Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Normálne húlim tak 3 - 4x denne.. aj keď niekedy viac, niekedy zase menej.. No momentálne mam asi týždňovú pauzu...nieje to zlé cítiť sa zasa trochu inteligentnejšie a nebyť furt odpálený.., ale ako sa poznám už mi to dlho nevydrží..
Dávám si většinou o víkendu když se vracím domů a vidím rád ty lidi který sem přes týden neviděl a přes týden toho mám tolik že se k tomu ani nedostanu, takovej vejkenďák:-)
taky.. když je co, tak hulim furt ... i kdybych měl kilo tak je hned pryč .. nějakou degeneraci nepociťuju až na tu paměť, ale to už sem si za ty roky zvyk ... občas hulim skanky ... občas out ... občas haš - snažim se to nějako míchat
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.
Heh tak jak tak koukam tak na tohle tema jsou tu 2 topicy...
No kazdej den 1 poctivy brcko, ale brzo nasadim pauzu neboli antisluky bo matura se blizi... a potrebuju byt fit protoze kdyz si zapukam tak pak se mi do niceho nechce ani do toho bl.. uceni
Já si dám podle toho kolik mám v tu dobu práce a jiných aktivit... Když něco nestíhám, tak se nechci vyschýzovat a nehulim. Jinak v poslední době tak 3x týdně ze svojí úrody (Shiva, Sensi Skunk, nějaká noname, ale dost dobrá fialka a sativy).
Na příští kolo mám připravený holandský seeds Northern Lights, Jock Horror, Pure Power Plant, zbytek Shivy a Sensi Skunku. Ještě ale nevím co nakonec vyberu... :-)