Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Od nějaké doby,každý druhý shop by měl dodržovat Ochranu osobních udaju : Veškeré Vámi poskytnuté osobní údaje, informace o zakoupeném zboží a další informace vztahující se k Vaší osobě považujeme za naprosto důvěrné. Tyto informace budou použity pouze k vyřízení Vašich objednávek (viz..obchodní podmínky). Vaše osobní údaje nebudou sdíleny s žádnou třetí stranou (vyjímkou je kontaktní adresa,popř. telefon, kterou musí znát dopravce pro správné doručení zásilky).
nic ve zlym, ale teď si mě rozesmál moc důvěry tahle věta nebudí.
Samozřejmě úplně každej eshop dle zákona musí dodržovat zákon o ochraně osobních údajů. V případě nějakýho vyšetřování pčr si ale myslim že to je trochu jinak. A pak bude záležet na majiteli eshopu jak to má zabezpečený a jak by se mu chtělo spolupracovat. Faktury musí zůstat pět let, to ale neznamená že po pěti letech je automaticky skartujou.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Máš snad pocit , že tě bude někdo vyšetřovat , kvuli 100L Lightmixu ktery si tam koupil? I moje babička tam nakupuje , používá kvalitní hlínu na pelargonie,muškáty a podobné sračky co má venku x)
Mám jiný pocit, vedeš dialog sám se sebou ale je fajn že to mají i v podmínkách uvedené.. stejně budu dál používat fake adresy a ne kvůli fízlům, ale pro svůj dobrý pocit a tvoje babička má styl.. super že ji kytky rostou v kvalitních substrátech a ne v shitu z OBI, kde se ti pak vylíhnou svilušky, páč jim to 10x zmoklo na paletách v děrovaných pytlech, zaparilo, nakazilo od jiné kontaminované půdy..
I moje žena si rádsi připlatí za kvalitní hlínu,letos do toho dala snad všechno,banány, rajčata, papriky,matu, cibulku, sama se nestačila divit jak to kvalitne rostlo
Vždycky lze říci, že to bylo pro někoho jinýho... Hlavně by ti jen kvůli nákupu v Growshopu nevtrhli domu. A nemají dostatek času, lidí a financí to řešit.
Ahoj, děkuji všem, kteří se rozhodli pro můj SHOP. V rámci rozvoje dobrých vztahů a poděkování, jsem se rozhodl, že lidem na tomto fóru nabídnu možnost nákupu za nejnižší možnou cenu. Napište nebo zavolejte o co máte zájem a jakou cenu nabízí konkurence, pokud to bude možné, tak půjdu ještě níž. Odkažte se při dotazu na tento web, abych věděl, že patříte ke komunitě.
Díky :-)
email: obchod@growplace.cz
tel: 703 349 694
Ahoj všem, jen několik informací, pro všechny, kteří mi píšou ohledně substrátů, tam je doprava drahá-podle váhy. Pokud jste z jižní Moravy do okruhu 30 km od obchodu, tak jsem ochotný dovézt autem, místo si určíte Vy, větší vzdálenost je pak na domluvě, náklady na takovou dopravu jsou jen na naftu, čím větší objednávka substrátů, tím to vyjde levněji, domluvte se třeba s přáteli na hromadné objednávce.
Zatím jsem se domluvil s každým z Vás kdo mě kontaktoval, že něco potřebuje (vyjma substrátů). Podařilo se mi být nejlevnější na trhu, pokud potřebujete nějaké zboží pište nebo volejte.
Poprosil jsem všechny, kteří kupovali u mě, aby sem pak dali hodnocení, jestli to udělají - nevím.
Díky
Royalseeds.cz ,objednával někdo semínka? Ceny jsou až podezřele nízko. A jestli si dobře vzpomínám, tak před rokem sem se ptal na dostupnost semen Mandala seeds. Tuším, že se ani neobtěžovali s odpovědí.
Vaš zkušenosti?
Díky.
Už nějakej ten rok objednávám z growshop-velkoobchod.cz =fruit of the room. Objednávku odesílají max do 3. dne od objednání, pokud je v objednávce víc věcí, tak ještě před odesláním volají pro potvrzení. Když není něco skladem, tak se snaží nabídnout alternativu, kolikrát dražší kus nabídnou za cenu toho původně objednaného. A jako bonus mají nyní dopravu nad 500 zdarma. Dva pytle light mixu vyšli na 520 Kč i s dopravou 😉to by šlo 😉
Čau, doporučuji obchod growland Letná, je tam pohodový týpek na kase, vždy se s ním dá pokecat a poradí nebo přispěje svým názorem. Mám to tam rád a rád tam chodím. http://www.growland.cz