Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nazdar zazitky po hleni su fakt skvele...kazdy ma svoje ale doporucujem zahrat si maria na game cube a potom sa mi ozvyte ako sa pacilo proste nocoment
no haluz je....,-.,-,skus pokecat dte o towm cym by si chcel byt kebvy si si mogol vybrat.....kamosfinl aby chcital stuky.,.-.ja jamajcan skus te hadat preco?.,-.h....peace
hollister>vyborna komedie!!!!"jestli date vypoved sam nenecham vas zaplatit to video" :-) a hrubarna je jak tipek skace z toho mostu fakt dobre zahranej kreten
:"Chtěl bych zase někdy zkusit nechtěl".a to rekl tak 10 x po sobe....
jinak sme sedeli v nasi oblibene picerce z kamosem a kamosem(majitelem)a ten je pro každou pí*ovinu..je jako malý kluk a kdyz sme zpukaní tak se tam mrte nasmejem z toho co tam dela...vcera zacal mluvit neco o úhlavním nepříteli...tak sem se ho tak 15 x zeptal kdo je nepřítel??a v te chvili zakvakaly na řece vedle kačeny.ale tak nahlas a moc...a v tom mi kamos rekl..há,už je tady!!!!!!!!(nepřítel)..já vím že to tak nepříde ale v tu chvili to bylo huste...a jeste musim rict ze ten typos z te picerky rekneme Majkl ma hustou matku..hned po výpuku sme šli sednout na bar...a jakože sme stálí zákazníci tak nás tam všichni znají...no přišla za bar majkova matka ktera ma tak 60 let a vaří tam.....uvítala nás klasickými slovy :"Co vy buzeranti?"tak sme se tam z ní váleli smíchy ..no jo no..potom spustila neco o tom ze drevene sochy vyrabene nekde v Kongu a v africe jsou zaklete šamany....ale ona to řekne tak že co slovo to nejaky vulgarizmus...tak že prej:"to je hrůza,ty si koupíš sošku a nějaky Zmrd(šaman)tam do toho da nejaky bordel aby ti to nicilo život".....no jo to je fakt peklo tohle slyset od takove "matky":-D..a nejhorsi je sledovat majka jak mluvi se svou matkou..Majk :"hmm oskar mi pise ze si mam aktivovat nejakou sms hernu,jinak mi propadne nick..." "kdoví jaký mám vlastne nick?" a odesel....matka jen prisla a ríká:"jaký by mel mít nick....no ZMRD OBECNÝ"peklo poslouchat zpukany takove jedy...
chtel bych rici ze su tak zhulenej ze se i ted divim ze muzu neco rict...
po 3ch spekach..
i takhle hnusne namazanej chleba je tak dynamickej za vam muze utrhnout nohu..
to bylo po dalsim
vrchol konverzace je spanek....
konec..
caute jeden moj kamos povedal pravdaze ked sme boli jak rite a bolo nam "malo" ze je proste TIIIS CAIS nikde som to nevidel napisane tak neveim ako sa to pise ale bolo to dobreee
stale ma daco napadne ked citam vase prispevky:raz som si nasadil do zahradi rastlnky a otec pocase ze kto to tam dal a da nato ze ja a foter ze naco a ja nato ze chcem videt ako to raste no a on mizacal vysvetlovat ze ako to vyzera a tak kua lenze moj foter ma 70 rokov no a nakonec zapotil ze ked on bol mlady travy bolo dost tak to ma fakt dorazilo
este prihoda co sa netyka travy na chcemii sa pytala ucitelka spoluziaka ze ake alkoholy pozna (bola to hodina chcemie a pretych co nevedia medzi alkoholy patria metanol etanol a pod koncovka ol) a ten debil zapotil ze rum vodka atd
a jeste jedno toho iste sa pytala na fyzike a odpoved mala zniet tisicina no a ten moj spoluziak je koktavi tak kim to povedal tak zneho vyslo len cicina