Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
"Svět jde do pýče, to je jasné, chce to změnu, to je jasné. Dáme brko? Jasné. " Mishelou
"Až se svět ohlédne za 20. stoletím, bude plakat. Ne proto, že bylo zaplaveno krutostí, ale proto, že dobří lidé mlčeli. "Martin Luther King
"Brko na beka je požitkářský přežitek, který je třeba vymítit!" Mishelou
"We will survive, everyone else will suffer." Putin
1/ostrov Rab, nachazejicí se při státu Chorvatsko, můj pobyt probíhal v lesnaté části území, opravdu pěkné, zejména výběrné buko-jedlové lesy. Bohužel i na tomto ostrově existují prasata, takže nedaleko od tohoto snímku se ve stejném záběru rozkládala nemalá plocha skládky.
2/stromy a pařezy obřích rozměrů
3/výskyt medvědů byl docela běžný, informace se nacházeli na tomto skalnatém úseku, plus info o tom,jak se chránit před případným útokem medvěda.
4/na bleším trhu v Zábřehu, prodej krkavčích mláďat, docela trápení..
5/lužní lesy s abnormálním výskytem rozkvetlých fleků ( smolničky, pomněnky, pryskyřníky..) a taky abnormálním počtem komárů, zaostřit bylo skoro nemožné.
6/ opravdu roztomilá mrňavka pobíhající v platanovém parku, škoda,že jsem nezachytila její první reakce na vodu, že by biologické hodiny muhehe, jinak ta voda byla přijemným osvěžením v parnu a láhev vína k tomu
7/můj oblíbený puk flek tady u nás
8/tak trochu optický klam, pukflek
9/tulí se jako pes , mi přijde
20-05-2008 v 11:14 AM
PsYcHo84 Stálý Člen
Krajinky ze severu Spanelska.. Baskidsko a Navarra