Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já jezdim:
1)Prsa,biceps
2)břicho, něco aerobního(kolo, běh, trenažer)
3)ramena, záda(kompletně celý)
4)břicho, něco aerobního
5)nohy,triceps
6)hrazda, bradla, kliky, břicho
7)volno, nebo celé od znova
Původní příspěvek od Host Třeba teď cvičím:
Pondělí:hrudník,triceps,ramena a břicho
Středa:bicák,záda,trapézy a břicho
Pátek:komplet nohy + břicho
No v patek bych tam dal ty ramena znovu,.to bricho sem jezdil taky na konec.,ale bez vísledku.Ted ho jezdim hned na začátek pěkně čerstvej,.pomalinku soustredenej a druhej den mě pekně bolí....to se mě moc nestávalo když jsem ho jel unavenej nakonci právě
taky se přiznávám cvicim pravidelne prez dva roky dodržuju stravu ted uz ne sem po první diete nejdriv sem byl 110kg hovadko a rysnul sem na 86 bez vody a tuku jedu dietu intermitent fasting doporucuji
vždycky sem si našel aspoň nějakej čas ikdyž nebyla nálada. Ale teď sem změnil práci kde se už tak nadřu (denně mi projde rukama 12+ tun)., takže sem docela unavenej už z práce a navíc na tři směny který se ani nestřídaj pravidelně, takže sem neustale trochu "rozhozenej" (možná taky stárnu, ale to si moc nechci připouštět )
Zkrátka nálada by i byla, ale ta energie nějak chybí od tý doby co sem v nový práci... zase se nechci znicit, zdravi mam jen jedno, ale sere me to. Mate nejakej recept na kvalitni regeneraci? Treba by stacilo zmenit par zvyku a slo by... nejakej tip?
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Zkusim ti poradit, jelikoz pracuju ve wellness.Pokud mas fyzicky namahavou praci ,je dobre se protahnout(uvolnit zatuhle svalstvo idealne pred i po praci) Na netu je spoustu protahovacich cviku.Zkus aspon jednou tydne navstivit bazen nebo si cas od casu doprat masaz.
Me osobne toto pomaha, clovek se pak citi lepe.
Něco jsem se naposiloval, svýho času i 60kg jednoručky, chce to hlavně vyváženost.tj cvičit vždy i svalový skupiny co dělají i opačný pohyb, a tím se dostávám k Benovi, pokud máš takovu makačku v práci, doporučil bych pokud budeš cvičit tak opačné pohyby než co děláš v práci aby si se srovnal. Klasický příklad jsou prsa a záda, prsa dělají většinou tlaky(bench press, klik atd.) a záda opačný pohyb a to tahy(shyb, přítahy kladky atd.).
Tak tak, vrcholový sportovci mají taky jednostrannou zátěž a musí cvičit kompenzační cviky aby se srovnali, taky jsem měl svýho času problémy a většinou to bylo právě z té jednostranné námahy, jakmile jsem začal cvičit i opačné pohyby potíže postupně vymizely.
Taky to chce tahat břemena správnou technikou.Tedy rovná záda, nezakulacovat ani neprohýbat.
Tak teď já, když si občas najdu čas něco napíšu
Posilování, cvičení, aktivity a vlastně všechno je o psychice, pokud mám zrovna období kdy cítím že potřebuju cvičit zakousnu se a snažím se dodržovat tréninkový plán který si sám sestavuju i ze stravou a tak vším.
No a jediný problém je v tom že to všechno zabere spoustu času a musí se to skloubit ze životním stylem to by nebyl takový problem.
Když mám toto období chodím 3x týdně po práci do posilovny na cca 2,5 hodiny, zvíší se mi příjem jídla a kupodivu se cítím i tak že mám více energie a tak celkově se cítím lépe.
No a teď jestli to jde kombinovat s trávou?
Jasně že jo, už jenom proto že v tomhle období jím konopný ale i hrachový protein. Vždy když jsem šel z posilovny zaběhl jsem do obchodu pro rychlou energii kterou potřebuju po treninku a než jsem jel domu autobusem tak jsem si dal pár prásků z vaporizeru, a musim říct že to je pro svaly a pro tělo to nejlepší.
Takže s toho plyne, Když cvičím cítím se lépe než když necvičím, ale ne vždy na cvičení je čas.
Trošku se zapojim do diskuze a jako bývalý vrcholový sportovec můžu říct že s břichem se vůbec nemusíte srat je to nejrychleji se regenerujíci sval v těle proto se vám ho nepodaří nikdy pořádně vysekat protože ho moc šetřite.. každopádně jako nejlepší relaxaci pro unavené tělo je aspoň 3X týdne si dopřát saunu a výrivku.. jinak při plavání když půjdete třeba a hodinku plavat tak pěkně dáte zabrat aji svalum který nikde jinde takhle dobře nezatizite
JSem tutově pro plavání, jenže si je dopřávám jen v létě. Možná že teď začnu přemýšlet jak nedostat ten chlor do dreadů :-D
Když jsou takovéto podzimní dny a pobíhám podzimním listím nebo chystám dřevo, tím nejlepším způsobem, sekání kalačem :-)
Začínám zase objevovat sílu strečinku a cvičení z vlastní vahou, ;-)