Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem brouzdal a hledal a nasel myslim docela dobrej ventilator na odtah http://www.ventilatory-obchod.cz/ty...ilator_-86.html Na 150W bude stacit 280 m3 prutok,38w, cena 1090 Kc + postovny pokud nejste z Litvinova.
Zdravim a shanim regulator otacek na vetrak (ufo) zkousel jsem pouzit pristroj na tzv. zmaveni a rozjasneni svetla, jenze ten asi zhorel,pac jsem ho zapojil a zase vypojil zapojil a uz nejel nejsem dobry el. takze si to nesetrojim , ikdyz planek mam... poradte, nechce se mne kupovat drahy za 1200,- diky
Původní příspěvek od Dravec Zdravim a shanim regulator otacek na vetrak (ufo) zkousel jsem pouzit pristroj na tzv. zmaveni a rozjasneni svetla, jenze ten asi zhorel,pac jsem ho zapojil a zase vypojil zapojil a uz nejel nejsem dobry el. takze si to nesetrojim , ikdyz planek mam... poradte, nechce se mne kupovat drahy za 1200,- diky
kdyby nekdo nechtel kupovat kvetinace tak pod krejcarkem{pod tramvajovym mostem]v praze teda... sou dreveny kontejnery plny kvetinacu kulaty, hranaty, ruzny velikosti a je jich tam tak cca odhadem 2000 nevim jak dlouho tam este budou tak si kdyztak maknete...............
tvrdim mam ji doma vazne facha jem mi zni tece 0.01 jinak po obednani za 3 dny doma...........
jo taky mi z ni uz tece 0,01 jen to chtelo asi nechat chvilku bezet... za ty prachy nema chybu, jen se mi hned druhej den zlomilo jedno kolinko z duvodu nesetrne manipulace, email do obchodu, jeste ten den to poslali a druhej den doma paradni
Tisková oprava:
Ve včerejším vydání našich novin jsme omylem
uvedli, že Jiří Paroubek je z Brd.
Správně mělo být uvedeno, že Jiří Paroubek je zmrd.
Všem obyvatelům Brd se hluboce omlouváme.