Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím komunitu. Tak jsem si téma pořádně pročetl a řekl sem si že techniku FIM také skusím. Rostlinu sem seřízl asi na 3krát, vždy po dalších dvou patrech. Připojují foto. Prosím vás o rady i kritiku.
Původní příspěvek od Kreator1993 Zdravím komunitu. Tak jsem si téma pořádně pročetl a řekl sem si že techniku FIM také skusím. Rostlinu sem seřízl asi na 3krát, vždy po dalších dvou patrech. Připojují foto. Prosím vás o rady i kritiku.
Postni lepší foto, tady je to na hovno vidět........................23
Taky moc nechápu v čem chceš poradit. Pokud to po tom záštipu udělalo víc, než 2 větve FIM se Ti povedl, pokud jen 2, tak ne, stejně jako jestli po FIMu jen vylezly listy bez konců a kytka se ani nerozdvojila, tak se FIM nepovedl . Jinak pěkný keříky. Směj se...........23
Zdravím, chci se zeptat, jedu out a model white rhino, docela slušně mi to přerůstá a potřeboval bych to zkrátit, nicméně jsem jednu kytku zkusil zaštípnout tak před měsícem a úplně se zasekla, od té doby prostě neroste absolutně vůbec. Tak se chci zeptat jestli jsem mohl udělat nějakou chybu já a nebo to bylo tím modelem. Nerad bych jich zaštípl víc a zastavil je všechny. Díky za odpověď.
Já vám nevím, už asi 15 vrcholků zastřižených FIM a nikdy se to v tom zastřižení nerozvětvilo ale jako by kytka chytla speed a neskutečně rychle se začala košatit v celé její výšce 😂 Jedna mi po zastřižení FIMem začala růst přímo před očima (centimetr za 12h a za 10dní se z řízku stal keř 40x40cm) a teď to vypadá že to chytlo i ostatní.