Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nevím,z čeho přesně je super silver haze,ale pokud by jsi k jeho vytvoření použil správné genetiky,tak proč by ne? . A pokud mě zdravý rozum neplete,když jsem slamáčkovi navrhnul ten model,nepsal jsem nic o tom,že jsem si 100% jistý genetikou,nepsal jsem,že vím jak sumo seeds tento kmen šlechtili. Sháněl se jenom po white widow original auto a já náhodou věděl o modelu,který tento název nese,a proto jsem mu to sdělil s nadějí,že to je to,co hledá. Pak ale přilezeš ty,zakomplexovaný protivný hlupák a začneš psát nesmysly. A kde jsi prosímtě ve svém posledním komentáři vzal ta 70 a 90 léta? Psal jsem snad něco o nich? Ne a stejně jako ve všech svých komentářích jsi opět dokázal,že tráva může mít i negativní vliv na mysl jedince,jelikož tebe úplně vymazala. Jinak si nedokážu vysvětlit,jak je možné,že mě kritizuješ za věci,které jsem nikdy neřekl. Užij si fotbal,já už dnes svou energii na omezence vyplýtval.
Opět se ti,slamáčku,za tento příspěvek velmi omlouvám,ale maxeaux na svou nízkou inteligenci poukázal i tím,že mi položil otázku a poté si mě nejspíš blokl v pm,jelikož mi nejde ho kontaktovat,takže jsm neměl jinou možnost jak odpovědět,než tady.
Aha, tak jsem si to tu všechno přečetl, určitě se sem ještě brzy vrátím
a uvidíme co s tím promazáním . . . ale rozjela se ta debata hezky.
Něco malinko k tomu dodám...mě učili, že známkou originality bývá právě takové to
"Malé R" nahoře za názvem rostliny. Proto také rostliny s různými názvy bez toho
Erka bývají všelijaké Hybridy a samozřejmě rostlina s R na konci bývá
řádně zaregistrovaná, ověřená a produkční firma si ji velice dobře hlídá...
a takovouto značkou se může pyšnit jen jedna např. WW.
A také samozřejmě už na první pohled je velmi znatelný rozdíl v ceně...
Nevím, jestli jsem to dostatečně vysvětlil, ale myslím, že se mi to docela
povedlo Co se týká mého Haze Auta, tak jsem genetiku opsal z druhé strany
přiloženého návodu. A protože jsem ho právě zasadil a venku je asi tak 35 stupňů
ve stínu a zrovinka jsem dorazil z políčka, kde jsem zjistil kalamitu...nevim
jestli srny nebo nějaká děcka, ale úplně mi ho oškubali Asi z toho nic nebude...
Tak jdu odpočívat, trošku . . .
Původní příspěvek od slamacek mě učili, že známkou originality bývá právě takové to
"Malé R" nahoře za názvem rostliny.
Ne, jediný co to znamená, že danej název je registrovanej a nikdo jinej ho nemůže použít... ale že dostaneš to co máš dostat Ti to nezaručí.
Navíc s trávou je to ještě složitější a bílá vdova opravdu dávno neni bílá vdova.
Tady třeba citace z jednoho článku Legalizace "V Green House Seeds si tak ponechali názvy odrůd coby registrované obchodní značky, zatímco Scottovi zůstaly všechny původní mateční rostliny a Arjan tak musel začít znovu ze semen druhé generace."
Ostatně jak už Maxeaux naznačoval. Mr.Nice - Shantibaba - BLACK WIDOW... to sou klíčový slova který by tě měly zajímat pokud chceš ORIGINAL
Zkrátka, měly mezi sebou spory tak Shantibaba "utek" s původní genetikou. Ale už nemohl používat původní název. Zatimco Arjan se chlubí původni názvem, ale prodává (R) "přeprc" když to tak povim.
citace:
Původní příspěvek od slamacek Proto také rostliny s různými názvy bez toho Erka bývají všelijaké Hybridy
Ale to si asi trochu pleteš pojmy s dojmy. I s erkem to bejvaj hybridy. A neni na tom nic špatnýho, spousta hybridů sou luxusní strainy... např. právě ta bílá vdova i tebou zmiňovanej Jack Herer třeba, to jsou hybridy.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Ahoj Slamáčku, vidím tvůj poslední komentář a jediné, co mě napadlo bylo kouknout na tvůj první příspěvek a zjistit, jak dlouho už tento thread vedeš. A co nevidím v prvním příspěvku: "Opravdu jsme různých povah, květiny zase odrůd." Chci tím říct, aby se nenechal rozházet, napiš Zedymu, ať ti vlákno pročistí a je to 😉
Tvůj thread byl jedním z prvních, které jsem začal číst po přihlášení na Grower 😉 a i ty jsi mě v něčem inspiroval 😉 držím palce