Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám taky ještě jeden brutální... Kod zná v Olomouci Dogu, ten ví, že se tam jisté části (prosklený vstup) říká akvárko. Dají se tam zavřít dveře do hospy, takže se tam hulí (v hospě to pár lidem vadí)... No takhle jsme jednou odpoledne (na přednášky jsem se zas vysral) seděli, kalili už 5tý pivko a kámoš, že půjdem na špeka. Ať to ubalim. V Doze 5 a půl člověka a nikdo nechtěl jít... Tak jsme šli sami. Zrovna se mi podařilo ubalit docela velikýho (takovou tu raketu, co na konci sotva zalepíš, jak je tlustá) buřta, takže o zábavu bylo postaráno. Tak jsme zahulili a začli při tom kecat (jakožto tehdejší student informatiky jsem se začal s kámošem, kterej dělá správce sítě, logicky bavit o počítačích). Kecali jsme kecali... A docela nás to bavilo. Mezi řečí jsem smotl ještě jednoho a jelo to dál. No, řekli jsme si, že se půjdem dívat už na ten fotbal (měl začínat asi v 16:00 a my jsme v 15:45 poprvý zahulili)... No, vešli jsem do hospody, místo piva benzín a z fotbalu jsme viděli posledních 5 minut. Prostě časoprostorová díra - chyba v Matrixu... Haluz neskutečná, fakt jsme něvěřili, že jsme tam byli přes 100 minut - přišlo nám to jak 10...
ganja99: taky bych ti rad rozbil drzku, vis to? to bych se pak nasmal... rek bych co si o tobe myslim, ale to bych to zase schytal, takze to necham bejt.
jeee, muj jubilejni 200 prispevek a takova blbost: tak to bych si mel asi rychle vzpomenout na neco brutalniho...
(memory sroting)
jo, tak to nebude primo brutalni, ale docela prijemna a dodnes nevysvetlena haluz: jdem si tak s kamosem prijemne zcazeni po brne, jdu, jen tak premejslim a najednou slysim takovej jakoby choral, jako kdyby ho nekdo zpival z nebe. ptaml sem se kamose jestli to slysel, ten ale asi vubec nechapal a ja uprimne taky ne. vzpomnel sem si na roka dabla a najednou si myslel ze slysim melodie lidi... mozna to byl nejakej uplne obycejnej zvuk, mozna nekdo zpival z cirkevni skoly ktera je tam nekde okolo, nebo ja nevim, ale v tu chvili sem byl uplne nekde "v sedmym nebi".
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Tiez mam jeden zazitok z brutalneho dna.Zacalo to asi o 20:00 ked pre mna prisiel kamos ze ideme na chatu.Tak som sa pobali skocili sme este pre jedneho a sli sme.Pitam sa ho:tak co mas niaki kanab?A on ze nie a ze sa musime ist najebat nech si to aspon takto uzijeme.Meriem len 165cm a tak som dal 4 kalichy a mal som dost.Chvylu sme posedeli v krcme a sli sme na chatu na bicikloch(asi 6km).Asi po 200m pri jednom hul mieste kamos zastavil ze si chce dat cigo.Zastavili sme a on namiesto cig vitiahol polovicu igelitky travy ze urobil dobri obchod a ze nas fesne osral.Tak sme sa odpalili(v tych najebanych stavoch stacilo malo).Robili sme blbosti a ze ideme dalej.Asi po 1km sme zas zastavili ze nalozime na praska(aspon na troch).Isli sme dalej popri starej nadrzi a ze sa ideme okupat(bolo 23:00 a voda ladova jak svina a prsalo).Skocili sme do vody a uz aj sme sa pratali(nehorazne studena)hned sme zatasali a sli na chatu.Na tu chatu sme dosli asi za hodinu a hned sme si sadli pred nu a zatasali na dobruru noc.To nas uz tak rozbilo ze kamos nevladal vybrat kluce a nam sa s nim nechcelo lebat tak sme sa vyspali na zemi pred chatou.Novy den zacal ak inak ako totalnym odpalom.
Sorry ja sem to blbe napsal ten kamos co dostal facky,vlastne neni kamarad to je jen takova vyzirka,ktera nikdy huleni nema a porad jen sockuje a o trave vi velky hovno!Jen sem ti to chtel rict ,nechtel sem vypadat jako nejaky hajzl ktery fackuje kamarady za huleni!!!!!
To jsem byl nedavno na dovoleny ve spanelsku a hulili jsme s kamosem hash, ja se rozhodl jit pro dalsi gram a kamos byl tak na kasi ze usnul a ja musel do pokoje lezt zhulenej jak paprika pres balkon a mezi balkonama byla takova zatarasa ktera tam byla aby nam tam ostatni necumeli a byla z plechu ja se o ni oprel a ona se ulomila, najednou se mi promit cely zivot pred ocima a ja myslel ze jsem mrtvej, bylo to treti patro, najednou mi moje sousedka zacala sbirat a ja si rikam ze mam stesti a ziju, vzdyt jsem spadnul z tretiho patra. no pak jsem zjistil ze jsem nespadl dolu ale jenom ze zdi mezi balkonama na balkon. Ten den jsem se znovu narodil.
Jo a jeste jedna vec, na rozvadove jsem s plnou ledvinou hashe a totalne zhulenej potkal ponorku.
gannja99: o.k. vyzirky taky nemam rad, ale kamarady bych kvuli trave nemlatil, no... ja teda kdyz su zhulenej tak na nejaky nasili nemam moc naladu a kdybych nekoho mlatil tak bych asi dostal do repy, protoze reakce mam znacne zpomaleny... love and piece for all, flowers children lives forever...
To jsem jednou pálil nějakej skunk s nějakejma lidma na pláži. Byl to fakt hustej model až se mi zamotala hlava, pak jsem se převlík z kalhot do plavek a šli jsme do vody, když jsem vlez do tý řeky zjistil jsem že mám na sobě pořád kalhoty tak se tomu zadivim, ale vzhledem k stavu mi to nepřišlo divný tak jsem se znova převlík do plavek a jdu znova do vody. Ještě než jsem si smočil nohy podívám se projistotu co mám na sobě. Zalil jsem se celej potem když jsem na sobě znova viděl kalhoty. Zeptal jsem se jedný holky jestli mám na sobě "plavky nebo kalhoty". Ta řekla, že plavky a já jsem omdlel a s křikem se probudi ze sna zpocenej tak jako na tom břehu. Před spaním jsem si dal totiž dýmku BB.
Minulý víkend jsem poprvé vařil mlíko. Měl jsem z minulé sklizně igelitový sáček s listím ze samice. Jelikož jsem nevěděl jak to je silné, tak jsem si dal 1 dcl. Mlíčko začalo působit za cca 30 minut. Díval jsem se s přítelkyní na film Zpívání v dešti. Po dalších 30 minutách nastalo pravé peko. Začal jsem mít pocit, že jsem vtahován do filmu. Zároveň jsem začal mít zvukové halucinace. Slyšel jsem strašně nahlas desítky zvuků (venku projíždějící auta, hluk ventilátorů počítače, ledničku a ještě mnoho dalších, neidentifikovatelných zvuků, problém byl v tom, že začínaly zesilovat). Přítelkyně si všimla, že se se mnou něco děje a ptala se mě, co mi je. Problém byl v tom, že jsem byl pořád vtažený ve filmu a zdálo se mi, jakobych nerozuměl česky, ale jenom anglicky (to Zpívání v dešti jsme si pouštěli v originále). Začal jsem mít strach, že zapomenu svoji mateřštinu. Ve spojení s těmi šílenými zvuky jsem pomalu začínal mit dost a najížděl mi bad trip. Rozhodl jsem se, že si radši půjdu lehnout, jenomže jsem si ještě chtěl vyčistit zuby. Ono se to lehce řekne, ale v tom stavu v jakém jsem se nacházel, bylo pro mě čištění zubů asi tak pohodové jako amatérská operace oka. Naštěstí jsem to zvládl a druhý del byl už v pohodě. Bylo to podruhé v životě (konopí kouřím cca 6-7 let), co jsem chtěl aby to už přestalo. Nicméně mlíčka zbylo ještě asi 1,5 l, takže mám slušnou zásobičku. Jenom vychytat dávkování.
jsem dal se dvouma typkama v jistym podniku 2 spicky, ktery me brutal rozsekaly. To jak jsem na tom byl vcera jsem uz dlouho nezazil. Dali jsme fotbalek, napred jsem sel do utoku, kde jsem nezvlad VUBEC ale VUBEC nic (a dotedka se stydim ), pak do obrany, kde jsem se nastesti chytil a neco jsem zahral - k udivu spoluhrace, kterej o me z ty prvni debaklovy hry nemel valny mineni i protihracu, kteri se smali HEHE... pote spolusedici zacal na docela vratke lavicce kmitat nohou do rytmu a to mi zpusobilo takovy psycho, ze jsem se z toho musel vyblejt. Neco takovyho jsem zazil snad jen po mym druhym jointu v zivote. Pote jsem se vratil a !!!odmitnul jsem dalsi brcko!!! Pak jsem se tvaril jako debilek, mlcel jsem a hlavou se mi honily miliardy myslenek. btw, uz jste nekdo "videl" pocity okolnich lidi? Je to drsny, ale v urcitych okamzicich jsem moc dobre vedel co si spolusedici mysli. Z myho nekomunikativniho priblblyho vyrazu usoudili, ze jsem naky pako a tak se zacali vytahovat (asi osmnactilety packa, ale beru to) s pocitacema, tak jsem jim to vysvetlil a nakonec vyslo najevo, ze jsou to spoluzaci myho trochu mladsiho (ale silne v pohode) znamyho, ze o me slyseli neco, co bylo asi nad jejich chapani (kdysi jsem se z donuceni musel naucit jeden programovaci jazyk v sibenicnim terminu) a doslo to az tak daleko, ze ten hovornejsi z nich rikal tomu min hovornymu "vis s kym tady sedime?!" no uuuuulet, sledovat ty nahly zmeny chovani (extrem 2 extrem) stalo za to. Jenze jsem byl fakt mimo a pritomnost masy lidi mi nedelala moc dobre, tak jsem se odklonil a ze pujdu pomalu domu. Jenze cestou jsem si ulit na opadavajici vode v rece a domu jsem dorazil po cca 4 hodinach, namisto po jedny
No, takhle to vypada, ze asi nic moc, ale ten stav bych asi nikomu nepral. Detox je obcas sila.
...ale nic mohlo to bejt horsi
Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.
no, brutálních zážitků mám opravdu hodně, ale zrovna před několika dny se mi stála docela srandovní příhoda:
takhle jsme seděli s kámošema u mé holky doma, bylo to pozdě večer a ochutnávali jsme jeden homegrow neznámého původu. byl jsem už dost usmaženej, a jeden kámoš se rozhodl, že se vydá do garáže, jelikož se zde nacházel 30litrový sud s pivem. šel první, já si ještě dal jednoho prda, a pak mě napadlo, že za nim zaběhnu a vydejchnu to přimo na něj. proběhl jsem celým domem a zbývalo už jen zdolat schody, ale tam jsem to nějak neodhadnul, taky mi to brutálně nalezlo do hlavy a úplně nepředstavitelným způsobem jsem se sesypal ze schodů. to jste měli slyšet ten rachot. když jsem se dokutálel, přistál jsem přimo u nohou mého kámoše, zjistil jsem, že jsem zapomněl vydejchnout. tak jsem se hrdinsky postavil a vydejchnul jsem celý obsah mých plic. samozřejmě náhla změna z horizontální do vertikální polohy neprošla jen tak, a tak jsem se odkysličen a příslušně omlácenej skácel k zemi. kámoš se tomu tak chechtál, že se dlouho nemoh zvednout ze země. ještě teď mě bolí celý člověk, ale už se těším, až zítra budeme zkoušet homegrow můj...
To sem se teď tak strašně zhulil to byl zážitek na celí život a budu se s tím chválit jak s jízvami z Čelistí.Tak abych začal od začátku.Měli jsme fakt nějaký blbí hulení,protože jsem toho sehnal za kilo kilo.No a tak jsme šli.Zašli jsme s kámošama zakalit do parku.Byla tma tak ve tři ráno mlha a plno stromů.Zapálili jsme prvního špeka.To jsme byli zatím v pohodě, kromě toho že jsme viděli autobus jak strašně pomalu jede tím lesem a teď si to zkuste představit.Les ,mlha, světlo autobusu.Chvíli jsem si připadal jak hobiti v Pánu prstenů ta scéna s tím lesem v noci a mlhou.Pak jsme odtud vypadli aby nás neviděli ti jezdci a šly jsme k nějakému rozpadlému domu.A tam jsme do hulili ten zbytek té trávi.A pak to začalo.Měli jsme s sebou takovou velkou baterku znáte to ne?A kámoši vypadali jako by byli staří a kámoška jako mimozemšťan.A já jsem byl z toho tak vyřezaný že jsem cítil jak se mi nabušují břišáky.Potom jsme se museli vrátit dom.A kámoš mi řekl abych si dával bacha aby mě neviděla mama.A tak jsem stám před našim barákem asi půl hodiny a pak jsem si uvědomil že mám jít dovnitř.Potom jsem hned běžel do postele protože jsem se bál co bych ještě udělal.Hned jak jsem si lehl do postele tak jsem začal hrát hry na mobilu(ty na přemíšlení)pamatuju si jen jak jsem položil jeden kámen(v té hře) potom jsem na chvíli zavřel oči,podívám se na mobil a já vyhrál.
ganjoman: zvyknes si. ale az v hospode prirostes k zidli a budes citit jak ti nekdo taha za michu jak s loutkou, az budes videt do pribehu lidi (zena ma muze alkoholika, na baru vypravi, ty domyslis)... behat po lesich a pak se ladne pomalickou snaset v letu do krovi... jako já... a bude vidat veci jak pres filtr stare kamery s prvnim typem barevnych filmu... videt vlaky jezdit po obloze... je to nadhera, byt zkouren poctivou travkou... hm ted sem se tak zasnil a zadna trafka v dohledu no nemusi se snad hulit porad ne?
jednou sem sla domu pekne vyhulena tak sem se nakou chvili snazila otevrit dvere od vchodu a kdyz mi to porad neslo tak sem si sedla a divala se kolem sebe kdyz v tom v tretim patke ve vedlejsim vchode na balkonu sem videla sedet na zabradli nejakeho cloveka furt se nahybal jako ze uz uz skoci a pak se zase posadil do normalni polohy...sem si rikala....joo hej ja mu musim pomoct() tak sem zarvala takovym priblblym hlasem:Panee neskakejte ted ste treba ozraly a chcete se zabit, ale zitra az budete strizlivy tak si budete rikat jak je ten zivot fajn, jak je fajn ze ste se nezabil.....a on se jeste vice nahnul...ja sem myslela ze uz uz sleti...tak sem si rekla ...sakra no naky traumatizujici zazitek na cely zivot, ze sem nezachranila lidsky zivot to nesmim videt..to by se mi furt promitalo pred ocima...tak sem se divala na druhou stranu a nak sem odemkla a celou noc nespala a bala se o jeho zivot....no rano sem se sla hned podivat jak sem sla ke kamosce , jestli se zabil cekala sem pohrebak, bengace, ä tak a vylezu ven kde nic tu nic a na balkone se houpe ve vetru SPACAK!!!pripadala sem si jak totalni debil a dostala zachvat smichu nikdo z kolemjdoucich nechapal
a to je konec