Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to brainment: tak to je hustý, ale měl bych strach že to nepřežije po tom zaštípnutí... někdy to ale zkusim ) nemáš nějakou fotodokumentaci k tej kytce?
to Aristotele: Co to máš za model? Nebo to je nějaký no name?
Já zkusím takový pokus. Budu tři moje nakvetlé kýtíz zatemňovat, aby mi vykvetly. Pak bych asi jednu nechal oprcat se samcem a dal bych ji na normální sluníčko za okno. Zbytek bych tam nechal, sklidil bych část a pak je zkusil dát taky za okno. Nemáte někdo pyl ze samce???
no dneska som uz skusil dat dve malinke sadenicky von... viem ze je to moc skoro, ale kedze su este len malinke, tak by mohli vydrzat, co vy na to? a navyse doma som ich z isteho dovodu mat uz nemohol a potom napisem ze ci to prezili, teda ak si spomeniem...
TO:
piiit-Ja nevim jake je u vas pocasi ale asi nebude tak rozdilne,no k veci ja sem si hodil tento tyden 3 sazenicky a ranni mraziky me to zlikvidovali takze ven to prozatim nema cenu peace
Nazdar lidi, ja by som mal na vas otazocku, že este kolko vydrzia kyti v tych kelinkoch? chcem si ich dat von do hlíni, len by este asi zmrzli, nechcem to risk. Narodili sa 28.3.07
morpheuss: vydrzet by to vydrzelo este chvilku, ale moc se ti vytahujou,protoze maji malo svetla. zahrab si to az po prvni patra do hliny nebo se ti to bude lamat
brainment: ja bych kytku venku tak brzo nezastrihoval, ze zacatku jit to celkem na dlouho zastavi rust tot jen muj nazor
Zdravím. Nemáte někdo pyl ze samce třeba někde v ledničce nebo třeba čerstvý??? Chtěl bych nechat uměle oprcat samici, ale na samce se mi nějak nepoštěstilo.
To JAHmaican: sem reglej dva roky a jeden a pul roku sem byl ve statech kde se tyhle fora trosinku trestaj a tretaj i ty co pestej a trestaj i ty co na ne cumej pr. ve skole apod.... proto se ptam pac nefiem.....
Zdravim ALL GROWERS.... Vcera jsem objednal semena z WWW.HANFSAMEN.AT
NIRVANA - New Purple Power
SENSI SEEDS - Chiva Chanti II
DE SJAMAAN - Widow Skunk
ZENSEEDS - Lowryder F1
K.C. BRAINS - Leda Uno
Ani jeden z techto modelu jsem jeste nepestoval, tak bych rad uvital jakekoliv postrehy a zkusenosti, hlavne k modelum /Leda Uno, Chiva Chanti II, Lowryder./ Diky... Peazzz.....