Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tipuju, že "níž" než já už je tak moje morče, takže odspodu jsem začala sama se sebou
taky proto občas do growerů reju, že by taky měli začít u sebe, když teda volají po šíření informací šířit je dál
nebudu dělat novej příspěvek, nenašla jsem to tu ještě, před chvílí mi to přišlo do mailu, snad jsem blbě nehledala http://www.drogy-info.cz/article/articleview/2067 Holanďané chtějí pro marihuanu stejnou regulaci jako pro tabák
Som jednoznacne pre dekrimi, lebo z legalizacie by bol len bordel...
proste dekrimi... imagine situaciu... >
Dobry den pan obcan, zbezna prehliadka, mozem vas poziadat, vylozte veci z vackov blablabla...a ja by som vylozil vsetky pitchoviny co po vackoch mam, 5g makaku, neaky ten aparat ako fajka abo shluk pripadne papieriky... a Bengo by ma presacoval, zistil ze nic nemam vo vackoch, a nechal by ma ist...
a ja by som potom prisiel domov, pohladkal svoje rastlinky ktore by boli na balkone tak aby ich videla cela ulica, prip. v zahrade pri plote pri ceste... (aj tak ich dam do skrine nech je to chemicky skunk )
treba PREVENCIU, nie REPRESIU
Človek môže všetko, len za to musí niesť následky...
I might die tonight, so let's get high tonight, might try to fight...you hold tight to life, but you ain't afraid, man
For REAL
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
Haag - Nizozemský soud včera povolil člověku, který trpí roztroušenou sklerózou, aby pěstoval konopí k osobní potřebě s cílem mírnit bolesti spojené s nemocí. Je to první podobné povolení v zemi. Nizozemci u sebe smějí mít 30 gramů marihuany pro osobní potřebu. Pěstování a obchod s touto drogou jsou zakázány.
Musím sa Vám priznať s jednou vecou.
Nedávno som hľadal na nete recept na výrobu pervitínu, a naďabil som na v celku pozoruhodný článok ohľadom nedrogovania spoločnosti, ako celku.
Celkom prirodzené mi pripadalo zapojiť svoj názor, prípadne postrehy ktoré som získal za tieto roky skúseností.
Teď mě zajímají vaše názory :-) Jasně že si každej myslí že JO! A že tak každej budete reagovat i v tomdle tématu.
K jeho založení sem se dostal při zrodu mého podpisu a po dotazu na něj od dovu lidí, hlavně to napadlo moji přítelkyni.
Začnu od začátku kdy je marihuana pobírána jako droga, teď se podívejme na legalizované drogy: alkohol a cigára => dnes už je jejímy konzumenty skoro každý z nás, někomu dělají problémy, někomu ne, někdo je na nich závislý, někomu zkurvily život, dnes už je spíše trend když člověk nekouří a nepije, každý na ně máme spoustu názorů a tak se nad nimi zamyslete jaké má výhody a nevýhody konzumace alkoholu a cigár. Teď si tyto myšlenky přeneste na marihuanu a představte si jak by probíhala asi její legalizace, nejdřív obrovské nadšení a poté nástup monopolních společností, které by se pustily do nekonečného pěstování na nekonečných plantážích za cílem výdělku peněz, všude nekonečné reklamy s marihuanou, které už by nás spíše štvaly, tolik lidí by ji začalo veřejně konzumovat, že by se rozšiřovala mezi každého z nás, umíte si to představit? A teď si uvědomte jak je to teď, kolik z vás mělo problémy se zákonem, při svém pěstování pro sebe, pro svoji radost, u mě by se třeba s legalizací nic nezměnilo, hulil bych pořád stejně a pěstoval taky pořád stejně, myslím si že takle je to lepší, pěkně ve starejch kolejích a bez problémů. Je to jen můj názor a zajímají mě vaše?
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Asi o tom víš, ale DNES pěkně ve "starejch kolejích" pěstovat legálně NEMŮŽEŠ
Imho byse legalizací nic zásadního nezměnilo, huliči by tu byli pořád, pěstovalo byse taky pořád a že by sem přišly óbr společnosti toho se taky nebojim, v Hulandu taky nic podobnýho není...
Já zastávám názor - nejdřiv legalizovat ve stavebnictví, vědě, technice, zdravotnictví a dekriminalizovat pro kuřáky a časem to podchytit úplně...