Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 nautilus: no mozna kdybys ten cocos smichal trochu s nejakou kvalitni zeminou.... ja ho totiz pouzivam jako medium pri hydroponii, protoze neobsahuje zadne patogenni ani stopove prvky, neboli nema zadne ziviny, ale zadrzi hodne vody... takze jedine ze bys do toho lil roztok s hnojkou.... ale takovyhle tvorby bych na strome asi ani nedelal... zauvazuj jestli by nebyl lepsi nejakej kvalitni substrat....
TIME takovej strom - si ho zamilujesh a pak ti z nej nadelaj fosny! mno u me to nevypada moc dobre, stromy uz mam nejaky vyhlidnuty, docela blyzko baraku, ale jeste to nemam pripraveny! zato pole uz je ready, bylo tam hnojiste - museli jsme tam s kamikem navozit hlinu! mno planujeme tam minimalne 50 kytiz - takovej ruzek, celej ho "zatravnime"! wo Ice Queen jeste info nemam, o vikendu to dal kamik naklicit, tak ti v sobotu podam zpravu o klicivosti - ale doufam ve 100%!
"Co na tom, když je někdo teplej, černej, nebo zhulenej?"
nazdárek
nevíte náhodou nekdo kolik tak můžu dat čistýho końskýho hnoje do 10ti litráku-kýbláku,abych to třeba nepřehnal.a vůbec má ten hnůj smysl?o výkendu plánuju akci OSAZENÍ na 2 smrkách a už se moc tě+ším,jen mi furt vrtá hlavou ten hnůůůj.
tak že Zoidberg Dr. mě předběhl , tak že jen dodám pro Kobliha a další stromaře, jestli se u vás uplatní tento muj nápad, bud jen rád a okomentovat to můžete taky hodně zdaru ve vejškách!
hej lidi a jak to delate, to nejezite cele leto pryc!? ja jet na na tri tejdny do dza tak se asi s kytkama loucim mate nekdo skusenosti s delsi odmlkou ok kyticek? ma vsechno nachystane- stomy, kyble, keramzit... ale ted vaham kam to hodit aby to prezilo... ach...
oton: na tvy kyble jsem uz mrkl a vzpadaj moooc dobre sice nevim jak se na tu vahu budou tvarit stromecky... ale couz ty mi jsou tak 50ti metrovy a jako zebrik tak uvydime...
Aky je vas nazor na pouzitie prepraviek? Tych hlbokych na ovocie, daju sa tam teoreticky dat 4 rastliny, hlbka nie je tak velka, ale na 1-1.5 m by to malo vyrast. tento rok sa nepodarilo zohnat ziadne kyble a ta prepravka mi prisla ako gut napad, hlboke to je ako nejaky 5 l kybel, takze...
A este mi napadlo pouzit ten vrch z nakupnych vozikov, ma to dobry objem, tak to len niekde ucorovat v Kauflande z parkoviska, odmontovat spodok a kolieska :-)
Mno, to bola len taka uvaha, navyse, zeby ma iritoval nejaky pos... Kaufland... Je to banda zlodejov, inak som poctivy slusny clovek co nenici, nekradne, ale viem, co nam to tu ti nemci v kauflandoch predavaju za sracky, navyse mam vysoku averziu voci supermarketom - takze ked bude treba, tazku hlavu si z toho robit nebudem.
Cus lidi
Nebyl by tu nejakej prazskej stromovej grower? Stravil jsem nekolik dni prolejzanim nejruznejsich lesiku v okoli Prahy, testovani nekterych aspon trosku vhodnych stromu, ale je to zoufalost... Takze kdyby se nasel nejakej grower, ochotnej podelit se o vhodnej a osvedcenej strom (napr. 1 vetev ), bylo by to fakt.... ehm... no, udelal by dobrej skutek, urcite by mu pribyla nejaka karma (hlavne ta skutecna ) a ja uz bych mohl klidne spat