII - 94% PěstitelskáKarma uživatele AVICII - 94% PěstitelskáKarma uživatele AVICII - 94% PěstitelskáKarma uživatele AVICII - 94% PěstitelskáKarma uživatele AVICII - 94% Pěstitelská

Obecné Problémy s listy Příspěvek č. 442

Zdravím, nevím si rady s kytkama, do teď byly fajn a najednou se na listech začínají objevovat problémy, najde se někdo, kdo by mi mohl říct čím to muže být zpusobené a popřípadě mi i napsat, jak bych měl daný problém řešit? Děkuji všem, kdo se vyjádří, vaše odpovědi mě velice pomužou. DÍky

A. V. I. C. I. I. !

AVICIIho OUTDOOR 2o12
AVICIIho Bio-WeeD's ''13

PEACE, LOVE & EMPATHY

Old Post 05-06-2013 v 10:42 AM
AVICII je offline   Profil uživatele AVICII   Find more posts by AVICII   Foto galerie člena AVICII   Click here to Send AVICII a Private Message   Add AVICII to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AVICII
Stálý Člen

Příspěvek č. 443

Myslím si, že by listy mohly být spálené od postřiku. Na listy jsem stříkal Fish-mix od Biobizz v dávce 2ml na 1L vody.

A. V. I. C. I. I. !

AVICIIho OUTDOOR 2o12
AVICIIho Bio-WeeD's ''13

PEACE, LOVE & EMPATHY

Old Post 05-06-2013 v 10:49 AM
AVICII
Stálý Člen

Příspěvek č. 444

Čím by mohlo být zpusobené to žloutnutí? prosím o rady, popřípadě nápady jak to napravit. Děkuji

A. V. I. C. I. I. !

AVICIIho OUTDOOR 2o12
AVICIIho Bio-WeeD's ''13

PEACE, LOVE & EMPATHY

Old Post 05-06-2013 v 10:53 AM
AVICII
Stálý Člen

Příspěvek č. 445

Opravdu se nenajde nikdo, kdo by mi s touto problematikou pomohl? PROSÍM. Chci to podchytit co nejdříve, abych mohl popřípadě napravit chyby, které jsem zpusobil. DĚKUJI všem co mi pomohou

A. V. I. C. I. I. !

AVICIIho OUTDOOR 2o12
AVICIIho Bio-WeeD's ''13

PEACE, LOVE & EMPATHY

Old Post 05-06-2013 v 22:24 PM
plesnivá noha
Stálý Člen

Karma uživatele plesnivá noha - 91% PěstitelskáKarma uživatele plesnivá noha - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 446

mám nějaký divný tečky na listech

Old Post 06-06-2013 v 23:03 PM
plesnivá noha je offline   Profil uživatele plesnivá noha   Find more posts by plesnivá noha   Foto galerie člena plesnivá noha   Click here to Send plesnivá noha a Private Message   Add plesnivá noha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mgagaj
Nový Člen

Karma uživatele mgagaj - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 447

nekdo nakej tip, co tomu je? 30 dni auto jack od fair seeds. hlina canna professional. biobizz grow+bloom polovicni davky. ph vody 6,5. hliny nevim. je pod clf 150w red.
kroutej se listy, je takova seschla, ted zacaly spodni listy zloutnout + na par hornich jsou takovy hnedy fleky - viz foto. predem diky za jakykoliv rady

Old Post 06-06-2013 v 23:22 PM
mgagaj je offline   Profil uživatele mgagaj   Find more posts by mgagaj   Foto galerie člena mgagaj   Click here to Send mgagaj a Private Message   Add mgagaj to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bylinkář
Stálý Člen

Karma uživatele Bylinkář - 22% PěstitelskáKarma uživatele Bylinkář - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 448

Ahoj,

prosím, jedná se o třásněnky?

Nebo je to něco jiného?

Jedná se o klony Cream Caramel od Sweed seeds.

Zálivka - dešťovka.

Substrát - Growmix od Plagronu.

Předem děkuju.

Můj prní grow - 150w HPS -> 57g

Můj druhý grow - 150w HPS -> 57g

1. skleník - 2013

AF projekt - Dutch Passion

Naposledy upravil Bylinkář 07-06-2013 v 05:51 AM

Old Post 07-06-2013 v 05:16 AM
Bylinkář je offline   Profil uživatele Bylinkář   Find more posts by Bylinkář   Foto galerie člena Bylinkář   Click here to Send Bylinkář a Private Message   Add Bylinkář to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:21 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 26 27 28 29 30 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
20-04-2024 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!! - 1575 odpovědí
09-03-2017 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VII. !!! - 1223 odpovědí
15-07-2015 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VI. !!! - 1201 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás