Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od hypiz
[B]"Zkoumat se bude i to, za jak dlouhou dobu mohou pacienti po užití marihuany usednout za volant. "
tohle je strasne osidny... nacetl sem o tom celkem dost a zalezi na x faktrorech... Neda se nikdy rict x hodin po jointu si v klidu.
Cetl sem clanek s Dolezalem v Reflexu... 24 hodin po poslednim jointu 6ng/ml (nad limitem). Byli v testu i jiní s nadlimitní hodnotou i týden po poslednim zhulu (nebo to byl taky Doležal? už si nepamatuju přesně). Každopádně podle zákona sem v rauši nonstop
Když si ale zahulí někdo kdo nehulí pravidelně, po 24h bude čistej jak lilie.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
to je přesně ta chyba, dávat tomuhle člověku pozornost, což je to nejcennější, co máme, přemýšlet o něm, psát o něm, rozčilovat se kvůli němu, to opravdu chcete? Jediná cesta je obrátit se k démonovi zády
Ja vidm souvislost s weedem v tom , ze pokud pana preimiera statni zalobce nakonec obzaluje tak by "mohla" padnout mozna i vlada a do vlady by se pak eventuelne "mohly" dostat i Pirati ... do nejake koalice s nekym a tim padem by se mnohonasobne zvysila snace na prosazeni samopestovani konopi.
I kdyz je to mozna nepravdepodobne , urcite to neni zcela nemozne.
Já slyšel, že Piráti chtějí spíše podporovat legalizaci ve smyslu legální prodávání. Ale nevím, co je na tom pravdy. Pokud je to pravda, pak je to smutný...
Původní příspěvek od trisuli Já slyšel, že Piráti chtějí spíše podporovat legalizaci ve smyslu legální prodávání. Ale nevím, co je na tom pravdy. Pokud je to pravda, pak je to smutný...
To sem sice neslysel ze jenom legalni prodej.... ale ze taky.....
Samopestovani urcite podporuji taky , to by si pak odporovaly a oni si zakladaji na tom ze si stoji vzdy za svym a ze nemeni tak lehce nazory.
Alespon doufam ze to tak je , ja sem stale optimista.
Nekdy se stava ze se situace muze vyvinout tak jak by nikdo neocekaval , predstava legalizace se muze zdat zcela nerealna , pak se muze stat sled klicovych retezovych udalosti jdoucich za sebou v rade a legalicace muze byt na svete.
I kdyz si nekdo muze myslet ze jsem naivni tak ja stale verim ze se to zlomi , neni jasne kdy ale prijit to nekdy proste musi.
Původní příspěvek od trisuli Já slyšel, že Piráti chtějí spíše podporovat legalizaci ve smyslu legální prodávání. Ale nevím, co je na tom pravdy. Pokud je to pravda, pak je to smutný...
1. legální prodávání by mělo přijít až po legalizaci samopěstování... koneckonců i navrh co predkladali a neuspel byl o samopestovani. Nikoliv prodavani.
2. proč smutný?
Když chtěl Babiš zařizovat levnější pivo taky Ti to přišlo smutný?
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Psal sem, že smutný by mi přišlo, kdyby chtěli pouze povolit prodej a samopěstění ne.
Já nepotřebuji mít povolený prodej, ani nákup...já jen chci, aby když mám v boxu 2 kytky, tak abych si nepřipadal jako kriminálník a zároveň to nemusel všude tajit. To je celé.
"Viděl jsem při domovních prohlídkách čisté uživatele trávy. Po letech vypadají už skutečně zbídačeně. U některých bylo znát, že jejich mozková činnost je v útlumu."
hypiz: bacha na to, vysokopotentní THC v konopí ti mozek může opravdu při častém a dlouhém užívání opravdu utlumit.
Jak jsem začal s užíváním, tak ze začátku (1-2roky) to bylo přínosem ale postupem času, když jsem THConly trávu začal užívat sic střídmě ale pomalu každý den, tak jsem na sobě samém časem začal pozorovat, že mě to už jenom utlumuje.
Hlavně na druhý den jsem byl takový lenivý a mátožný. Potkal jsem už plno lidí, které to po letech trochu zlenivělo. Pokud se podíváš na lidi, kteří jsou na trávě závislí, tak u nich jistě poznáš ten mozkový útlum, když je znáš delší dobu.
Ty první dva roky jsem měl noname trávu od jedné paní důchodkyně, která si pěstovala na masti. Předpokládám, že THC nemělo moc vysoké číselné procento a CBD tam bylo taky určitě více než v těch šlechtěných odrůdách.
Pak jak jsem pěstoval THC šlechtěné odrůdky tak už jsem začal pozorovat po letech, že to má vliv na můj mozek. Díky matce přírody a jejích kouzel, kterou vložila do houbiček, jsem si vše uvědomil a s THC only jsem skončil.
CBD totiž ochraňuje mozek a pomáhá ho regenerovat a dnes už užívám občas travku kdy THC a CBD je v poměru aspoň 1:1. Ty dnešní silné THC only odrůdy ti můžou vyvolat docela silné psychózy.
Bavil jsem se s kamarádkou, která je psycholog/psychyatrička a za poslední roky se prý velmi zvýšil výskyt silných psychóz při užívání silné trávy. To mi nezávisle na sobě potvrdilo stanovisko Filipa Tylše v tomto povídání https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=RyEmhstjarc a i z nějakého článku či rozhovoru s profesorem Jiřím Horáčekem.
Ono dnešní tráva není tak bezpečná jako před lety a je velmi zajímavé, že se mluví všude jenom o příznivých vlastnostech konopí ale už se člověk moc nedoví, že to člověku může luxusně narušit život. Ale musím říct, že je to chyba člověka, né konopí.
Člověk se snaží hrát na boha a z nějakého zváštního důvodu se snaží vyšlechtit z jedné z nejléčivějších rostlin na světě kytku, která může mít destruktivní vliv na psychiku. Sorry za OT...
Pixxel:
Nelze než souhlasit.
Mám pár bývalých známých co jsou nepoužitelný.
Bývali to fajn kluci, dost tomu podlehli a ty vysoko-thc modely z nich udělali mumie
... důležité je mít všechno krapet v píči, žádné očekávání - žádné zklamání
panove, je potreba uvedomit si, ze zhruba pulka naroda je v mozkovym utlumu a to ani nehulej... na travu bych to tak moc zas nesvadel, i kdyz mam par znamych co psychozu z huleni meli a sam jsem to videl na vlastni oci, jak dlouholetej hulic co nemel zadnej problem najednou po jednom BONGU skorozesilel [znicehonic] Ja nepocituji nic ani po 15 letech a to to palim fakt ve velkym.