Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 Ondřej: Koukam že fšichni fysikaři jsou asi dost howada, měli jsme na průmce 2,a oba stali za založení resp. koupení velkyho bloku format A3 a celej hjsme ho za rok popsali tema hlaškama, jen ten blok nemam, maj ho holky ze třidy a ty jsou něgde f prd*** :-(((
Kdo kontroluje minulost, kontroluje budoucnost: kdo kontroluje současnost, kontroluje minulost …
Ted me poslala mlada:
Sexovat by se melo kazdy den zacinajici na "P": tagze v Pondeli, Patek, Predevcirem, Pozitri taky, Posnidani, Popoledni a vubec kazdy Posrany den!
S kámošem na akci - totál na prach se ke mě naklonik a povídá: "Wokap, s mi neřek, že ten tvůj model je DVOUPRDOVKA... Já: Ty sis jich dal víc?!?" Takhle to nevyzní, ale ten záchvat, co přišel potom byl vážně MONSTRÓZNÍ! Byli sme moc...
Původní příspěvek od Hollister "Přivezli jsme čtyři fůry a z toho dvě, jednou takový"
hehehe díky za ní..
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."